Fraud Blocker Uw bestrating laten reinigen? Terras, tuintegels én uw oprit | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 maanden geleden

Uw bestrating laten reinigen

Zit er mos op of onkruid tussen uw tuintegels? En kijkt u nu al op tegen het schoonmaken van uw terras of oprit? Heel begrijpelijk, want zonder de juiste professionele middelen, is het ook een behoorlijk karwei. Onze hoveniers uw bestrating laten reinigen zorgt ervoor dat u moeiteloos weer geniet van nette bestrating in de tuin.

De tuintegels van uw oprit of terras laten reinigen

De bestrating laten reinigen betekent niet in alle gevallen hetzelfde. De een wilt zijn terras laten reinigen, terwijl de ander liever zijn oprit weer schoon wilt hebben. Gaat het niet om bestrating, maar om een houten vlonder? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat het in uw geval ook betekent, onze hoveniers zijn de aangewezen personen om deze klus te klaren. Door het gebruik van professionele en duurzame materialen reinigen wij eenvoudig uw tuintegels, mét aandacht voor het milieu. Zo geniet u in een handomdraai weer van een heerlijke, frisse en nette tuin.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Weer genieten van schone bestrating

Bij ons staat volledige ontzorging van de klant centraal en daarom horen wij graag wat u van ons verwacht. Gaat het om het reinigen van uw terras, zoals een vlonder of eentje met tuintegels? Of wilt u de oprit weer strak en netjes hebben?

01.

Uw wensen in beeld

Wij geloven in maatwerk en daar past een persoonlijke benadering bij. Daarom komen wij persoonlijk bij u langs om kennis te maken en uw wensen door te spreken. Welke bestrating wilt u door ons laten reinigen? Gaat het om eenmalig onderhoud? Ziet u ons toch liever structureel terugkomen om uw bestrating netjes te houden? Of heeft u nog ander tuinonderhoud liggen dat u toch liever uitbesteed? Wij horen het graag!

02.

Een plan op maat

We weten nu exact wat u van ons verwacht en welk onderhoud uw bestrating nodig heeft. Vervolgens doen wij u een persoonlijk voorstel dat volledig aansluit op uw behoefte. Hierbij letten we op het type bestrating, de hoeveelheid ervan en de frequentie van het onderhoud.

03.

Uw bestrating weer netjes

Bevat het voorstel alle onderhoudswerkzaamheden die uw bestrating nodig heeft? Dan komen onze hoveniers langs om uw bestrating te reinigen. Zo rijdt u binnenkort weer een nette oprit op of geniet u weer op een heerlijk schoon terras.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Wij kunnen alle type bestratingen reinigen. Denk aan de tuintegels op uw terras of bijvoorbeeld uw houten vlonder. Wij komen juist bij u langs om te bekijken om wat voor type bestrating het gaat. Vervolgens stemmen wij hier de materialen op af.

Uw bestrating door ons laten schoonmaken? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Is uw bestrating wat verzakt of ligt het er gewoon niet meer zo strak in? Dan kunnen wij naast het onderhoud, dit weer opnieuw voor u leggen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact