Fraud Blocker Kleine gezellige tuin | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden

Kleine gezellige tuin

Werkzaamheden
OntwerpBeplantingTerrasHout
Foto's door Steyn van Antwerpen

Hoe kan je een kleine tuin gezellig maken? Door slim gebruik te maken van de beschikbare ruimte met aandacht voor details die een gevoel van gezelligheid en comfort toevoegen. Neem bijvoorbeeld de kleine overkapping, sfeervol ingericht met comfortabele zitplaatsen en zachte kussens. Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Eenheid, rust en ruimte

Zelfs de kleinste buitenruimtes kunnen worden omgetoverd tot gezellige oases van rust en schoonheid. De foto’s van deze kleine gezellige tuin spreken voor zich en bieden volop inspiratie! In dit voorbeeld zie je dat de grote tegels een gevoel van ruimte creëren, terwijl een speelse border met planten van laag naar hoog diepte en interesse toevoegt aan het ontwerp.

Een kleine tuin gezellig maken zit ’m in de details

Door te kiezen voor hoge en lage planten blijft de tuin het hele jaar door levendig en aantrekkelijk. Daarbij zorgen de pergola’s voor een mooie omlijsting en bieden pittoreske doorkijkjes door de tuin. Om het gevoel van eenheid en rust te behouden, is het slim om te kiezen voor hout in dezelfde kleur en stijl voor elementen zoals schuttingen, pergola’s, bergingen en overkappingen.

Opgeruimd en netjes

Sfeervolle wandverlichting en spotjes die de mooie planten van onderen aanlichten zorgen voor een warme gloed in de avonduren, waardoor de tuin ook ’s nachts een uitnodigende uitstraling heeft. De handige berging is perfect voor het stallen van de fietsen, tuinkussens en tuingereedschap. Zo blijft je buitenruimte opgeruimd en netjes!

Wilt u ook een kleine gezellige tuin?
Heeft u een kleine tuin en wilt u die graag gezelliger en sfeervoller laten maken? Lees dan meer over:

boersma veemarktstraat 4 Assen
Scroll naar boven