4.3/5
Bel ons voor vrijblijvend advies

Tuinontwerp

Geniet van een tuin, volledig naar uw wensen

Wilt u ook kunnen genieten van een tuin die perfect bij u past? Wij helpen u met het ontwerpen van uw droomtuin. Onze specialisten maken een tuinontwerp volledig naar wens en in de stijl die bij u past. Denk aan een landelijke tuin met vijver, een moderne tuin met terras of zelfs een Japanse tuin.

Onze getalenteerde tuinarchitecten weten uw wensen en ideeën feilloos te vertalen naar een prachtig ontwerp. Wilt u een tuin laten ontwerpen die precies bij u past? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Vakkundige hoveniers voor kwaliteit (Appeltern Tuinexpert)
  • Altijd persoonlijk
Klanten bevelen ons aan
4.2/5
Screenshot 2019 07 22 at 18.29.40

Direct en snel advies

Heeft u vragen over het laten ontwerpen van een tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Liever een offerte aanvragen?
Wat we voor u regelen

Tuin laten ontwerp op maat

Een tuinontwerp dat precies aansluit op uw wensen? Dat is onze kracht! Samen ontwerpen we uw tuin van eerste idee tot daadwerkelijke aanleg. Hieronder vertellen we u graag hoe zo’n proces van ontwerpen meestal verloopt.

De basis voor uw droomtuin wordt gelegd in een eerste vrijblijvende afspraak waarin alle wensen worden genoteerd. Wij horen graag uw voorkeuren voor de inrichting, kleuren en andere aspecten die u van belang vindt om een prachtige tuin te creëren.

Tuinontwerp inspiratie

Projecten waar we trots op zijn

Met 25 jaar ervaring hebben we al aan vele mooie projecten mogen werken. Bekijk een aantal van onze tuinontwerpen en laat u inspireren.

Ontwerp·Vijver
Zwembad werd niet meer gebruikt. Na een teken update en aanpassing in het werk, is het zwembad omgevormd naar een zwemvijver.
Ontwerp·Beplanting·Onderhoud
Logo is gemaakt van piepschuim met een speciale coating op kleur. Plaatsing in een betonnen verhoogde bloembak.
Ontwerp·Beplanting·Gazon·Terras·Hout
Strakke belijning met verschillende hoogtes en rustige borders
Ontwerp·Beplanting·Bestrating·Terras·Hout
Deze exotische achtertuin geeft ook u het gevoel dat u weer op vakantie bent.
Wij houden van ontzorgen

Wat anderen over ons zeggen

Voor u een tuin ontwerpen waarin u écht kunt genieten is waar wij blij van worden. Wij ontzorgen u dan ook graag gedurende het hele proces. Hoe anderen ons ervaren? Lees hieronder de recensies van een aantal klanten.

Waarom Booiman Tuinen?

Al ruim 25 jaar een begrip

Als ervaren hovenier maken wij uw ‘tuin dromen’ werkelijkheid. Bij Booiman Tuinen gaan we voor vakkundigheid en kwaliteit. Met meer dan 25 hoveniers werken wij al ruim 25 jaar met liefde aan tuinen. Van gedegen tuinadvies tot het ontwerpen van de mooiste tuinen in verschillende stijlen.

Bent u ook op zoek naar een hoveniersbedrijf bij u in de buurt? U vindt ons door heel Nederland, zoals: Beilen, Assen, Groningen, Zwolle, Leeuwarden en meer.

  • Altijd persoonlijk
  • Vakkundige hoveniers voor kwaliteit (Appeltern Tuinexpert)
  • Meer dan 25 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht

Specialist voor ieder project

Als ervaren hovenier maken wij uw ‘tuin dromen’ werkelijkheid. Met onze persoonlijke aanpak en specialisme op diverse vlakken maken we uw tuin volledig naar wens.

Iedere dag werken we met onze hoveniers aan prachtige projecten door heel Nederland. Van Groningen, Drenthe en Friesland tot Midden-Nederland.

Bent u ook op zoek naar een hoveniersbedrijf bij u in de buurt? U vindt ons o.a. in: Beilen, Assen, Groningen, Zwolle, Leeuwarden en meer.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u ook écht kunnen genieten van uw tuin? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvend advies?