8,7 62 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden

Vijver laten aanleggen door de vijverspecialist

Kijken naar water kalmeert ons brein, het ontspant en geeft ons een flinke dosis inspiratie en creativiteit. Hoe lekker is het als dit gewoon kan in uw eigen tuin? Een vijver laten aanleggen is een specialistische klus en vraagt om de juiste expertise om er een succes van te maken. Onze vijverspecialisten hebben alles in huis om uw droomtuin niet in het water te laten vallen.

Helemaal zen met een unieke vijver in uw tuin

Een vijver voegt een extra dimensie toe aan uw tuin. Het maakt uw tuin speels, rustgevend en het vormt een bron van leven en diversiteit. Niet is zo ontspannend als zitten in de natuur en kijken naar een prachtige waterpartij.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Natuurlijke beplanting
Stenen afwerking
Zonder opstaande rand
Wat we voor u regelen

Uw vijver laten aanleggen door onze specialisten

Het laten aanleggen van een vijver is een specialistische klus en een belangrijk onderdeel van de tuin. Om een vijver een perfecte aanvulling op de tuin te maken, is een goed plan belangrijk.

01.

Uw droomvijver in beeld

Om uw nieuwe vijver naadloos te integreren in de tuin, willen wij weten hoe uw droomtuin eruitziet. Hoe wilt u gebruik maken van de vijver? Wilt u graag vissen in de vijver hebben? Welke vijvers vindt u mooi? Houdt u van ronde of juist strakke vormen? Heeft u liever weinig of juist veel beplanting? En wat voor afwerking vindt u mooi? Een verhoogde vijver, liever in de grond of graag een opstaande rand? Kortom: wij willen precies weten wat u verlangt van een vijver.

02.

We komen bij u thuis

Nadat wij alles weten over uw droomtuin, komen we bij u langs. We bekijken uw huidige tuin, de ligging hiervan en de gewenste plek voor de vijver. Vervolgens nemen wij uw wensen door om helder te krijgen wat u precies wilt. Ook laten wij ideeën zien voor uw tuin om samen te ontdekken wat het beste bij u past.

03.

Tijd voor een uniek ontwerp

Nu we alles weten over uw ideale tuin en droomvijver, maken we de vertaling naar het ontwerp op maat. Zo weet u zeker dat wij begrijpen wat u bedoelt en creëren we achteraf alleen maar aangename verrassingen. En dat is wel zo fijn.

Wilt u naast een vijver ook andere elementen aan uw tuin toevoegen zoals houtbouw of nieuwe beplanting? Dan maakt onze architect een volledig tuinontwerp op maat.

04.

De vijver laten aanleggen

Alles is besproken en afgestemd, tijd om uw vijver aan te leggen en te beginnen met de voorbereidingen. Dit betekent dat we eventueel een oude vijver verwijderen of beginnen met het uitgraven voor de nieuwe vijver.

05.

Helder en schoon houden

Een vijver is een genot om naar te kijken, zolang het water helder en schoon is. Het onderhouden van een vijver vraagt om liefde en aandacht. Wilt u dit graag zelf doen? Dan adviseren onze vijverspecialisten u daarover. Toch liever laten doen door ons? Dan komen wij graag bij u langs.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork

Prima en betrouwbaar hoveniersbedrijf

Al jaren onderhoudt Booiman Tuinen (met name Hans en meestal Martin) naar alle tevredenheid onze tuin. Deskundige en toegankelijke mensen met wie het fijn werken is. Ze nemen ons op een prettige manier en met een prima resultaat veel werk uit handen.
- Wittelte

Topspecialisten, excellent en vriendelijk advies en uitstekend werk

De medewerkers van Booiman waren niet alleen bijzonder vriendelijk en zeer deskundig in hun adviezen maar leverde ook prima werk en werkten heel schoon en netjes. Onze tuin heeft een enorme opkikker gekregen en we kunnen niet wachten tot alles in bloem gaat staan.
- Buinen

Creatief, goede oplossingen voor een mooie tuin.

De ideeën die werden aangedragen pasten goed bij onze wensen. De tuin is helemaal naar onze smaak. Het heeft een meerwaarde om Booiman Tuinen in te schakelen; het tuinontwerp is speels en ook echt anders dan als wij het zelf hadden bedacht. De hoveniers dachten ook tijdens het werk mee, brachten ideeën in en kwamen met mooie en passende planten en struiken. De communicatie rondom de planning verliep wat stroever. Dit is normaliter, bij een woonhuis, misschien niet zo erg, maar in ons geval was een strakke planning belangrijk omdat het om een vakantiewoning ging die ook verhuurd werd. Nadat we hier nog een keer goed over gesproken hadden met Booiman Tuinen is dit alsnog goed opgepakt. We zijn al met al heel tevreden!
- Dwingeloo

Een erg goed en betrouwbaar bedrijf

In 2022 is onze tuin door Booiman Tuinen aangelegd. Tijdens de voorbereiding is er goed geluisterd naar onze wensen en die zijn daarna naar alle tevredenheid uitgevoerd. Kortom wij hebben een schitterende tuin.
- Hooghalen

Goede en nette hovenier

Meedenkend en nette medewerkers bij Booiman Tuinen. Nette hovenier die meedenkt in de plannen en de jongens werken netjes. Afspraken worden nagekomen.
- Hooghalen
62 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Hoeveel de aanleg van een vijver kost hangt af van verschillende factoren. Denk aan de grootte, het type vijver, de gebruikte beplanting en de gekozen afwerking. Wij hebben maar één doel: mensen blij maken met mooie tuinen. Dit betekent dat wij in gesprek gaan en een vijver aanleggen die aansluit op uw wensen en budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden om een droomvijver in uw tuin te realiseren? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Ja, wij leggen alle vormen, stijlen en maten vijvers aan, dus ook kleine vijvers. Wilt u een vijver laten aanleggen? Dan kijken we graag naar uw huidige tuin en vinden een oplossing die past bij uw wensen en budget.

Benieuwd wat er mogelijk is voor uw tuin? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Wij leggen verschillende typen en stijlen vijvers aan, waaronder ook natuurlijke vijvers. Wilt u een vijver laten aanleggen? Dan gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen en smaak. Van daaruit kijken we welke vijver het beste daarop aansluit.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

Onze vijverspecialisten zijn kundig in de aanleg en onderhoud van vijvers. Lukt het niet om uw vijver schoon en helder te krijgen of te houden? Dan plannen wij graag een afspraak met u in. Er is namelijk een reden dat het water niet schoon blijft en dat lossen we dan graag op.

Neem contact met ons op voor het inplannen van een afspraak.

Wij hebben voor meerdere klanten in combinatie met een vijver een waterval geplaatst. Ook is het mogelijk om meerdere niveaus binnen de vijvers aan te brengen voor een extra speels effect.

Benieuwd naar vijvers met een waterval of bewegend water? Bekijk dan eens deze projecten:

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.