Fraud Blocker Een groene geluidswal in uw tuin | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 maanden geleden

Groene geluidswal in uw tuin laten plaatsen

Worden de rust en privacy in uw tuin verstoord door glurende buren of pratende voorbijgangers? Door een groene geluidswal in uw tuin te plaatsen creëert u meer privacy en beperkt u het geluidsoverlast. Daarnaast houdt de geluidswal ook wind tegen en biedt daarmee meer comfort. Ook weer in alle rust en privacy van uw heerlijke tuin genieten? Laat dan een natuurlijke geluidswal plaatsen.

Gegarandeerd in alle rust en privacy genieten van uw tuin

Wanneer omgevingsgeluiden de rust in uw tuin ruw verstoren, is een geluidsscherm of -wal een ideale oplossing. Kies voor een groene natuurlijke geluidswal en u combineert het praktische met het aangename. Ons product verhoogt het comfort in de breedste zin, het speelt namelijk in op het verminderen van het geluidsoverlast, vergroten van de privacy én het is windwerend. Een echte plus en must voor de tuinliefhebber: onze geluidswallen worden geleverd met klimplanten die het hele jaar groen zijn.

Benieuwd wat een geluidswal in uw tuin u oplevert? Dan kunnen wij een akoestisch onderzoek voor u uitvoeren en daarmee de mogelijke reductie van het aantal decibel in kaart brengen.

Alvast horen wat het voor anderen heeft opgeleverd? Beluister dan hieronder het geluidsfragment vóór en na de plaatsing van onze groene geluidswal. Wat een verschil he?

Play Video

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Een natuurlijke geluidswal laten aanleggen door ons

Door ons uw groene geluidswal laten plaatsen? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek om uw wensen helder te krijgen. Aan de hand daarvan selecteren wij de juiste Greenwall elementen om het modulaire systeem naadloos te integreren in uw tuin.

01.

We komen bij u thuis

Na de eerste inventarisatie komen we bij u thuis om persoonlijk kennis te maken. We bespreken nogmaals uw wensen en laten u verschillende Greenwall voorbeelden zien. Op die manier weten we zeker van elkaar dat we hetzelfde bedoelen en vertalen wij uw wensen naar de juiste Greenwall elementen.

02.

Tijd voor het plan

Na de verzameling van alle input selecteren wij de Greenwall elementen die nodig zijn om een optimale rust en privacy in uw tuin te creëren. Van tevoren laten wij waar gewenst met een tekening het gewenste eindresultaat zien. Zo wordt u achteraf alleen maar positief verrast.

03.

Aanleg van uw groene geluidswal

Sluiten de Greenwall elementen volledig aan op uw wensen? Dan bestellen wij de elementen en de gewenste beplanting. Zodra alles binnen is komen wij bij u langs om de geluidswerende maatregelen te plaatsen in uw tuin.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Dit hangt van verschillende aspecten af, denk aan de kwaliteit van het scherm, de afmetingen, de locatie, het type geluid en de directe omgeving. Om meetbaar te maken wat een geluidswal doet, is het mogelijk om voorafgaand een akoestisch onderzoek te laten uitvoeren.

Benieuwd wat het plaatsen van de Greenwall voor andere klanten heeft opgeleverd? Bekijk en beluister dan hier de video.

Om de geluidswal een mooi onderdeel van de tuin te maken, kiezen we samen met u de meest geschikte klimplanten uit. U heeft hierbij de keuze uit onder andere de hedera, de kamperfoelie, de klimroos of de klimhortensia.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact