8,6 67 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden

Bedrijfstuinen van ontwerp, aanleg tot onderhoud

Heeft uw onderneming naast een pand ook een bedrijfstuin die de nodige aandacht vraagt? Laat een onderhoudsarme tuin ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden door de expert. Een bedrijfstuin is namelijk het eerste wat uw (potentiële) klanten zien als zij bij u langskomen. Laat een goede, verzorgde indruk achter en creëer daarmee het gewenste bedrijfsimago.

Hét ontwerp voor uw bedrijfstuin

Ieder bedrijf is uniek en daar hoort ook een uniek tuinontwerp bij. Een ontwerp dat aansluit op uw behoeften maar ook een weerspiegeling is van de kernwaarden van uw bedrijf. Vraagt u zich af hoe dat kan? Aan de hand van uw kernwaarden kijkt onze tuinarchitect welke stijl daar het beste bij past. Een moderne tuin, met rechte en strakke lijnen of juist een organische tuin, met ronde en zachte vormen. Daar zit ook nog van alles tussenin. Daarnaast zijn we erg benieuwd wat u van de tuin verwacht, qua beleving en ook op het gebied van onderhoud. Graag ontdekken we dat samen met u tijdens een kennismakingsgesprek persoonlijk bij u op locatie.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijfstuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Van der Valk Wolvega
Friesland Campina
Alfa College
Chesterfield
Begraafplaats
Zo werken wij

Onderhoud aan uw bedrijfstuin

Bent u tevreden met uw huidige bedrijfstuin en zoekt u een betrouwbare partner om deze te onderhouden? Ook dan staan de professionele hoveniers van Booiman Tuinen voor u klaar!

01.

Uw wensen in beeld

Welke beplanting moet onderhouden worden? Wilt u dat we ook de bestrating voor u reinigen? En wanneer en hoe vaak wilt u onze hoveniers in de tuin hebben? Graag horen we alles over uw ideale samenwerking met ons.

02.

Een persoonlijke kennismaking

Na een eerste inventarisatie maken we graag persoonlijk kennis met u en bekijken we uw huidige bedrijfstuin. We spreken nogmaals gezamenlijk uw wensen door om ervoor te zorgen dat het resultaat van onze werkzaamheden daar naadloos op aansluit. Wilt u ook een bedrijfstuin ontwerp laten maken? Dan nemen we voorbeelden mee om een goed beeld te krijgen van uw wensen en voorkeuren.

03.

Tijd voor een onderhoudsplan op maat

In deze fase vatten wij alle wensen samen in een onderhoudsplan op maat voor uw bedrijfstuin. Zo weet u zeker dat wij begrijpen wat u bedoelt en krijgt u achteraf alleen maar positieve verrassingen.

04.

Uitvoering van de werkzaamheden

Omvat het onderhoudsplan op maat alles wat uw bedrijfstuin nodig heeft? Dan is het voor onze hoveniers hoog tijd om de handen uit de mouwen te steken en uw bedrijfstuin aan te pakken.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prettig en duidelijke communicatie en uitwerking van onze wensen

We zijn zo blij met het resultaat. We hebben een prachtige tuin, die aan onze wensen voldoet!!
- Assen

Fijne persoonlijke werkwijze met mooi eindresultaat

Dit voorjaar de aanleg van ons dakterras; beplanting, vlonderbouw en verlichting. Mooi beplantingsvoorstel passend bij de plek en onze wensen. Helder advies mbt keuzemogelijkheden van materiaal voor het verdere project. We zijn heel blij met eindresultaat.
- Eelderwolde

Tuin is erg mooi geworden

We hadden een flinke klus door een uitgebreide verbouwing en nagenoeg weer volledig nieuw aanleggen van onze tuin. Er werd goed mee gedacht en de uitvoering is goed en efficiënt en flexibel, er kunnen gaandeweg aanpassingen worden gemaakt. Tijdens de uitvoer vielen aantal projecten anders uit (meer werk) en daar kwamen we in goed overleg uit.
- Paterswolde

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
- Paterswolde

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork
67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Onze tuinarchitecten hebben allemaal hun eigen stijl. Hierdoor is het mogelijk om een stijl en type bedrijfstuin te ontwerpen, dat volledig op uw wensen aansluit. Zoals een landelijke of romantisch tuin of juist een van de tegenhangers zoals een moderne en strakke tuin. Een combinatie van stijlen is ook goed mogelijk. Wilt u graag een onderhoudsarme tuin? Dan denken wij graag met u mee over de mogelijkheden.

Is uw bedrijfstuin toe aan een nieuw ontwerp? Dan gaan wij graag in gesprek met u om deze te realiseren.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

De groene vingers van onze hoveniers onderhouden met alle plezier uw bedrijfstuin. Van heggen snoeien, de bodem gezond houden, tot boomverzorging en ook het gazononderhoud. Onze hoveniers kunnen het allemaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfstuin? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact