Fraud Blocker Uw tuin laten bestraten | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden

Tuin laten bestraten

Wilt u uw tuin laten bestraten en zoekt u naar de juiste partner? Onze hoveniers zijn een kei in het aanleggen van bestrating. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van terrassen en paden.

Genieten van een verzorgde tuin met de juiste bestrating

Een tuin laten bestraten wordt simpelweg gezien als het aanbrengen van een pad of terras, maar is veel meer dan dat. Door bestrating aan te leggen deelt u de tuin op in verschillende zones en brengt u stijlaccenten aan. Denk aan klinkers voor een meer landelijk effect en aan grote tegels voor een moderne en strakke tuin. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher? Dan zijn Portugese tegels een uitstekende keus.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Landelijke bestrating
Moderne bestrating
Moderne bestrating
Romantische bestrating
Moderne bestrating
Moderne bestrating
Wat we voor u regelen

Uw tuin laten bestraten door ons

Ook wanneer u de tuin laat bestraten is het goed om na te denken over uw volledige tuin. Wij doen graag even dat stapje terug met u om in te zoomen op uw ideale tuin.

01.

Uw droomtuin in beeld

Door bestrating aan te leggen geeft u vorm aan de tuin en bepaalt u de sfeer. Om de bestrating naadloos te integreren in uw tuin, horen wij graag alles over uw wensen en voorkeuren.

02.

Wij komen bij u thuis

Na de inventarisatie van uw droomtuin komen we bij u thuis. We nemen voorbeelden mee en delen onze visie op uw tuin. Een mooie manier om nog duidelijker te krijgen wat u exact wilt. Tegelijkertijd bekijken we de huidige tuin en stemmen met u af waar de nieuwe bestrating gelegd wordt.

03.

Afstemming van het plan

Nadat we bij u thuis zijn geweest, maken we voor u een schetsontwerp en een plan. Hierin nemen we de typen en hoeveelheid bestrating mee. Wilt u toch ook andere elementen aan uw tuin toevoegen? Dan maakt onze tuinarchitect een uniek tuinontwerp voor u.

04.

De bestrating leggen

Het is tijd voor onze hoveniers om uw nieuwe bestrating te leggen. Van tevoren wordt de ondergrond egaal gemaakt en na afloop vegen we de nieuwe bestrating in.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het type bestrating en het aantal m². Ook maakt het verschil of u alleen een terras laat aanleggen of de gehele tuin direct aanpakt. Wij maken voor al onze klanten mooie tuinen die volledig aansluiten op hun wensen en budget. Juist daarom gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek.

Benieuwd naar onze ideeën voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

We leggen verschillende soorten bestrating, waaronder ook terrassen. Hiervoor gebruiken we verschillende materialen zoals hout, grind, klinkers en tegels.

Nieuwsgierig naar onze ideeën voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact