8,6 67 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden

Boomverzorging

Is uw boom te groot, heeft deze stormschade of twijfelt u aan de gezondheid ervan? En bent u daarom op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf in Drenthe? Dan ontzorgen wij u graag met het snoeien, kappen of rooien van uw boom. Het verzorgen van een boom kan een gevaarlijke klus zijn en daarom staat veiligheid bij ons voorop. Al onze hoveniers werken op een verantwoorde manier en met professionele materialen om de klus te klaren.

Van onderhoud, snoeien tot kappen en rooien

Een gezonde boom in uw tuin is een genot om naar te kijken en vervult ook verschillende praktische functies. Ze reinigen de lucht, zorgen voor zuurstof, hebben een verkoelende functie, vertragen de verdamping van vocht uit uw gazon en nog veel meer. Toch wordt het onderhoud aan bomen vaak vergeten en onderschat. Wist u dat de verzorging van een boom in de eerste jaren bepalen hoe deze zich ontwikkelt? Door uw boom te voorzien van de juiste hoeveelheid bewatering en bemesting houdt u deze gezond.

Ook kan het zijn dat u wilt verbouwen en dat een boom uw plannen in de weg staat. Dan komen we graag bij u langs om op een veilige en professionele manier uw boom te kappen of rooien. Eerst bekijken we de boom en de omgeving, zodat we op een verantwoorde manier uw boom verwijderen.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Werkzaamheden

Uw boom onze passie

Wat we voor u regelen

Onze hoveniers aan de slag met uw boom

Heeft u een boom met stormschade? Staat deze op de verkeerde plek en dwarsboomt deze een gewenste verbouwing? Is de boom te groot of misschien wel ziek? Wat uw vraag over bomen ook is, onze hoveniers helpen u graag. Neem contact met ons op. Dan bepalen we wat er nodig is om de klus te klaren. Is niet direct duidelijk wat we nodig hebben? Dan komen we eerst bij u langs en inventariseren de huidige situatie voordat we aan de slag gaan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prettig en duidelijke communicatie en uitwerking van onze wensen

We zijn zo blij met het resultaat. We hebben een prachtige tuin, die aan onze wensen voldoet!!
- Assen

Fijne persoonlijke werkwijze met mooi eindresultaat

Dit voorjaar de aanleg van ons dakterras; beplanting, vlonderbouw en verlichting. Mooi beplantingsvoorstel passend bij de plek en onze wensen. Helder advies mbt keuzemogelijkheden van materiaal voor het verdere project. We zijn heel blij met eindresultaat.
- Eelderwolde

Tuin is erg mooi geworden

We hadden een flinke klus door een uitgebreide verbouwing en nagenoeg weer volledig nieuw aanleggen van onze tuin. Er werd goed mee gedacht en de uitvoering is goed en efficiënt en flexibel, er kunnen gaandeweg aanpassingen worden gemaakt. Tijdens de uitvoer vielen aantal projecten anders uit (meer werk) en daar kwamen we in goed overleg uit.
- Paterswolde

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
- Paterswolde

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork
67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Bij het kappen van een boom wordt alles boven de grond verwijderd, maar blijft de stam zitten. Wilt u de wortels en de stam ook verwijderd hebben? Dan gaan we de boom rooien.

Benieuwd of wij uw boom kunnen kappen of rooien? Neem dan contact met ons op.

Het kantoor van Booiman Tuinen is gevestigd in Beilen (Drenthe), maar u vindt onze hoveniers door heel Nederland. Van Beilen, Assen, tot Groningen, Zwolle, Leeuwarden en nog veel meer.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact