Fraud Blocker Tuinontwerp laten maken door onze tuinarchitect | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

Tuinontwerp laten maken door een tuinarchitect

Wilt u het hele jaar genieten van het buitenleven maar dan dichtbij huis? Kijken naar mooie bloemen en planten vanuit uw favoriete zitplek? Dan is een uniek tuinontwerp laten maken dé oplossing. Het hele jaar door comfortabel genieten van de frisse buitenlucht in uw tuin op de manier die bij u past. Alleen, of samen met vrienden, familie of bekenden. Heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen in een uitnodigende tuin.

Genieten van het buitenleven dichtbij huis

Geen mens en geen tuin zijn hetzelfde en precies daarom is er geen standaard design voor àlle tuinen. Het creëren van de ultieme beleving vraagt om een uniek design dat aansluit op uw persoonlijke wensen. Onze tuinarchitecten zijn bevlogen, kundig en ontzettend creatief. Wilt u een tuinontwerp laten maken? Dan zijn zij exact het type ontwerper dat u nodig heeft als u geen dertien-in-een-dozijn-tuin wilt. Wat de afmetingen, de persoonlijke wensen en het budget ook zijn; voor onze klanten realiseren wij een mooie tuin die daarbij past.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Een tuinontwerp laten maken door onze tuinarchitect

Maximaal genieten van uw tuin betekent dat deze naadloos aansluit op uw wensen, lifestyle en woning. Door een goede voorbereiding creëren wij een design waarin alles klopt en welke rekening houdt met het praktische aspect. Wilt u graag een onderhoudsvrije tuin? Dan nemen wij dit mee in het ontwerp.

01.

Uw droomtuin in beeld

In deze fase willen wij precies van u weten hoe uw ideale tuin eruitziet. Wij stellen de vragen en u mag alvast lekker wegdromen. Dus… Als u tijd doorbrengt in uw tuin, wat doet u dan het liefste? Waar kijkt u dan graag naar? Waar zit u het liefst? Zijn er veel strakke of juist ronde vormen? Wat voor kleuren en materialen worden er gebruikt?

02.

We komen bij u thuis

Na de eerste inventarisatie komen we bij u thuis om persoonlijk kennis te maken. We spreken nogmaals uw wensen door om ervoor te zorgen dat uw nieuwe tuin volledig aansluit op uw lifestyle. Wij nemen voorbeelden mee om zo samen met u de input voor het design te verzamelen. Ook bekijken we de huidige tuin zodat in het ontwerp rekening gehouden wordt met de omstandigheden waaronder de bodem en de ligging.

03.

Tijd voor het ontwerp op maat

Nadat wij al uw wensen in kaart hebben gebracht, is het tijd voor onze architect om deze te vertalen naar een uniek tuinontwerp. Zo weet u zeker dat wij begrijpen wat u bedoelt en heeft u een goed beeld van de tuin die wij voor u maken. Op die manier wordt u achteraf alleen maar positief verrast en daar tekenen wij voor.

04.

Aanleg van uw tuin

Zijn de ontwerpen precies wat u wilt? Dan starten we met de aanleg van uw tuin. We maken het beplantingsplan en creëren de ideale mix van groen en kleur. Vervolgens beginnen onze hoveniers met de aanleg en ziet u hoe uw droomtuin werkelijkheid wordt. Ook voorzien wij u van een bemestingsadvies op maat, zodat u precies weet hoe u de tuin mooi en gezond houdt. Denk aan het gebruik van het type mest, de hoeveelheid en de frequentie ervan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Onze tuinarchitect hebben allemaal hun eigen stijl, waardoor wij alle tuinstijlen voor u ontwerpen en aanleggen. Denk aan rond, strak, modern, romantisch, Engels, organisch, klassiek of juist een mix van deze stijlen. Wij ontwerpen echt alle tuinen. Van stadstuinen, patiotuinen, boerderijtuinen en van klein tot groot.

Wilt u graag een mooie tuin? Dan gaan wij graag in gesprek met u om deze te realiseren. Ongeacht de afmetingen of budget.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Op zoek naar inspiratie of bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Bekijk dan de tuinen die wij aangelegd hebben.

De groene vingers van onze hoveniers onderhouden met alle liefde uw tuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan meer over tuinonderhoud.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact