8,3 41 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 jaar geleden
Bel ons voor vrijblijvend advies

Tuinontwerp

Geniet van een tuin, volledig naar uw wensen

Wilt u ook kunnen genieten van een tuin die perfect bij u past? Wij helpen u met het ontwerpen van uw droomtuin. Onze specialisten maken een tuinontwerp volledig naar wens en in de stijl die bij u past. Denk aan een landelijke tuin met vijver, een moderne tuin met terras of zelfs een Japanse tuin.

Onze getalenteerde tuinarchitecten weten uw wensen en ideeën feilloos te vertalen naar een prachtig ontwerp. Wilt u een tuin laten ontwerpen die precies bij u past? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Klanten geven ons een
8,3 41 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 jaar geleden
8,3 41 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 jaar geleden
Screenshot 2019 07 22 at 18.29.40

Direct en snel advies

Heeft u vragen over het laten ontwerpen van een tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Liever een offerte aanvragen?
Wat we voor u regelen

Tuin laten ontwerp op maat

Een tuinontwerp dat precies aansluit op uw wensen? Dat is onze kracht! Samen ontwerpen we uw tuin van eerste idee tot daadwerkelijke aanleg. Hieronder vertellen we u graag hoe zo’n proces van ontwerpen meestal verloopt.

De basis voor uw droomtuin wordt gelegd in een eerste vrijblijvende afspraak waarin alle wensen worden genoteerd. Wij horen graag uw voorkeuren voor de inrichting, kleuren en andere aspecten die u van belang vindt om een prachtige tuin te creëren.

Tuinontwerp inspiratie

Projecten waar we trots op zijn

Met 25 jaar ervaring hebben we al aan vele mooie projecten mogen werken. Bekijk een aantal van onze tuinontwerpen en laat u inspireren.

Ontwerp·Beplanting·Bestrating·Gazon·Terras·Onderhoud
Tuin an de Brink was een renovatie/ nieuwe aanleg project. Combinatie van strak lijnen van de bestrating en de rondingen van de borders maken deze achtertuin tot een plaatje. De plantvakken zijn geordend, goed gevuld en prachtig van kleurstelling. Gazon wordt netjes bijgehouden door de robotmaaier, en bij droogte kan de tuin besproeid worden m.b.v. het beregeningsysteem.
Ontwerp·Beplanting·Vijver·Gazon·Terras·Hout
Landelijke tuin gemaakt voor rust en vertier. Zon- schaduw geniet plekjes geen probleem in deze tuin, wordt het toch te warm dan een frissen duik in het zwembad. Gebruik gemaakt van allerlei verschillende materialen en producten. Tevens de mogelijkheid om deze tuin in droge perioden te besproeien m.b.v. pop-up sproeiers. Rietkap zonder goten, regenwater wordt opgevangen en afgevoerd d.m.v. lijngootjes.
Ontwerp·Vijver·Hout
Een mooie grote zwemvijver met aan weerskanten een relax terras. Zuivering van het water zal grotendeels door de beplanting worden gedaan. Skimmerfilter aanwezige voor het wateroppervlak reiniging. Om het plaatje compleet te maken is er nog een sauna en jacuzzi bij geplaatst. Deze zwemvijver past echt zo mooi in deze tuin, één met de inrichting van het perceel.
Ontwerp·Beplanting·Vijver·Bestrating·Gazon·Terras·Hout
Bestaande tuin een een flinke update gehad. Andere indeling paden, borders, terrassen, windkering en creëren van meer privacy op de terrassen. Gespeeld met meerdere verschillende materialen, hoogtes en kleuren. Echt een tuin om trots op te zijn.
Wij houden van ontzorgen

Wat anderen over ons zeggen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken

Fantastisch

Super tevreden over onze complete nieuwe tuin. Zeer vriendelijk personeel en echte vakmensen (ook houtbouw). Zeer oplossingsgericht en afspraken worden nagekomen. Ook aftersales is top zonder gezeur worden planten vervangen als ze niet aanslaan. Al met al echte aanrader!! Vrienden van ons hebben dezelfde ervaringen opgedaan!
- Assen

Uitstekende service!

Booiman Tuinen heeft bij ons zowel de voor- als achtertuin gedaan. Het personeel is betrokken en zaken worden goed overlegd. Vakwerk en vooral de nazorg is top: er waren wat kleine dingetjes, je mag altijd bellen als er wat is en het wordt opgelost! Top, we zijn er erg blij mee.
- Beilen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, harde werkers en een zeer sociale en nette omgang met ons als klant.
- Westerbork

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele traject van tuinontwerp (ook in zeer plezierige samenwerking met tuinarchitect Kasper Klap), aanleg en nazorg is overall fantastisch gelopen. Kwaliteit van het geleverde werk zeer hoog. We zijn zeer tevreden met het resultaat; een tuin waar we nog meer dan verwacht volop van genieten. Contact met de medewerkers van Booiman (en Booiman zelf) was zeer plezierig en gaf en geeft veel vertrouwen. Zeker de nadruk op kwaliteit van het werk en product hebben we zeer gewaardeerd en is zeer zichtbaar in het finale resultaat. Complimenten en we bevelen jullie graag aan!
- Groningen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles keurig aangelegd en conform afspraak.
- Leek
41 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.3/10
Waarom Booiman Tuinen?

Al ruim 25 jaar een begrip

Als ervaren hovenier maken wij uw ‘tuin dromen’ werkelijkheid. Bij Booiman Tuinen gaan we voor vakkundigheid en kwaliteit. Met meer dan 25 hoveniers werken wij al ruim 25 jaar met liefde aan tuinen. Van gedegen tuinadvies tot het ontwerpen van de mooiste tuinen in verschillende stijlen.

Bent u ook op zoek naar een hoveniersbedrijf bij u in de buurt? U vindt ons door heel Nederland, zoals: Beilen, Assen, Groningen, Zwolle, Leeuwarden en meer.

U kunt bij ons terecht

Specialist voor ieder project

Als ervaren hovenier maken wij uw ‘tuin dromen’ werkelijkheid. Met onze persoonlijke aanpak en specialisme op diverse vlakken maken we uw tuin volledig naar wens.

Iedere dag werken we met onze hoveniers aan prachtige projecten door heel Nederland. Van Groningen, Drenthe en Friesland tot Midden-Nederland.

Bent u ook op zoek naar een hoveniersbedrijf bij u in de buurt? U vindt ons o.a. in: Beilen, Assen, Groningen, Zwolle, Leeuwarden en meer.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u ook écht kunnen genieten van uw tuin? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvend advies?