8,6 63 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

Terras laten aanleggen

Na een drukke dag relaxen in de tuin op uw favoriete zitplek. Genieten van de bloemen, luisteren naar de vogels of lekker een boek lezen. Even terugschakelen en van denken weer naar ervaren. Als u zich nu afvraagt; maar op welke plek kan ik dat het beste doen? Dan is het tijd om een mooi terras te laten aanleggen in uw tuin.

Lekker ontspannen op uw favoriete plek in de tuin

Een terras heeft meerdere functies in een tuin. Door een terras aan te leggen bepaalt u de hoofdlijnen van uw tuin en deelt u deze op in meerdere hoekjes. Ook brengt u stijlaccenten aan door te kiezen voor specifieke materialen, zoals hout, grind of steen. Wilt u ook bij slechter weer ook aangenaam van uw tuin genieten? Breidt uw terras dan uit met een overkapping en een heater.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Uw terras laten aanleggen door ons

Wilt u door ons uw terras laten aanleggen? Dan horen wij graag alles over uw ideale tuin. Door een stap terug te doen denken we buiten de gebaande paden en komen tot een verrassend resultaat.

01.

Uw droomtuin in beeld

Een tuin bestaat uit meerdere elementen, waaronder beplanting en bestrating. Wanneer het optische goed samenvalt met het praktische, geniet u optimaal van uw tuin. Wij horen daarom graag wat u nodig heeft om lekker te zitten in de tuin. Slechts een aantal of juist veel zitplekken? Een zonnige plek of liever in de schaduw? En wat voor materiaal spreekt u aan? Tegels, grind of liever hout?

02.

We komen bij u thuis

Daarna komen we bij u langs en nemen wij samen met u uw wensen door. Wij nemen voorbeelden mee en delen onze ideeën met u. Tegelijkertijd krijgen we een goede indruk van uw huidige tuin, de ligging ervan en het type bodem. Zo tackelen we de uitdagingen direct en dragen wij oplossingen aan. Vindt u een populaire tegel mooi, maar wilt u toch net even wat anders? Dan leggen wij een uniek alternatief voor.

03.

Tijd voor een uniek ontwerp

Wilt u naast een nieuw terras ook andere nieuwe elementen aan uw tuin toevoegen, zoals water of houtbouw? Dan brengen wij eerst al uw wensen in kaart en vertaalt onze architect deze naar een uniek tuinontwerp. Op die manier weet u zeker dat wij begrijpen wat u bedoelt. Zo krijgen we achteraf alleen maar aangename verrassingen en daar tekenen wij voor.

04.

Uw terras laten aanleggen

Bent u meer dan tevreden met het ontwerp en de gekozen bestrating? Na een officieel akkoord leggen onze hoveniers uw nieuwe terras aan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
- Paterswolde

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork

Prima en betrouwbaar hoveniersbedrijf

Al jaren onderhoudt Booiman Tuinen (met name Hans en meestal Martin) naar alle tevredenheid onze tuin. Deskundige en toegankelijke mensen met wie het fijn werken is. Ze nemen ons op een prettige manier en met een prima resultaat veel werk uit handen.
- Wittelte

Topspecialisten, excellent en vriendelijk advies en uitstekend werk

De medewerkers van Booiman waren niet alleen bijzonder vriendelijk en zeer deskundig in hun adviezen maar leverde ook prima werk en werkten heel schoon en netjes. Onze tuin heeft een enorme opkikker gekregen en we kunnen niet wachten tot alles in bloem gaat staan.
- Buinen

Creatief, goede oplossingen voor een mooie tuin.

De ideeën die werden aangedragen pasten goed bij onze wensen. De tuin is helemaal naar onze smaak. Het heeft een meerwaarde om Booiman Tuinen in te schakelen; het tuinontwerp is speels en ook echt anders dan als wij het zelf hadden bedacht. De hoveniers dachten ook tijdens het werk mee, brachten ideeën in en kwamen met mooie en passende planten en struiken. De communicatie rondom de planning verliep wat stroever. Dit is normaliter, bij een woonhuis, misschien niet zo erg, maar in ons geval was een strakke planning belangrijk omdat het om een vakantiewoning ging die ook verhuurd werd. Nadat we hier nog een keer goed over gesproken hadden met Booiman Tuinen is dit alsnog goed opgepakt. We zijn al met al heel tevreden!
- Dwingeloo

Een erg goed en betrouwbaar bedrijf

In 2022 is onze tuin door Booiman Tuinen aangelegd. Tijdens de voorbereiding is er goed geluisterd naar onze wensen en die zijn daarna naar alle tevredenheid uitgevoerd. Kortom wij hebben een schitterende tuin.
- Hooghalen
63 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het type bestrating en het aantal m². Ook maakt het verschil of u alleen een terras laat aanleggen of de gehele tuin direct laat aanpakken.

Op zoek naar verrassende ideeën voor uw nieuwe terras? Neem dan contact met ons op.

Onze tuinarchitecten hebben allemaal hun eigen stijl, waardoor wij alle tuinstijlen aanleggen. Denk aan landelijke, moderne, Engelse, Japanse, romantische, organische of klassieke tuinen en variërend van groot tot klein. Passend bij de stijl worden er strakke, ronde of juist organische vormen gebruikt. Wilt u het net even anders en verschillende stijlen met elkaar combineren? Een leuke uitdaging, die wij graag samen met u aangaan.

Samen met ons uw ideale tuin realiseren? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact