Fraud Blocker Vijver laten aanleggen door de vijverspecialist | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

Vijver laten aanleggen door de vijverspecialist

Kijken naar water kalmeert ons brein, het ontspant en geeft ons een flinke dosis inspiratie en creativiteit. Hoe lekker is het als dit gewoon kan in uw eigen tuin? Een vijver laten aanleggen is een specialistische klus en vraagt om de juiste expertise om er een succes van te maken. Onze vijverspecialisten hebben alles in huis om uw droomtuin niet in het water te laten vallen.

Helemaal zen met een unieke vijver in uw tuin

Een vijver voegt een extra dimensie toe aan uw tuin. Het maakt uw tuin speels, rustgevend en het vormt een bron van leven en diversiteit. Niet is zo ontspannend als zitten in de natuur en kijken naar een prachtige waterpartij.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Natuurlijke beplanting
Stenen afwerking
Zonder opstaande rand
Wat we voor u regelen

Uw vijver laten aanleggen door onze specialisten

Het laten aanleggen van een vijver is een specialistische klus en een belangrijk onderdeel van de tuin. Om een vijver een perfecte aanvulling op de tuin te maken, is een goed plan belangrijk.

01.

Uw droomvijver in beeld

Om uw nieuwe vijver naadloos te integreren in de tuin, willen wij weten hoe uw droomtuin eruitziet. Hoe wilt u gebruik maken van de vijver? Wilt u graag vissen in de vijver hebben? Welke vijvers vindt u mooi? Houdt u van ronde of juist strakke vormen? Heeft u liever weinig of juist veel beplanting? En wat voor afwerking vindt u mooi? Een verhoogde vijver, liever in de grond of graag een opstaande rand? Kortom: wij willen precies weten wat u verlangt van een vijver.

02.

We komen bij u thuis

Nadat wij alles weten over uw droomtuin, komen we bij u langs. We bekijken uw huidige tuin, de ligging hiervan en de gewenste plek voor de vijver. Vervolgens nemen wij uw wensen door om helder te krijgen wat u precies wilt. Ook laten wij ideeën zien voor uw tuin om samen te ontdekken wat het beste bij u past.

03.

Tijd voor een uniek ontwerp

Nu we alles weten over uw ideale tuin en droomvijver, maken we de vertaling naar het ontwerp op maat. Zo weet u zeker dat wij begrijpen wat u bedoelt en creëren we achteraf alleen maar aangename verrassingen. En dat is wel zo fijn.

Wilt u naast een vijver ook andere elementen aan uw tuin toevoegen zoals houtbouw of nieuwe beplanting? Dan maakt onze architect een volledig tuinontwerp op maat.

04.

De vijver laten aanleggen

Alles is besproken en afgestemd, tijd om uw vijver aan te leggen en te beginnen met de voorbereidingen. Dit betekent dat we eventueel een oude vijver verwijderen of beginnen met het uitgraven voor de nieuwe vijver.

05.

Helder en schoon houden

Een vijver is een genot om naar te kijken, zolang het water helder en schoon is. Het onderhouden van een vijver vraagt om liefde en aandacht. Wilt u dit graag zelf doen? Dan adviseren onze vijverspecialisten u daarover. Toch liever laten doen door ons? Dan komen wij graag bij u langs.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Hoeveel de aanleg van een vijver kost hangt af van verschillende factoren. Denk aan de grootte, het type vijver, de gebruikte beplanting en de gekozen afwerking. Wij hebben maar één doel: mensen blij maken met mooie tuinen. Dit betekent dat wij in gesprek gaan en een vijver aanleggen die aansluit op uw wensen en budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden om een droomvijver in uw tuin te realiseren? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Ja, wij leggen alle vormen, stijlen en maten vijvers aan, dus ook kleine vijvers. Wilt u een vijver laten aanleggen? Dan kijken we graag naar uw huidige tuin en vinden een oplossing die past bij uw wensen en budget.

Benieuwd wat er mogelijk is voor uw tuin? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Wij leggen verschillende typen en stijlen vijvers aan, waaronder ook natuurlijke vijvers. Wilt u een vijver laten aanleggen? Dan gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen en smaak. Van daaruit kijken we welke vijver het beste daarop aansluit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

Onze vijverspecialisten zijn kundig in de aanleg en onderhoud van vijvers. Lukt het niet om uw vijver schoon en helder te krijgen of te houden? Dan plannen wij graag een afspraak met u in. Er is namelijk een reden dat het water niet schoon blijft en dat lossen we dan graag op.

Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Wij hebben voor meerdere klanten in combinatie met een vijver een waterval geplaatst. Ook is het mogelijk om meerdere niveaus binnen de vijvers aan te brengen voor een extra speels effect.

Benieuwd naar vijvers met een waterval of bewegend water? Bekijk dan eens deze projecten:

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact