Tuin laten bestraten

Wilt u uw tuin laten bestraten en zoekt u naar de juiste partner? Onze hoveniers zijn een kei in het aanleggen van bestrating. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van terrassen en paden.

Genieten van een verzorgde tuin met de juiste bestrating

Een tuin laten bestraten wordt simpelweg gezien als het aanbrengen van een pad of terras, maar is veel meer dan dat. Door bestrating aan te leggen deelt u de tuin op in verschillende zones en brengt u stijlaccenten aan. Denk aan klinkers voor een meer landelijk effect en aan grote tegels voor een moderne en strakke tuin. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher? Dan zijn Portugese tegels een uitstekende keus.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Landelijke bestrating
Moderne bestrating
Moderne bestrating
Romantische bestrating
Moderne bestrating
Moderne bestrating
Wat we voor u regelen

Uw tuin laten bestraten door ons

Ook wanneer u de tuin laat bestraten is het goed om na te denken over uw volledige tuin. Wij doen graag even dat stapje terug met u om in te zoomen op uw ideale tuin.

01.

Uw droomtuin in beeld

Door bestrating aan te leggen geeft u vorm aan de tuin en bepaalt u de sfeer. Om de bestrating naadloos te integreren in uw tuin, horen wij graag alles over uw wensen en voorkeuren.

02.

Wij komen bij u thuis

Na de inventarisatie van uw droomtuin komen we bij u thuis. We nemen voorbeelden mee en delen onze visie op uw tuin. Een mooie manier om nog duidelijker te krijgen wat u exact wilt. Tegelijkertijd bekijken we de huidige tuin en stemmen met u af waar de nieuwe bestrating gelegd wordt.

03.

Afstemming van het plan

Nadat we bij u thuis zijn geweest, maken we voor u een schetsontwerp en een plan. Hierin nemen we de typen en hoeveelheid bestrating mee. Wilt u toch ook andere elementen aan uw tuin toevoegen? Dan maakt onze tuinarchitect een uniek tuinontwerp voor u.

04.

De bestrating leggen

Het is tijd voor onze hoveniers om uw nieuwe bestrating te leggen. Van tevoren wordt de ondergrond egaal gemaakt en na afloop vegen we de nieuwe bestrating in.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prima

Goed tuinbedrijf, mooie ideeën, goede kwaliteit en materialen, kundige medewerkers. Verbeterpunt is communicatie.
- Groningen

Top

Ben altijd weer blij dat de mannen weer weg zijn, want dan is alles weer top
- Rolde

Geweldig

Booiman Tuinen heeft van onze ‘parkeerplaats’ een prachtige tuin gemaakt waar het heerlijk vertoeven is.
- Diever

De beste hovenier van Noord Nederland

We werken al sinds 2002 met Booiman tuinen uit Beilen en altijd naar tevredenheid. Ze hebben gedreven en gekwalificeerde mensen in dienst die alles van planten en struiken afweten. Verder is het persoonlijk contact met Henk Booiman altijd zeer prettig. Een top hoveniersbedrijf die ervoor zorgt dat de tuin er altijd verzorgd uitziet.
- Assen

Booiman tuinen is een fijn hoveniersbedrijf waarin vakmanschap en klantvriendelijkheid samenkomt.

Henk Booiman heeft een mooi ontwerp laten maken voor de renovatie van onze tuin en heeft de juiste vakmensen in huis om dit ontwerp ook goed uit te voeren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
- Leek

Booiman kwam langs voor plantentips en onderhoud

Tuin ziet er weer geweldig uit door perfect onderhoud en goede tips over vervanging van afgestorven planten. We zijn super tevreden met onze geweldige tuin!!
- Assen

Prima onderhoud en fijne mensen( Hans en Martin)

Goede adviezen ,fantastische verzorging
- Emmen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken

Fantastisch

Super tevreden over onze complete nieuwe tuin. Zeer vriendelijk personeel en echte vakmensen (ook houtbouw). Zeer oplossingsgericht en afspraken worden nagekomen. Ook aftersales is top zonder gezeur worden planten vervangen als ze niet aanslaan. Al met al echte aanrader!! Vrienden van ons hebben dezelfde ervaringen opgedaan!
- Assen

Uitstekende service!

Booiman Tuinen heeft bij ons zowel de voor- als achtertuin gedaan. Het personeel is betrokken en zaken worden goed overlegd. Vakwerk en vooral de nazorg is top: er waren wat kleine dingetjes, je mag altijd bellen als er wat is en het wordt opgelost! Top, we zijn er erg blij mee.
- Beilen
48 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals het type bestrating en het aantal m². Ook maakt het verschil of u alleen een terras laat aanleggen of de gehele tuin direct aanpakt. Wij maken voor al onze klanten mooie tuinen die volledig aansluiten op hun wensen en budget. Juist daarom gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek.

Benieuwd naar onze ideeën voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

We leggen verschillende soorten bestrating, waaronder ook terrassen. Hiervoor gebruiken we verschillende materialen zoals hout, grind, klinkers en tegels.

Nieuwsgierig naar onze ideeën voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.