Tuin laten aanleggen

Vindt u het heerlijk om buiten te leven in de frisse lucht? Lekker alleen tot rust komen of juist samen buiten genieten? Uw tuin laten aanleggen door experts zorgt ervoor dat het design klopt. Hiermee wordt de tuin een verlengde van uw lifestyle en geniet u tijdens alle seizoenen van de buitenlucht. Op de manier die bij u past lekker ontspannen en relaxen in een uitnodigende tuin. Een grote kans dat uw nieuwe tuin ook zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning.

Creëer uw ultieme buitenleven dichtbij huis

Een tuin is veel meer dan een juiste combinatie van stenen, bloemen en groen. Wanneer het design klopt is het uw ultieme buitenleven, maar dan dichtbij huis. Een uniek samenspel van lijnen, materialen en kleuren. Waar u ook zit en kijkt, overal is het mooi. Of u nu een moderne, romantische, organische of klassieke tuin wilt laten aanleggen, wij denken graag met u mee. Voor onze klanten maken wij mooie tuinen, van groot tot klein, en passend bij ieders wensen en budget.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Kleine tuin
Wat we voor u regelen

Uw tuin laten aanleggen van A tot Z

Om uw ideale tuin te creëren moet alles kloppen en dat begint met een goed plan. Een stapje terug doen, luisteren naar uw wensen en u laten zien wat er mogelijk is. Door te denken buiten de gebaande paden komen we tot een verrassend resultaat.

01.

Uw droomtuin in beeld

In deze fase willen wij precies van u weten hoe uw ideale tuin eruitziet. Wij stellen de vragen en u mag alvast lekker wegdromen. Dus… Als u mocht kiezen, hoe zou het er dan uitzien? In welke stijl zou deze dan zijn? Zijn er veel strakke of juist ronde vormen? Is er water te zien in uw tuin, zoals een vijver of zwemvijver? Wordt er ook hout gebruikt, zoals een vlonder of een overkapping? Welke kleuren en materialen ziet u graag terug? En wilt u graag zelf tuinieren of liever een onderhoudsvrije tuin?

02.

Wij komen bij u thuis

Een perfecte tuin sluit naadloos aan op uw wensen en past bij uw woning. Ook houdt deze rekening met verschillende factoren zoals de ligging van de tuin, de lichtinval en de bodem.

03.

Tijd voor een uniek ontwerp

Nadat wij alles van u gehoord hebben over uw ideale tuin, maakt onze architect de vertaling van uw wensen naar het ontwerp. Op die manier weet u zeker dat wij begrijpen wat u bedoelt en heeft u van tevoren precies in beeld wat wij voor u maken. Zo krijgt u achteraf alleen maar aangename verrassingen en daar tekenen wij voor.

04.

Uw tuin laten aanleggen

Zijn de schets en het tuinontwerp precies wat u wilt? Dan maken we na akkoord het beplantingsplan en creëren daarmee de gewenste mix van kleur en groen in uw tuin. Vervolgens leggen onze hoveniers vakkundig de tuin aan en ziet u hoe uw droomtuin werkelijkheid wordt. Ook voorzien wij u van een bemestingsadvies op maat, zodat u precies weet hoe u de tuin mooi en gezond houdt. Denk aan het gebruik van het type mest, de hoeveelheid en de frequentie ervan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prima onderhoud en fijne mensen( Hans en Martin)

Goede adviezen ,fantastische verzorging
- Emmen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken

Fantastisch

Super tevreden over onze complete nieuwe tuin. Zeer vriendelijk personeel en echte vakmensen (ook houtbouw). Zeer oplossingsgericht en afspraken worden nagekomen. Ook aftersales is top zonder gezeur worden planten vervangen als ze niet aanslaan. Al met al echte aanrader!! Vrienden van ons hebben dezelfde ervaringen opgedaan!
- Assen

Uitstekende service!

Booiman Tuinen heeft bij ons zowel de voor- als achtertuin gedaan. Het personeel is betrokken en zaken worden goed overlegd. Vakwerk en vooral de nazorg is top: er waren wat kleine dingetjes, je mag altijd bellen als er wat is en het wordt opgelost! Top, we zijn er erg blij mee.
- Beilen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, harde werkers en een zeer sociale en nette omgang met ons als klant.
- Westerbork

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele traject van tuinontwerp (ook in zeer plezierige samenwerking met tuinarchitect Kasper Klap), aanleg en nazorg is overall fantastisch gelopen. Kwaliteit van het geleverde werk zeer hoog. We zijn zeer tevreden met het resultaat; een tuin waar we nog meer dan verwacht volop van genieten. Contact met de medewerkers van Booiman (en Booiman zelf) was zeer plezierig en gaf en geeft veel vertrouwen. Zeker de nadruk op kwaliteit van het werk en product hebben we zeer gewaardeerd en is zeer zichtbaar in het finale resultaat. Complimenten en we bevelen jullie graag aan!
- Groningen
42 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.4/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

De kosten voor een nieuwe tuin hangen af van uw wensen en de elementen die in de tuin verwerkt worden. Wij leggen tuinen aan van klein tot groot en in verschillende stijlen. Voor al onze klanten maken wij mooie tuinen die volledig aansluiten op hun wensen én hun budget.

Benieuwd hoeveel het kost om uw droomtuin te creëren? Neem dan contact met ons op.

Om van de aanleg van uw nieuwe tuin een succes te maken, beginnen wij met een uniek tuinontwerp. Is dit helemaal wat u in gedachten had? Dan gaan we verder met een passend beplantingsplan. Daarna steken onze hoveniers de handen uit de mouwen om uw nieuwe tuin te realiseren.

Ook een unieke tuin laten aanleggen? Neem dan contact met ons op.

Ook op het gebied van bedrijfstuinen ontzorgen wij u graag van A tot Z. Van ontwerp, realisatie tot het onderhoud.

Deze bedrijfstuinen hebben wij deels aangelegd:
Nieuw terras achterzijde Van der Valk Hotel Wolvega
Bedrijfslogo Friesland Campina

Daarnaast onderhouden wij ook zakelijke tuinen, waaronder:
Begraafplaats in Gasselte

De groene vingers van onze hoveniers onderhouden met alle liefde uw tuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan meer over tuinonderhoud.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.