Fraud Blocker Bedrijfstuinen - ideeën, foto’s en tuinontwerpen voor inspiratie | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 maanden geleden

Bedrijfstuinen
Ideeën, voorbeelden & tuinontwerpen

Wilt u graag een bedrijfstuin die hét visitekaartje is van uw bedrijf? Maar ook een plek waar collega’s samen genieten van hun pauze? Bekijk hier de voorbeelden van verschillende bedrijfstuinen. Van logo’s verwerken in de tuin met kleurrijke beplanting tot een moderne bedrijfstuin met strakke lijnen. Doe nieuwe inspiratie op en laat de bedrijfstuin tot leven komen.

Van der Valk Wolvega
Chesterfield
Friesland Campina

Beplanting, tegelwerk en onderhoud

Het ontwerpen van een bedrijfstuin gaat veel verder dan het kiezen van de beplanting en leuke accessoires. Het begint bij het ontwerpen, gaat verder met de aanleg en gaat door met het onderhoud. De juiste uitstraling van uw bedrijfstuin creëren we door een ideale combinatie van bestrating, beplanting en ook verlichting. Ga op onderzoek en bekijk foto’s en voorbeelden van anderen bedrijfstuinen. Zo ontdekt u precies wat u aanspreekt!  

De juiste uitstraling met een bedrijfstuin op maat 

Een bedrijfstuin die uw kernwaarden uitstraalt, zorgt voor een goede eerste indruk bij uw (potentiële) klanten. Daarnaast creëert u een plek waar medewerkers tot rust komen of nieuwe inspiratie opdoen. Want wie wordt er nou niet blij van een prachtige tuin met bloeiende planten? 

Hoe kiest u de uitstraling van een bedrijfstuin?

Als u een bedrijfstuin laat ontwerpen komt hier veel bij kijken. Het doel van de tuin moet in kaart gebracht worden. Is deze bedrijfstuin een visitekaartje voor uw klanten? Een plek waar u ook klanten ontvangt? En is dit ook een ruimte waar medewerkers genieten van hun pauze? Als deze vragen beantwoord zijn, is het tijd om na te denken over de faciliteiten in de tuin. Wilt u dat er zitplekken gecreëerd worden? Een groot terras of juist kleine knusse hoekjes? 

Wordt de tuin het visitekaartje van uw bedrijf? Dan is het belangrijk dat alle elementen naadloos aansluiten bij het gevoel dat u uw klanten wilt geven. Denk bijvoorbeeld aan de vertaling van de kernwaarden van uw bedrijf. Door te werken met de juiste kleuren, vormen en lijnen, creëert u de ideale beleving. Voor (potentiële) klanten, partners én medewerkers. 

Uw eigen bedrijfstuin laten realiseren?

Heeft u nieuwe inspiratie en ideeën voor uw nieuwe bedrijfstuin opgedaan? En kunt u niet wachten om met onze tuinarchitect deze te realiseren? Dan gaan onze hoveniers en tuinarchitecten met alle liefde voor u aan de slag. 

Benieuwd hoe wij werken? Lees meer over het laten aanleggen van een bedrijfstuin.

In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact