Boomverzorging

Is uw boom te groot, heeft deze stormschade of twijfelt u aan de gezondheid ervan? En bent u daarom op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf in Drenthe? Dan ontzorgen wij u graag met het snoeien, kappen of rooien van uw boom. Het verzorgen van een boom kan een gevaarlijke klus zijn en daarom staat veiligheid bij ons voorop. Al onze hoveniers werken op een verantwoorde manier en met professionele materialen om de klus te klaren.

Van onderhoud, snoeien tot kappen en rooien

Een gezonde boom in uw tuin is een genot om naar te kijken en vervult ook verschillende praktische functies. Ze reinigen de lucht, zorgen voor zuurstof, hebben een verkoelende functie, vertragen de verdamping van vocht uit uw gazon en nog veel meer. Toch wordt het onderhoud aan bomen vaak vergeten en onderschat. Wist u dat de verzorging van een boom in de eerste jaren bepalen hoe deze zich ontwikkelt? Door uw boom te voorzien van de juiste hoeveelheid bewatering en bemesting houdt u deze gezond.

Ook kan het zijn dat u wilt verbouwen en dat een boom uw plannen in de weg staat. Dan komen we graag bij u langs om op een veilige en professionele manier uw boom te kappen of rooien. Eerst bekijken we de boom en de omgeving, zodat we op een verantwoorde manier uw boom verwijderen.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Werkzaamheden

Uw boom onze passie

Wat we voor u regelen

Onze hoveniers aan de slag met uw boom

Heeft u een boom met stormschade? Staat deze op de verkeerde plek en dwarsboomt deze een gewenste verbouwing? Is de boom te groot of misschien wel ziek? Wat uw vraag over bomen ook is, onze hoveniers helpen u graag. Neem contact met ons op. Dan bepalen we wat er nodig is om de klus te klaren. Is niet direct duidelijk wat we nodig hebben? Dan komen we eerst bij u langs en inventariseren de huidige situatie voordat we aan de slag gaan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prima

Goed tuinbedrijf, mooie ideeën, goede kwaliteit en materialen, kundige medewerkers. Verbeterpunt is communicatie.
- Groningen

Top

Ben altijd weer blij dat de mannen weer weg zijn, want dan is alles weer top
- Rolde

Geweldig

Booiman Tuinen heeft van onze ‘parkeerplaats’ een prachtige tuin gemaakt waar het heerlijk vertoeven is.
- Diever

De beste hovenier van Noord Nederland

We werken al sinds 2002 met Booiman tuinen uit Beilen en altijd naar tevredenheid. Ze hebben gedreven en gekwalificeerde mensen in dienst die alles van planten en struiken afweten. Verder is het persoonlijk contact met Henk Booiman altijd zeer prettig. Een top hoveniersbedrijf die ervoor zorgt dat de tuin er altijd verzorgd uitziet.
- Assen

Booiman tuinen is een fijn hoveniersbedrijf waarin vakmanschap en klantvriendelijkheid samenkomt.

Henk Booiman heeft een mooi ontwerp laten maken voor de renovatie van onze tuin en heeft de juiste vakmensen in huis om dit ontwerp ook goed uit te voeren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
- Leek

Booiman kwam langs voor plantentips en onderhoud

Tuin ziet er weer geweldig uit door perfect onderhoud en goede tips over vervanging van afgestorven planten. We zijn super tevreden met onze geweldige tuin!!
- Assen

Prima onderhoud en fijne mensen( Hans en Martin)

Goede adviezen ,fantastische verzorging
- Emmen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken

Fantastisch

Super tevreden over onze complete nieuwe tuin. Zeer vriendelijk personeel en echte vakmensen (ook houtbouw). Zeer oplossingsgericht en afspraken worden nagekomen. Ook aftersales is top zonder gezeur worden planten vervangen als ze niet aanslaan. Al met al echte aanrader!! Vrienden van ons hebben dezelfde ervaringen opgedaan!
- Assen

Uitstekende service!

Booiman Tuinen heeft bij ons zowel de voor- als achtertuin gedaan. Het personeel is betrokken en zaken worden goed overlegd. Vakwerk en vooral de nazorg is top: er waren wat kleine dingetjes, je mag altijd bellen als er wat is en het wordt opgelost! Top, we zijn er erg blij mee.
- Beilen
48 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Bij het kappen van een boom wordt alles boven de grond verwijderd, maar blijft de stam zitten. Wilt u de wortels en de stam ook verwijderd hebben? Dan gaan we de boom rooien.

Benieuwd of wij uw boom kunnen kappen of rooien? Neem dan contact met ons op.

Het kantoor van Booiman Tuinen is gevestigd in Beilen (Drenthe), maar u vindt onze hoveniers door heel Nederland. Van Beilen, Assen, tot Groningen, Zwolle, Leeuwarden en nog veel meer.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.