8,6 67 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden

Tuin laten bestraten

Wilt u uw tuin laten bestraten en zoekt u naar de juiste partner? Onze hoveniers zijn een kei in het aanleggen van bestrating. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van terrassen en paden.

Genieten van een verzorgde tuin met de juiste bestrating

Een tuin laten bestraten wordt simpelweg gezien als het aanbrengen van een pad of terras, maar is veel meer dan dat. Door bestrating aan te leggen deelt u de tuin op in verschillende zones en brengt u stijlaccenten aan. Denk aan klinkers voor een meer landelijk effect en aan grote tegels voor een moderne en strakke tuin. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher? Dan zijn Portugese tegels een uitstekende keus.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Landelijke bestrating
Moderne bestrating
Moderne bestrating
Romantische bestrating
Moderne bestrating
Moderne bestrating
Wat we voor u regelen

Uw tuin laten bestraten door ons

Ook wanneer u de tuin laat bestraten is het goed om na te denken over uw volledige tuin. Wij doen graag even dat stapje terug met u om in te zoomen op uw ideale tuin.

01.

Uw droomtuin in beeld

Door bestrating aan te leggen geeft u vorm aan de tuin en bepaalt u de sfeer. Om de bestrating naadloos te integreren in uw tuin, horen wij graag alles over uw wensen en voorkeuren.

02.

Wij komen bij u thuis

Na de inventarisatie van uw droomtuin komen we bij u thuis. We nemen voorbeelden mee en delen onze visie op uw tuin. Een mooie manier om nog duidelijker te krijgen wat u exact wilt. Tegelijkertijd bekijken we de huidige tuin en stemmen met u af waar de nieuwe bestrating gelegd wordt.

03.

Afstemming van het plan

Nadat we bij u thuis zijn geweest, maken we voor u een schetsontwerp en een plan. Hierin nemen we de typen en hoeveelheid bestrating mee. Wilt u toch ook andere elementen aan uw tuin toevoegen? Dan maakt onze tuinarchitect een uniek tuinontwerp voor u.

04.

De bestrating leggen

Het is tijd voor onze hoveniers om uw nieuwe bestrating te leggen. Van tevoren wordt de ondergrond egaal gemaakt en na afloop vegen we de nieuwe bestrating in.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prettig en duidelijke communicatie en uitwerking van onze wensen

We zijn zo blij met het resultaat. We hebben een prachtige tuin, die aan onze wensen voldoet!!
- Assen

Fijne persoonlijke werkwijze met mooi eindresultaat

Dit voorjaar de aanleg van ons dakterras; beplanting, vlonderbouw en verlichting. Mooi beplantingsvoorstel passend bij de plek en onze wensen. Helder advies mbt keuzemogelijkheden van materiaal voor het verdere project. We zijn heel blij met eindresultaat.
- Eelderwolde

Tuin is erg mooi geworden

We hadden een flinke klus door een uitgebreide verbouwing en nagenoeg weer volledig nieuw aanleggen van onze tuin. Er werd goed mee gedacht en de uitvoering is goed en efficiënt en flexibel, er kunnen gaandeweg aanpassingen worden gemaakt. Tijdens de uitvoer vielen aantal projecten anders uit (meer werk) en daar kwamen we in goed overleg uit.
- Paterswolde

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
- Paterswolde

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork
67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het type bestrating en het aantal m². Ook maakt het verschil of u alleen een terras laat aanleggen of de gehele tuin direct aanpakt. Wij maken voor al onze klanten mooie tuinen die volledig aansluiten op hun wensen en budget. Juist daarom gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek.

Benieuwd naar onze ideeën voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

We leggen verschillende soorten bestrating, waaronder ook terrassen. Hiervoor gebruiken we verschillende materialen zoals hout, grind, klinkers en tegels.

Nieuwsgierig naar onze ideeën voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact