Fraud Blocker Bedrijfstuinen van ontwerp, aanleg tot onderhoud | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 maanden geleden

Bedrijfstuinen van ontwerp, aanleg tot onderhoud

Heeft uw onderneming naast een pand ook een bedrijfstuin die de nodige aandacht vraagt? Laat een onderhoudsarme tuin ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden door de expert. Een bedrijfstuin is namelijk het eerste wat uw (potentiële) klanten zien als zij bij u langskomen. Laat een goede, verzorgde indruk achter en creëer daarmee het gewenste bedrijfsimago.

Hét ontwerp voor uw bedrijfstuin

Ieder bedrijf is uniek en daar hoort ook een uniek tuinontwerp bij. Een ontwerp dat aansluit op uw behoeften maar ook een weerspiegeling is van de kernwaarden van uw bedrijf. Vraagt u zich af hoe dat kan? Aan de hand van uw kernwaarden kijkt onze tuinarchitect welke stijl daar het beste bij past. Een moderne tuin, met rechte en strakke lijnen of juist een organische tuin, met ronde en zachte vormen. Daar zit ook nog van alles tussenin. Daarnaast zijn we erg benieuwd wat u van de tuin verwacht, qua beleving en ook op het gebied van onderhoud. Graag ontdekken we dat samen met u tijdens een kennismakingsgesprek persoonlijk bij u op locatie.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijfstuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Van der Valk Wolvega
Friesland Campina
Alfa College
Chesterfield
Begraafplaats
Zo werken wij

Onderhoud aan uw bedrijfstuin

Bent u tevreden met uw huidige bedrijfstuin en zoekt u een betrouwbare partner om deze te onderhouden? Ook dan staan de professionele hoveniers van Booiman Tuinen voor u klaar!

01.

Uw wensen in beeld

Welke beplanting moet onderhouden worden? Wilt u dat we ook de bestrating voor u reinigen? En wanneer en hoe vaak wilt u onze hoveniers in de tuin hebben? Graag horen we alles over uw ideale samenwerking met ons.

02.

Een persoonlijke kennismaking

Na een eerste inventarisatie maken we graag persoonlijk kennis met u en bekijken we uw huidige bedrijfstuin. We spreken nogmaals gezamenlijk uw wensen door om ervoor te zorgen dat het resultaat van onze werkzaamheden daar naadloos op aansluit. Wilt u ook een bedrijfstuin ontwerp laten maken? Dan nemen we voorbeelden mee om een goed beeld te krijgen van uw wensen en voorkeuren.

03.

Tijd voor een onderhoudsplan op maat

In deze fase vatten wij alle wensen samen in een onderhoudsplan op maat voor uw bedrijfstuin. Zo weet u zeker dat wij begrijpen wat u bedoelt en krijgt u achteraf alleen maar positieve verrassingen.

04.

Uitvoering van de werkzaamheden

Omvat het onderhoudsplan op maat alles wat uw bedrijfstuin nodig heeft? Dan is het voor onze hoveniers hoog tijd om de handen uit de mouwen te steken en uw bedrijfstuin aan te pakken.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Onze tuinarchitecten hebben allemaal hun eigen stijl. Hierdoor is het mogelijk om een stijl en type bedrijfstuin te ontwerpen, dat volledig op uw wensen aansluit. Zoals een landelijke of romantisch tuin of juist een van de tegenhangers zoals een moderne en strakke tuin. Een combinatie van stijlen is ook goed mogelijk. Wilt u graag een onderhoudsarme tuin? Dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheden.

Is uw bedrijfstuin toe aan een nieuw ontwerp? Dan gaan wij graag in gesprek met u om deze te realiseren.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

De groene vingers van onze hoveniers onderhouden met alle plezier uw bedrijfstuin. Van heggen snoeien, de bodem gezond houden, tot boomverzorging en ook het gazononderhoud. Onze hoveniers kunnen het allemaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfstuin? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact