Terras laten aanleggen

Na een drukke dag relaxen in de tuin op uw favoriete zitplek. Genieten van de bloemen, luisteren naar de vogels of lekker een boek lezen. Even terugschakelen en van denken weer naar ervaren. Als u zich nu afvraagt; maar op welke plek kan ik dat het beste doen? Dan is het tijd om een mooi terras te laten aanleggen in uw tuin.

Lekker ontspannen op uw favoriete plek in de tuin

Een terras heeft meerdere functies in een tuin. Door een terras aan te leggen bepaalt u de hoofdlijnen van uw tuin en deelt u deze op in meerdere hoekjes. Ook brengt u stijlaccenten aan door te kiezen voor specifieke materialen, zoals hout, grind of steen. Wilt u ook bij slechter weer ook aangenaam van uw tuin genieten? Breidt uw terras dan uit met een overkapping en een heater.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Uw terras laten aanleggen door ons

Wilt u door ons uw terras laten aanleggen? Dan horen wij graag alles over uw ideale tuin. Door een stap terug te doen denken we buiten de gebaande paden en komen tot een verrassend resultaat.

01.

Uw droomtuin in beeld

Een tuin bestaat uit meerdere elementen, waaronder beplanting en bestrating. Wanneer het optische goed samenvalt met het praktische, geniet u optimaal van uw tuin. Wij horen daarom graag wat u nodig heeft om lekker te zitten in de tuin. Slechts een aantal of juist veel zitplekken? Een zonnige plek of liever in de schaduw? En wat voor materiaal spreekt u aan? Tegels, grind of liever hout?

02.

We komen bij u thuis

Daarna komen we bij u langs en nemen wij samen met u uw wensen door. Wij nemen voorbeelden mee en delen onze ideeën met u. Tegelijkertijd krijgen we een goede indruk van uw huidige tuin, de ligging ervan en het type bodem. Zo tackelen we de uitdagingen direct en dragen wij oplossingen aan. Vindt u een populaire tegel mooi, maar wilt u toch net even wat anders? Dan leggen wij een uniek alternatief voor.

03.

Tijd voor een uniek ontwerp

Wilt u naast een nieuw terras ook andere nieuwe elementen aan uw tuin toevoegen, zoals water of houtbouw? Dan brengen wij eerst al uw wensen in kaart en vertaalt onze architect deze naar een uniek tuinontwerp. Op die manier weet u zeker dat wij begrijpen wat u bedoelt. Zo krijgen we achteraf alleen maar aangename verrassingen en daar tekenen wij voor.

04.

Uw terras laten aanleggen

Bent u meer dan tevreden met het ontwerp en de gekozen bestrating? Na een officieel akkoord leggen onze hoveniers uw nieuwe terras aan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prima

Goed tuinbedrijf, mooie ideeën, goede kwaliteit en materialen, kundige medewerkers. Verbeterpunt is communicatie.
- Groningen

Top

Ben altijd weer blij dat de mannen weer weg zijn, want dan is alles weer top
- Rolde

Geweldig

Booiman Tuinen heeft van onze ‘parkeerplaats’ een prachtige tuin gemaakt waar het heerlijk vertoeven is.
- Diever

De beste hovenier van Noord Nederland

We werken al sinds 2002 met Booiman tuinen uit Beilen en altijd naar tevredenheid. Ze hebben gedreven en gekwalificeerde mensen in dienst die alles van planten en struiken afweten. Verder is het persoonlijk contact met Henk Booiman altijd zeer prettig. Een top hoveniersbedrijf die ervoor zorgt dat de tuin er altijd verzorgd uitziet.
- Assen

Booiman tuinen is een fijn hoveniersbedrijf waarin vakmanschap en klantvriendelijkheid samenkomt.

Henk Booiman heeft een mooi ontwerp laten maken voor de renovatie van onze tuin en heeft de juiste vakmensen in huis om dit ontwerp ook goed uit te voeren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
- Leek

Booiman kwam langs voor plantentips en onderhoud

Tuin ziet er weer geweldig uit door perfect onderhoud en goede tips over vervanging van afgestorven planten. We zijn super tevreden met onze geweldige tuin!!
- Assen

Prima onderhoud en fijne mensen( Hans en Martin)

Goede adviezen ,fantastische verzorging
- Emmen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken

Fantastisch

Super tevreden over onze complete nieuwe tuin. Zeer vriendelijk personeel en echte vakmensen (ook houtbouw). Zeer oplossingsgericht en afspraken worden nagekomen. Ook aftersales is top zonder gezeur worden planten vervangen als ze niet aanslaan. Al met al echte aanrader!! Vrienden van ons hebben dezelfde ervaringen opgedaan!
- Assen

Uitstekende service!

Booiman Tuinen heeft bij ons zowel de voor- als achtertuin gedaan. Het personeel is betrokken en zaken worden goed overlegd. Vakwerk en vooral de nazorg is top: er waren wat kleine dingetjes, je mag altijd bellen als er wat is en het wordt opgelost! Top, we zijn er erg blij mee.
- Beilen
48 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het type bestrating en het aantal m². Ook maakt het verschil of u alleen een terras laat aanleggen of de gehele tuin direct laat aanpakken.

Op zoek naar verrassende ideeën voor uw nieuwe terras? Neem dan contact met ons op.

Onze tuinarchitecten hebben allemaal hun eigen stijl, waardoor wij alle tuinstijlen aanleggen. Denk aan landelijke, moderne, Engelse, Japanse, romantische, organische of klassieke tuinen en variërend van groot tot klein. Passend bij de stijl worden er strakke, ronde of juist organische vormen gebruikt. Wilt u het net even anders en verschillende stijlen met elkaar combineren? Een leuke uitdaging, die wij graag samen met u aangaan.

Samen met ons uw ideale tuin realiseren? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.