8,7 62 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden

Boomverzorging

Is uw boom te groot, heeft deze stormschade of twijfelt u aan de gezondheid ervan? En bent u daarom op zoek naar een boomverzorgingsbedrijf in Drenthe? Dan ontzorgen wij u graag met het snoeien, kappen of rooien van uw boom. Het verzorgen van een boom kan een gevaarlijke klus zijn en daarom staat veiligheid bij ons voorop. Al onze hoveniers werken op een verantwoorde manier en met professionele materialen om de klus te klaren.

Van onderhoud, snoeien tot kappen en rooien

Een gezonde boom in uw tuin is een genot om naar te kijken en vervult ook verschillende praktische functies. Ze reinigen de lucht, zorgen voor zuurstof, hebben een verkoelende functie, vertragen de verdamping van vocht uit uw gazon en nog veel meer. Toch wordt het onderhoud aan bomen vaak vergeten en onderschat. Wist u dat de verzorging van een boom in de eerste jaren bepalen hoe deze zich ontwikkelt? Door uw boom te voorzien van de juiste hoeveelheid bewatering en bemesting houdt u deze gezond.

Ook kan het zijn dat u wilt verbouwen en dat een boom uw plannen in de weg staat. Dan komen we graag bij u langs om op een veilige en professionele manier uw boom te kappen of rooien. Eerst bekijken we de boom en de omgeving, zodat we op een verantwoorde manier uw boom verwijderen.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Werkzaamheden

Uw boom onze passie

Wat we voor u regelen

Onze hoveniers aan de slag met uw boom

Heeft u een boom met stormschade? Staat deze op de verkeerde plek en dwarsboomt deze een gewenste verbouwing? Is de boom te groot of misschien wel ziek? Wat uw vraag over bomen ook is, onze hoveniers helpen u graag. Neem contact met ons op. Dan bepalen we wat er nodig is om de klus te klaren. Is niet direct duidelijk wat we nodig hebben? Dan komen we eerst bij u langs en inventariseren de huidige situatie voordat we aan de slag gaan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork

Prima en betrouwbaar hoveniersbedrijf

Al jaren onderhoudt Booiman Tuinen (met name Hans en meestal Martin) naar alle tevredenheid onze tuin. Deskundige en toegankelijke mensen met wie het fijn werken is. Ze nemen ons op een prettige manier en met een prima resultaat veel werk uit handen.
- Wittelte

Topspecialisten, excellent en vriendelijk advies en uitstekend werk

De medewerkers van Booiman waren niet alleen bijzonder vriendelijk en zeer deskundig in hun adviezen maar leverde ook prima werk en werkten heel schoon en netjes. Onze tuin heeft een enorme opkikker gekregen en we kunnen niet wachten tot alles in bloem gaat staan.
- Buinen

Creatief, goede oplossingen voor een mooie tuin.

De ideeën die werden aangedragen pasten goed bij onze wensen. De tuin is helemaal naar onze smaak. Het heeft een meerwaarde om Booiman Tuinen in te schakelen; het tuinontwerp is speels en ook echt anders dan als wij het zelf hadden bedacht. De hoveniers dachten ook tijdens het werk mee, brachten ideeën in en kwamen met mooie en passende planten en struiken. De communicatie rondom de planning verliep wat stroever. Dit is normaliter, bij een woonhuis, misschien niet zo erg, maar in ons geval was een strakke planning belangrijk omdat het om een vakantiewoning ging die ook verhuurd werd. Nadat we hier nog een keer goed over gesproken hadden met Booiman Tuinen is dit alsnog goed opgepakt. We zijn al met al heel tevreden!
- Dwingeloo

Een erg goed en betrouwbaar bedrijf

In 2022 is onze tuin door Booiman Tuinen aangelegd. Tijdens de voorbereiding is er goed geluisterd naar onze wensen en die zijn daarna naar alle tevredenheid uitgevoerd. Kortom wij hebben een schitterende tuin.
- Hooghalen

Goede en nette hovenier

Meedenkend en nette medewerkers bij Booiman Tuinen. Nette hovenier die meedenkt in de plannen en de jongens werken netjes. Afspraken worden nagekomen.
- Hooghalen
62 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Bij het kappen van een boom wordt alles boven de grond verwijderd, maar blijft de stam zitten. Wilt u de wortels en de stam ook verwijderd hebben? Dan gaan we de boom rooien.

Benieuwd of wij uw boom kunnen kappen of rooien? Neem dan contact met ons op.

Het kantoor van Booiman Tuinen is gevestigd in Beilen (Drenthe), maar u vindt onze hoveniers door heel Nederland. Van Beilen, Assen, tot Groningen, Zwolle, Leeuwarden en nog veel meer.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.