8,6 67 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden

Tuinontwerp laten maken door een tuinarchitect

Wilt u het hele jaar genieten van het buitenleven maar dan dichtbij huis? Kijken naar mooie bloemen en planten vanuit uw favoriete zitplek? Dan is een uniek tuinontwerp laten maken dé oplossing. Het hele jaar door comfortabel genieten van de frisse buitenlucht in uw tuin op de manier die bij u past. Alleen, of samen met vrienden, familie of bekenden. Heerlijk ontspannen en volledig tot rust komen in een uitnodigende tuin.

Genieten van het buitenleven dichtbij huis

Geen mens en geen tuin zijn hetzelfde en precies daarom is er geen standaard design voor àlle tuinen. Het creëren van de ultieme beleving vraagt om een uniek design dat aansluit op uw persoonlijke wensen. Onze tuinarchitecten zijn bevlogen, kundig en ontzettend creatief. Wilt u een tuinontwerp laten maken? Dan zijn zij exact het type ontwerper dat u nodig heeft als u geen dertien-in-een-dozijn-tuin wilt. Wat de afmetingen, de persoonlijke wensen en het budget ook zijn; voor onze klanten realiseren wij een mooie tuin die daarbij past.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Een tuinontwerp laten maken door onze tuinarchitect

Maximaal genieten van uw tuin betekent dat deze naadloos aansluit op uw wensen, lifestyle en woning. Door een goede voorbereiding creëren wij een design waarin alles klopt en welke rekening houdt met het praktische aspect. Wilt u graag een onderhoudsvrije tuin? Dan nemen wij dit mee in het ontwerp.

01.

Uw droomtuin in beeld

In deze fase willen wij precies van u weten hoe uw ideale tuin eruitziet. Wij stellen de vragen en u mag alvast lekker wegdromen. Dus… Als u tijd doorbrengt in uw tuin, wat doet u dan het liefste? Waar kijkt u dan graag naar? Waar zit u het liefst? Zijn er veel strakke of juist ronde vormen? Wat voor kleuren en materialen worden er gebruikt?

02.

We komen bij u thuis

Na de eerste inventarisatie komen we bij u thuis om persoonlijk kennis te maken. We spreken nogmaals uw wensen door om ervoor te zorgen dat uw nieuwe tuin volledig aansluit op uw lifestyle. Wij nemen voorbeelden mee om zo samen met u de input voor het design te verzamelen. Ook bekijken we de huidige tuin zodat in het ontwerp rekening gehouden wordt met de omstandigheden waaronder de bodem en de ligging.

03.

Tijd voor het ontwerp op maat

Nadat wij al uw wensen in kaart hebben gebracht, is het tijd voor onze architect om deze te vertalen naar een uniek tuinontwerp. Zo weet u zeker dat wij begrijpen wat u bedoelt en heeft u een goed beeld van de tuin die wij voor u maken. Op die manier wordt u achteraf alleen maar positief verrast en daar tekenen wij voor.

04.

Aanleg van uw tuin

Zijn de ontwerpen precies wat u wilt? Dan starten we met de aanleg van uw tuin. We maken het beplantingsplan en creëren de ideale mix van groen en kleur. Vervolgens beginnen onze hoveniers met de aanleg en ziet u hoe uw droomtuin werkelijkheid wordt. Ook voorzien wij u van een bemestingsadvies op maat, zodat u precies weet hoe u de tuin mooi en gezond houdt. Denk aan het gebruik van het type mest, de hoeveelheid en de frequentie ervan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prettig en duidelijke communicatie en uitwerking van onze wensen

We zijn zo blij met het resultaat. We hebben een prachtige tuin, die aan onze wensen voldoet!!
- Assen

Fijne persoonlijke werkwijze met mooi eindresultaat

Dit voorjaar de aanleg van ons dakterras; beplanting, vlonderbouw en verlichting. Mooi beplantingsvoorstel passend bij de plek en onze wensen. Helder advies mbt keuzemogelijkheden van materiaal voor het verdere project. We zijn heel blij met eindresultaat.
- Eelderwolde

Tuin is erg mooi geworden

We hadden een flinke klus door een uitgebreide verbouwing en nagenoeg weer volledig nieuw aanleggen van onze tuin. Er werd goed mee gedacht en de uitvoering is goed en efficiënt en flexibel, er kunnen gaandeweg aanpassingen worden gemaakt. Tijdens de uitvoer vielen aantal projecten anders uit (meer werk) en daar kwamen we in goed overleg uit.
- Paterswolde

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
- Paterswolde

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork
67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Onze tuinarchitect hebben allemaal hun eigen stijl, waardoor wij alle tuinstijlen voor u ontwerpen en aanleggen. Denk aan rond, strak, modern, romantisch, Engels, organisch, klassiek of juist een mix van deze stijlen. Wij ontwerpen echt alle tuinen. Van stadstuinen, patiotuinen, boerderijtuinen en van klein tot groot.

Wilt u graag een mooie tuin? Dan gaan wij graag in gesprek met u om deze te realiseren. Ongeacht de afmetingen of budget.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

Op zoek naar inspiratie of bent u benieuwd naar onze gerealiseerde projecten? Bekijk dan de tuinen die wij aangelegd hebben.

De groene vingers van onze hoveniers onderhouden met alle liefde uw tuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan meer over tuinonderhoud.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact