8,6 63 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

Groene geluidswal in uw tuin laten plaatsen

Worden de rust en privacy in uw tuin verstoord door glurende buren of pratende voorbijgangers? Door een groene geluidswal in uw tuin te plaatsen creëert u meer privacy en beperkt u het geluidsoverlast. Daarnaast houdt de geluidswal ook wind tegen en biedt daarmee meer comfort. Ook weer in alle rust en privacy van uw heerlijke tuin genieten? Laat dan een natuurlijke geluidswal plaatsen.

Gegarandeerd in alle rust en privacy genieten van uw tuin

Wanneer omgevingsgeluiden de rust in uw tuin ruw verstoren, is een geluidsscherm of -wal een ideale oplossing. Kies voor een groene natuurlijke geluidswal en u combineert het praktische met het aangename. Ons product verhoogt het comfort in de breedste zin, het speelt namelijk in op het verminderen van het geluidsoverlast, vergroten van de privacy én het is windwerend. Een echte plus en must voor de tuinliefhebber: onze geluidswallen worden geleverd met klimplanten die het hele jaar groen zijn.

Benieuwd wat een geluidswal in uw tuin u oplevert? Dan kunnen wij een akoestisch onderzoek voor u uitvoeren en daarmee de mogelijke reductie van het aantal decibel in kaart brengen.

Alvast horen wat het voor anderen heeft opgeleverd? Beluister dan hieronder het geluidsfragment vóór en na de plaatsing van onze groene geluidswal. Wat een verschil he?

Play Video

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Een natuurlijke geluidswal laten aanleggen door ons

Door ons uw groene geluidswal laten plaatsen? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen helder te krijgen. Aan de hand daarvan selecteren wij de juiste Greenwall elementen om het modulaire systeem naadloos te integreren in uw tuin.

01.

We komen bij u thuis

Na de eerste inventarisatie komen we bij u thuis om persoonlijk kennis te maken. We bespreken nogmaals uw wensen en laten u verschillende Greenwall voorbeelden zien. Op die manier weten we zeker van elkaar dat we hetzelfde bedoelen en vertalen wij uw wensen naar de juiste Greenwall elementen.

02.

Tijd voor het plan

Na de verzameling van alle input selecteren wij de Greenwall elementen die nodig zijn om een optimale rust en privacy in uw tuin te creëren. Van tevoren laten wij waar gewenst met een tekening het gewenste eindresultaat zien. Zo wordt u achteraf alleen maar positief verrast.

03.

Aanleg van uw groene geluidswal

Sluiten de Greenwall elementen volledig aan op uw wensen? Dan bestellen wij de elementen en de gewenste beplanting. Zodra alles binnen is komen wij bij u langs om de geluidswerende maatregelen te plaatsen in uw tuin.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
- Paterswolde

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork

Prima en betrouwbaar hoveniersbedrijf

Al jaren onderhoudt Booiman Tuinen (met name Hans en meestal Martin) naar alle tevredenheid onze tuin. Deskundige en toegankelijke mensen met wie het fijn werken is. Ze nemen ons op een prettige manier en met een prima resultaat veel werk uit handen.
- Wittelte

Topspecialisten, excellent en vriendelijk advies en uitstekend werk

De medewerkers van Booiman waren niet alleen bijzonder vriendelijk en zeer deskundig in hun adviezen maar leverde ook prima werk en werkten heel schoon en netjes. Onze tuin heeft een enorme opkikker gekregen en we kunnen niet wachten tot alles in bloem gaat staan.
- Buinen

Creatief, goede oplossingen voor een mooie tuin.

De ideeën die werden aangedragen pasten goed bij onze wensen. De tuin is helemaal naar onze smaak. Het heeft een meerwaarde om Booiman Tuinen in te schakelen; het tuinontwerp is speels en ook echt anders dan als wij het zelf hadden bedacht. De hoveniers dachten ook tijdens het werk mee, brachten ideeën in en kwamen met mooie en passende planten en struiken. De communicatie rondom de planning verliep wat stroever. Dit is normaliter, bij een woonhuis, misschien niet zo erg, maar in ons geval was een strakke planning belangrijk omdat het om een vakantiewoning ging die ook verhuurd werd. Nadat we hier nog een keer goed over gesproken hadden met Booiman Tuinen is dit alsnog goed opgepakt. We zijn al met al heel tevreden!
- Dwingeloo

Een erg goed en betrouwbaar bedrijf

In 2022 is onze tuin door Booiman Tuinen aangelegd. Tijdens de voorbereiding is er goed geluisterd naar onze wensen en die zijn daarna naar alle tevredenheid uitgevoerd. Kortom wij hebben een schitterende tuin.
- Hooghalen
63 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Dit hangt van verschillende aspecten af, denk aan de kwaliteit van het scherm, de afmetingen, de locatie, het type geluid en de directe omgeving. Om meetbaar te maken wat een geluidswal doet, is het mogelijk om voorafgaand een akoestisch onderzoek te laten uitvoeren.

Benieuwd wat het plaatsen van de Greenwall voor andere klanten heeft opgeleverd? Bekijk en beluister dan hier de video.

Om de geluidswal een mooi onderdeel van de tuin te maken, kiezen we samen met u de meest geschikte klimplanten uit. U heeft hierbij de keuze uit onder andere de hedera, de kamperfoelie, de klimroos of de klimhortensia.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact