Fraud Blocker Meer dan 20 tuinontwerp voorbeelden en ideeën | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 maanden geleden

Tuinontwerp voorbeelden en ideeën

Verlangt u naar een nieuwe tuin en bent u daarom op zoek naar tuinontwerp voorbeelden en ideeën? Door tuinontwerpen van anderen te bekijken kunt u inspiratie opdoen en zelf tot verrassende ideeën komen. Bekijk hier de tuinen die wij aangelegd hebben en zijn ontworpen door de tuinarchitecten van Booiman Tuinen.

DSC 3166
Op zoek naar voorbeelden voor een tuin met hoogteverschil? Deze tuin aan de waterkant laat goed zien hoe je hoogteverschillen kunt overbruggen.
Achtertuin
Modern en strak
Ruig en weelderig·Strak en modern
100 - 500 m²
Vlonder·Pergola·Overig
Vijver
Hoe kan je een kleine tuin gezellig maken? Door slim gebruik te maken van de beschikbare ruimte met aandacht voor details die een gevoel van gezelligheid en comfort toevoegen.
Achtertuin
Natuurlijk en organisch·Modern en strak
< 100 m²
Overkapping·Pergola·Schutting
Tuinverlichting
Een landelijke stijl woning en van alle gemakken voorzien. Lekker zwemmen in het binnenbad, afspoelen onder de buitendouche en chillen op het gazon, of gewoon lekker borrelen onder de overkapping. Tuin kan met behulp van de telefoon in fases beregent worden. Gazon wordt kort gehouden door de maairobot. Tuin voorzien van glooiingen, borders organische belijning. Poel is voorzien van Trisoplast, die is dus mooi waterdicht en de vogels vinden het echt geweldig.
Voortuin·Achtertuin
Landelijk en klassiek·Natuurlijk en organisch
Ruig en weelderig·Natuurlijk en organisch·Klassiek en romantisch
500 m² >
Overkapping·Pergola·Veranda·Overig
Zwembad·Vijver
Tuinverlichting·Beregeningsinstallatie
Op zoek naar voorbeelden voor een kindvriendelijke tuin waar spelen een avontuur is? Een tuin waar kinderen zich vrij kunnen voelen om te spelen en ontdekken? Dit project biedt een prachtig voorbeeld voor als je een kindvriendelijke tuin zoekt waar plezier en avontuur hand in hand gaan.
Voortuin·Achtertuin
Landelijk en klassiek·Natuurlijk en organisch·Modern en strak
Ruig en weelderig·Natuurlijk en organisch·Klassiek en romantisch
500 m² >
Pergola·Schutting·Overig
Zwembad·Vijver
Tuinverlichting·Beregeningsinstallatie
Een woning met alleen maar tuin aan de zij- en voorkant wordt nogal eens vergeten, geen inspiratie om er iets van te maken. Bij deze woning heeft de tuin wel degelijk een invulling gekregen. Belangrijkste punt hier van de hond van de bewoners, die mocht niet weglopen. Verder is er een hout- composieten vlonderterras, gazon en een waterschaal voor de vogels om in te badderen. Ook is er speels met hoogtes omgegaan. De beplanting maakt het hier helemaal af.
Voortuin
Natuurlijk en organisch
Natuurlijk en organisch·Klassiek en romantisch
100 - 500 m²
Schutting·Overig
Waterschaal
Een mooie verbouwde boerderij met een Karakter tuin. Alle elementen zijn in deze tuin verwerkt; (hard)-hout, keramische tegels, grind, verschillende bloemenmengsels en verlichting langs oprit en wandelpaden in het bos. De aanwezige vijver is weer waterdicht gemaakt met Trisoplast . Een tuin om in te te genieten, weg te dromen en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.
Voortuin·Achtertuin
Landelijk en klassiek·Natuurlijk en organisch·Modern en strak
Ruig en weelderig·Natuurlijk en organisch·Klassiek en romantisch
500 m² >
Overig
Vijver·Waterschaal
Tuinverlichting
De schooltuin; het groene schoolplein
Patiotuin
Natuurlijk en organisch
Ruig en weelderig
500 m² >
Vlonder·Pergola·Overig
Een kindvriendelijke tuin met speelhoek buiten.
Achtertuin
Natuurlijk en organisch·Modern en strak
Natuurlijk en organisch·Strak en modern
500 m² >
Vlonder·Overkapping·Tuinhuis·Veranda

Tuinontwerpen van grote tot kleine tuinen, van modern tot landelijk en nog veel meer..

Wij maken mooie tuinen in alle maten, vormen en stijlen, maar dan ook echt alles. Van grote tuinen tot kleine tuinen, van voor- tot achtertuin en ook de oprit of oprijlaan is mogelijk. Voor u maken we een uniek ontwerp dat naadloos aansluit op uw wensen, smaak en lifestyle. De tuinen die wij tekenen en aanleggen zijn een weerspiegeling van uw ideale buitenleven. Wij hopen u te inspireren en aan te moedigen om van uw droom ook een prachtige tuin te laten maken. Wilt u de foto’s bundelen en bewaren? Pin de afbeeldingen dan eenvoudig op uw eigen Pinterest bord.

Van voorbeeld tot uniek tuinontwerp

Door tuinontwerp voorbeelden te bekijken krijgt u een goede indruk van wat u mooi vindt. Wilt u input verzamelen om te komen tot een tuinontwerp? Let dan op een aantal zaken. Houdt u bijvoorbeeld van ronde of juist strakke vormen? Welke tuinstijlen spreken u het meeste aan? Wat voor beplanting vindt u mooi? Veel groen, kleur of een combinatie van beiden? Daarnaast is het goed om na te denken over andere elementen binnen uw tuin. Zoals het toevoegen van water door middel van een vijver, zwemvijver of bijvoorbeeld aan waterval. Verder is het handig om alvast na te denken over houtbouw. Wilt u (op termijn) graag een pergola, overkapping of tuinhuis laten plaatsen? Bekijk dan heel gericht voorbeelden van dit soort elementen en creëer een helder beeld van uw droomtuin.

Uw tuinontwerp ideeën omzetten naar uw nieuwe tuin?

Zit u bomvol ideeën voor een tuinontwerp en is het tijd om die droomtuin te realiseren? Maar wilt u echt een uniek design dat net even anders is dan de rest van de tuinen? Laat dan door onze creatieve tuinarchitecten een tuinontwerp op maat maken

Scroll naar boven
Type tuin
Type tuin
Houtbouw
Houtbouw
Waterelementen
Waterelementen
Type woning
Type woning
Stijl tuin
Stijl tuin
Omvang tuin
Omvang tuin
Stijl beplanting
Stijl beplanting
Faciliteiten
Faciliteiten
Stijl bestrating
Stijl bestrating