8,6 67 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden

Uw bestrating laten reinigen

Zit er mos op of onkruid tussen uw tuintegels? En kijkt u nu al op tegen het schoonmaken van uw terras of oprit? Heel begrijpelijk, want zonder de juiste professionele middelen, is het ook een behoorlijk karwei. Onze hoveniers uw bestrating laten reinigen zorgt ervoor dat u moeiteloos weer geniet van nette bestrating in de tuin.

De tuintegels van uw oprit of terras laten reinigen

De bestrating laten reinigen betekent niet in alle gevallen hetzelfde. De een wilt zijn terras laten reinigen, terwijl de ander liever zijn oprit weer schoon wilt hebben. Gaat het niet om bestrating, maar om een houten vlonder? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat het in uw geval ook betekent, onze hoveniers zijn de aangewezen personen om deze klus te klaren. Door het gebruik van professionele en duurzame materialen reinigen wij eenvoudig uw tuintegels, mét aandacht voor het milieu. Zo geniet u in een handomdraai weer van een heerlijke, frisse en nette tuin.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Weer genieten van schone bestrating

Bij ons staat volledige ontzorging van de klant centraal en daarom horen wij graag wat u van ons verwacht. Gaat het om het reinigen van uw terras, zoals een vlonder of eentje met tuintegels? Of wilt u de oprit weer strak en netjes hebben?

01.

Uw wensen in beeld

Wij geloven in maatwerk en daar past een persoonlijke benadering bij. Daarom komen wij persoonlijk bij u langs om kennis te maken en uw wensen door te spreken. Welke bestrating wilt u door ons laten reinigen? Gaat het om eenmalig onderhoud? Ziet u ons toch liever structureel terugkomen om uw bestrating netjes te houden? Of heeft u nog ander tuinonderhoud liggen dat u toch liever uitbesteed? Wij horen het graag!

02.

Een plan op maat

We weten nu exact wat u van ons verwacht en welk onderhoud uw bestrating nodig heeft. Vervolgens doen wij u een persoonlijk voorstel dat volledig aansluit op uw behoefte. Hierbij letten we op het type bestrating, de hoeveelheid ervan en de frequentie van het onderhoud.

03.

Uw bestrating weer netjes

Bevat het voorstel alle onderhoudswerkzaamheden die uw bestrating nodig heeft? Dan komen onze hoveniers langs om uw bestrating te reinigen. Zo rijdt u binnenkort weer een nette oprit op of geniet u weer op een heerlijk schoon terras.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prettig en duidelijke communicatie en uitwerking van onze wensen

We zijn zo blij met het resultaat. We hebben een prachtige tuin, die aan onze wensen voldoet!!
- Assen

Fijne persoonlijke werkwijze met mooi eindresultaat

Dit voorjaar de aanleg van ons dakterras; beplanting, vlonderbouw en verlichting. Mooi beplantingsvoorstel passend bij de plek en onze wensen. Helder advies mbt keuzemogelijkheden van materiaal voor het verdere project. We zijn heel blij met eindresultaat.
- Eelderwolde

Tuin is erg mooi geworden

We hadden een flinke klus door een uitgebreide verbouwing en nagenoeg weer volledig nieuw aanleggen van onze tuin. Er werd goed mee gedacht en de uitvoering is goed en efficiënt en flexibel, er kunnen gaandeweg aanpassingen worden gemaakt. Tijdens de uitvoer vielen aantal projecten anders uit (meer werk) en daar kwamen we in goed overleg uit.
- Paterswolde

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
- Paterswolde

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork
67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Wij kunnen alle type bestratingen reinigen. Denk aan de tuintegels op uw terras of bijvoorbeeld uw houten vlonder. Wij komen juist bij u langs om te bekijken om wat voor type bestrating het gaat. Vervolgens stemmen wij hier de materialen op af.

Uw bestrating door ons laten schoonmaken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Is uw bestrating wat verzakt of ligt het er gewoon niet meer zo strak in? Dan kunnen wij naast het onderhoud, dit weer opnieuw voor u leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact