Fraud Blocker Tuin aan laten leggen door Booiman Tuinen| Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 maanden geleden

Tuin laten aanleggen

Vindt u het heerlijk om buiten te leven in de frisse lucht? Lekker alleen tot rust komen of juist samen buiten genieten? Uw tuin laten aanleggen door experts zorgt ervoor dat het design klopt. Hiermee wordt de tuin een verlengde van uw lifestyle en geniet u tijdens alle seizoenen van de buitenlucht. Op de manier die bij u past lekker ontspannen en relaxen in een uitnodigende tuin. Een grote kans dat uw nieuwe tuin ook zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning.

Creëer uw ultieme buitenleven dichtbij huis

Een tuin is veel meer dan een juiste combinatie van stenen, bloemen en groen. Wanneer het design klopt is het uw ultieme buitenleven, maar dan dichtbij huis. Een uniek samenspel van lijnen, materialen en kleuren. Waar u ook zit en kijkt, overal is het mooi. Of u nu een moderne, romantische, organische of klassieke tuin wilt laten aanleggen, wij denken graag met u mee. Voor onze klanten maken wij mooie tuinen, van groot tot klein, en passend bij ieders wensen en budget.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Uw tuin laten aanleggen van A tot Z

Om uw ideale tuin te creëren moet alles kloppen en dat begint met een goed plan. Een stapje terug doen, luisteren naar uw wensen en u laten zien wat er mogelijk is. Door te denken buiten de gebaande paden komen we tot een verrassend resultaat.

01.

Uw droomtuin in beeld

In deze fase willen wij precies van u weten hoe uw ideale tuin eruitziet. Wij stellen de vragen en u mag alvast lekker wegdromen. Dus… Als u mocht kiezen, hoe zou het er dan uitzien? In welke stijl zou deze dan zijn? Zijn er veel strakke of juist ronde vormen? Is er water te zien in uw tuin, zoals een vijver of zwemvijver? Wordt er ook hout gebruikt, zoals een vlonder of een overkapping? Welke kleuren en materialen ziet u graag terug? En wilt u graag zelf tuinieren of liever een onderhoudsvrije tuin?

02.

Wij komen bij u thuis

Een perfecte tuin sluit naadloos aan op uw wensen en past bij uw woning. Ook houdt deze rekening met verschillende factoren zoals de ligging van de tuin, de lichtinval en de bodem.

03.

Tijd voor een uniek ontwerp

Nadat wij alles van u gehoord hebben over uw ideale tuin, maakt onze architect de vertaling van uw wensen naar het ontwerp. Op die manier weet u zeker dat wij begrijpen wat u bedoelt en heeft u van tevoren precies in beeld wat wij voor u maken. Zo krijgt u achteraf alleen maar aangename verrassingen en daar tekenen wij voor.

04.

Uw tuin laten aanleggen

Zijn de schets en het tuinontwerp precies wat u wilt? Dan maken we na akkoord het beplantingsplan en creëren daarmee de gewenste mix van kleur en groen in uw tuin. Vervolgens leggen onze hoveniers vakkundig de tuin aan en ziet u hoe uw droomtuin werkelijkheid wordt. Ook voorzien wij u van een bemestingsadvies op maat, zodat u precies weet hoe u de tuin mooi en gezond houdt. Denk aan het gebruik van het type mest, de hoeveelheid en de frequentie ervan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

De kosten voor een nieuwe tuin hangen af van uw wensen en de elementen die in de tuin verwerkt worden. Wij leggen tuinen aan van klein tot groot en in verschillende stijlen. Voor al onze klanten maken wij mooie tuinen die volledig aansluiten op hun wensen én hun budget.

Benieuwd hoeveel het kost om uw droomtuin te creëren? Neem dan contact met ons op.

Om van de aanleg van uw nieuwe tuin een succes te maken, beginnen wij met een uniek tuinontwerp. Is dit helemaal wat u in gedachten had? Dan gaan we verder met een passend beplantingsplan. Daarna steken onze hoveniers de handen uit de mouwen om uw nieuwe tuin te realiseren.

Ook een unieke tuin laten aanleggen? Neem dan contact met ons op.

Ook op het gebied van bedrijfstuinen ontzorgen wij u graag van A tot Z. Van ontwerp, realisatie tot het onderhoud.

Deze bedrijfstuinen hebben wij deels aangelegd:
Nieuw terras achterzijde Van der Valk Hotel Wolvega
Bedrijfslogo Friesland Campina

Daarnaast onderhouden wij ook zakelijke tuinen, waaronder:
Begraafplaats in Gasselte

De groene vingers van onze hoveniers onderhouden met alle liefde uw tuin.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan meer over tuinonderhoud.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact