Fraud Blocker Boomverzorgingsbedrijf Booiman Tuinen in Drenthe | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 maanden geleden

Boomverzorging

Is uw boom te groot, heeft deze stormschade of twijfelt u aan de gezondheid ervan? En bent u daarom op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf in Drenthe? Dan ontzorgen wij u graag met het snoeien, kappen of rooien van uw boom. Het verzorgen van een boom kan een gevaarlijke klus zijn en daarom staat veiligheid bij ons voorop. Al onze hoveniers werken op een verantwoorde manier en met professionele materialen om de klus te klaren.

Van onderhoud, snoeien tot kappen en rooien

Een gezonde boom in uw tuin is een genot om naar te kijken en vervult ook verschillende praktische functies. Ze reinigen de lucht, zorgen voor zuurstof, hebben een verkoelende functie, vertragen de verdamping van vocht uit uw gazon en nog veel meer. Toch wordt het onderhoud aan bomen vaak vergeten en onderschat. Wist u dat de verzorging van een boom in de eerste jaren bepalen hoe deze zich ontwikkelt? Door uw boom te voorzien van de juiste hoeveelheid bewatering en bemesting houdt u deze gezond.

Ook kan het zijn dat u wilt verbouwen en dat een boom uw plannen in de weg staat. Dan komen we graag bij u langs om op een veilige en professionele manier uw boom te kappen of rooien. Eerst bekijken we de boom en de omgeving, zodat we op een verantwoorde manier uw boom verwijderen.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Werkzaamheden

Uw boom onze passie

Wat we voor u regelen

Onze hoveniers aan de slag met uw boom

Heeft u een boom met stormschade? Staat deze op de verkeerde plek en dwarsboomt deze een gewenste verbouwing? Is de boom te groot of misschien wel ziek? Wat uw vraag over bomen ook is, onze hoveniers helpen u graag. Neem contact met ons op. Dan bepalen we wat er nodig is om de klus te klaren. Is niet direct duidelijk wat we nodig hebben? Dan komen we eerst bij u langs en inventariseren de huidige situatie voordat we aan de slag gaan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Bij het kappen van een boom wordt alles boven de grond verwijderd, maar blijft de stam zitten. Wilt u de wortels en de stam ook verwijderd hebben? Dan gaan we de boom rooien.

Benieuwd of wij uw boom kunnen kappen of rooien? Neem dan contact met ons op.

Het kantoor van Booiman Tuinen is gevestigd in Beilen (Drenthe), maar u vindt onze hoveniers door heel Nederland. Van Beilen, Assen, tot Groningen, Zwolle, Leeuwarden en nog veel meer.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact