Groene geluidswal in uw tuin laten plaatsen

Worden de rust en privacy in uw tuin verstoord door glurende buren of pratende voorbijgangers? Door een groene geluidswal in uw tuin te plaatsen creëert u meer privacy en beperkt u het geluidsoverlast. Daarnaast houdt de geluidswal ook wind tegen en biedt daarmee meer comfort. Ook weer in alle rust en privacy van uw heerlijke tuin genieten? Laat dan een natuurlijke geluidswal plaatsen.

Gegarandeerd in alle rust en privacy genieten van uw tuin

Wanneer omgevingsgeluiden de rust in uw tuin ruw verstoren, is een geluidsscherm of -wal een ideale oplossing. Kies voor een groene natuurlijke geluidswal en u combineert het praktische met het aangename. Ons product verhoogt het comfort in de breedste zin, het speelt namelijk in op het verminderen van het geluidsoverlast, vergroten van de privacy én het is windwerend. Een echte plus en must voor de tuinliefhebber: onze geluidswallen worden geleverd met klimplanten die het hele jaar groen zijn.

Benieuwd wat een geluidswal in uw tuin u oplevert? Dan kunnen wij een akoestisch onderzoek voor u uitvoeren en daarmee de mogelijke reductie van het aantal decibel in kaart brengen.

Alvast horen wat het voor anderen heeft opgeleverd? Beluister dan hieronder het geluidsfragment vóór en na de plaatsing van onze groene geluidswal. Wat een verschil he?

Play Video

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Een natuurlijke geluidswal laten aanleggen door ons

Door ons uw groene geluidswal laten plaatsen? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen helder te krijgen. Aan de hand daarvan selecteren wij de juiste Greenwall elementen om het modulaire systeem naadloos te integreren in uw tuin.

01.

We komen bij u thuis

Na de eerste inventarisatie komen we bij u thuis om persoonlijk kennis te maken. We bespreken nogmaals uw wensen en laten u verschillende Greenwall voorbeelden zien. Op die manier weten we zeker van elkaar dat we hetzelfde bedoelen en vertalen wij uw wensen naar de juiste Greenwall elementen.

02.

Tijd voor het plan

Na de verzameling van alle input selecteren wij de Greenwall elementen die nodig zijn om een optimale rust en privacy in uw tuin te creëren. Van tevoren laten wij waar gewenst met een tekening het gewenste eindresultaat zien. Zo wordt u achteraf alleen maar positief verrast.

03.

Aanleg van uw groene geluidswal

Sluiten de Greenwall elementen volledig aan op uw wensen? Dan bestellen wij de elementen en de gewenste beplanting. Zodra alles binnen is komen wij bij u langs om de geluidswerende maatregelen te plaatsen in uw tuin.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Hovenier die z’n afspraken nakomt

Booiman Hoveniers is een bedrijf wat z’n afspraken nakomt. Veel verschillende disciplines beheerst en zeer toegankelijk is. Het personeel is zeer vriendelijk. Offertes zijn transparant en ook voor een leek goed te begrijpen. Zij zijn mensen die hun klant te proberen ontzorgen. Althans dat is onze ervaring de afgelopen 2 jaar. Fam. Klasens
- Meppen Dr.

Zeer tevreden

alles was helder en duidelijk voor het bouwen van één overkapping wij zijn zeer tevreden en de werkzaamheden zijn goed verlopen !
- Borger

Prima

Goed tuinbedrijf, mooie ideeën, goede kwaliteit en materialen, kundige medewerkers. Verbeterpunt is communicatie.
- Groningen

Top

Ben altijd weer blij dat de mannen weer weg zijn, want dan is alles weer top
- Rolde

Geweldig

Booiman Tuinen heeft van onze ‘parkeerplaats’ een prachtige tuin gemaakt waar het heerlijk vertoeven is.
- Diever

De beste hovenier van Noord Nederland

We werken al sinds 2002 met Booiman tuinen uit Beilen en altijd naar tevredenheid. Ze hebben gedreven en gekwalificeerde mensen in dienst die alles van planten en struiken afweten. Verder is het persoonlijk contact met Henk Booiman altijd zeer prettig. Een top hoveniersbedrijf die ervoor zorgt dat de tuin er altijd verzorgd uitziet.
- Assen

Booiman tuinen is een fijn hoveniersbedrijf waarin vakmanschap en klantvriendelijkheid samenkomt.

Henk Booiman heeft een mooi ontwerp laten maken voor de renovatie van onze tuin en heeft de juiste vakmensen in huis om dit ontwerp ook goed uit te voeren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
- Leek

Booiman kwam langs voor plantentips en onderhoud

Tuin ziet er weer geweldig uit door perfect onderhoud en goede tips over vervanging van afgestorven planten. We zijn super tevreden met onze geweldige tuin!!
- Assen

Prima onderhoud en fijne mensen( Hans en Martin)

Goede adviezen ,fantastische verzorging
- Emmen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken
50 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Dit hangt van verschillende aspecten af, denk aan de kwaliteit van het scherm, de afmetingen, de locatie, het type geluid en de directe omgeving. Om meetbaar te maken wat een geluidswal doet, is het mogelijk om voorafgaand een akoestisch onderzoek te laten uitvoeren.

Benieuwd wat het plaatsen van de Greenwall voor andere klanten heeft opgeleverd? Bekijk en beluister dan hier de video.

Om de geluidswal een mooi onderdeel van de tuin te maken, kiezen we samen met u de meest geschikte klimplanten uit. U heeft hierbij de keuze uit onder andere de hedera, de kamperfoelie, de klimroos of de klimhortensia.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.