Uw bestrating laten reinigen

Zit er mos op of onkruid tussen uw tuintegels? En kijkt u nu al op tegen het schoonmaken van uw terras of oprit? Heel begrijpelijk, want zonder de juiste professionele middelen, is het ook een behoorlijk karwei. Onze hoveniers uw bestrating laten reinigen zorgt ervoor dat u moeiteloos weer geniet van nette bestrating in de tuin.

De tuintegels van uw oprit of terras laten reinigen

De bestrating laten reinigen betekent niet in alle gevallen hetzelfde. De een wilt zijn terras laten reinigen, terwijl de ander liever zijn oprit weer schoon wilt hebben. Gaat het niet om bestrating, maar om een houten vlonder? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat het in uw geval ook betekent, onze hoveniers zijn de aangewezen personen om deze klus te klaren. Door het gebruik van professionele en duurzame materialen reinigen wij eenvoudig uw tuintegels, mét aandacht voor het milieu. Zo geniet u in een handomdraai weer van een heerlijke, frisse en nette tuin.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Weer genieten van schone bestrating

Bij ons staat volledige ontzorging van de klant centraal en daarom horen wij graag wat u van ons verwacht. Gaat het om het reinigen van uw terras, zoals een vlonder of eentje met tuintegels? Of wilt u de oprit weer strak en netjes hebben?

01.

Uw wensen in beeld

Wij geloven in maatwerk en daar past een persoonlijke benadering bij. Daarom komen wij persoonlijk bij u langs om kennis te maken en uw wensen door te spreken. Welke bestrating wilt u door ons laten reinigen? Gaat het om eenmalig onderhoud? Ziet u ons toch liever structureel terugkomen om uw bestrating netjes te houden? Of heeft u nog ander tuinonderhoud liggen dat u toch liever uitbesteed? Wij horen het graag!

02.

Een plan op maat

We weten nu exact wat u van ons verwacht en welk onderhoud uw bestrating nodig heeft. Vervolgens doen wij u een persoonlijk voorstel dat volledig aansluit op uw behoefte. Hierbij letten we op het type bestrating, de hoeveelheid ervan en de frequentie van het onderhoud.

03.

Uw bestrating weer netjes

Bevat het voorstel alle onderhoudswerkzaamheden die uw bestrating nodig heeft? Dan komen onze hoveniers langs om uw bestrating te reinigen. Zo rijdt u binnenkort weer een nette oprit op of geniet u weer op een heerlijk schoon terras.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prima

Goed tuinbedrijf, mooie ideeën, goede kwaliteit en materialen, kundige medewerkers. Verbeterpunt is communicatie.
- Groningen

Top

Ben altijd weer blij dat de mannen weer weg zijn, want dan is alles weer top
- Rolde

Geweldig

Booiman Tuinen heeft van onze ‘parkeerplaats’ een prachtige tuin gemaakt waar het heerlijk vertoeven is.
- Diever

De beste hovenier van Noord Nederland

We werken al sinds 2002 met Booiman tuinen uit Beilen en altijd naar tevredenheid. Ze hebben gedreven en gekwalificeerde mensen in dienst die alles van planten en struiken afweten. Verder is het persoonlijk contact met Henk Booiman altijd zeer prettig. Een top hoveniersbedrijf die ervoor zorgt dat de tuin er altijd verzorgd uitziet.
- Assen

Booiman tuinen is een fijn hoveniersbedrijf waarin vakmanschap en klantvriendelijkheid samenkomt.

Henk Booiman heeft een mooi ontwerp laten maken voor de renovatie van onze tuin en heeft de juiste vakmensen in huis om dit ontwerp ook goed uit te voeren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
- Leek

Booiman kwam langs voor plantentips en onderhoud

Tuin ziet er weer geweldig uit door perfect onderhoud en goede tips over vervanging van afgestorven planten. We zijn super tevreden met onze geweldige tuin!!
- Assen

Prima onderhoud en fijne mensen( Hans en Martin)

Goede adviezen ,fantastische verzorging
- Emmen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken

Fantastisch

Super tevreden over onze complete nieuwe tuin. Zeer vriendelijk personeel en echte vakmensen (ook houtbouw). Zeer oplossingsgericht en afspraken worden nagekomen. Ook aftersales is top zonder gezeur worden planten vervangen als ze niet aanslaan. Al met al echte aanrader!! Vrienden van ons hebben dezelfde ervaringen opgedaan!
- Assen

Uitstekende service!

Booiman Tuinen heeft bij ons zowel de voor- als achtertuin gedaan. Het personeel is betrokken en zaken worden goed overlegd. Vakwerk en vooral de nazorg is top: er waren wat kleine dingetjes, je mag altijd bellen als er wat is en het wordt opgelost! Top, we zijn er erg blij mee.
- Beilen
48 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Wij kunnen alle type bestratingen reinigen. Denk aan de tuintegels op uw terras of bijvoorbeeld uw houten vlonder. Wij komen juist bij u langs om te bekijken om wat voor type bestrating het gaat. Vervolgens stemmen wij hier de materialen op af.

Uw bestrating door ons laten schoonmaken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Is uw bestrating wat verzakt of ligt het er gewoon niet meer zo strak in? Dan kunnen wij naast het onderhoud, dit weer opnieuw voor u leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.