Fraud Blocker Uw tuin weer netjes met onze voorjaarsbeurt | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 maanden geleden

Voorjaarsbeurt:
van snoeien, het terras tot het gazon

De dagen worden weer langer en de zon begint weer meer te schijnen. Een goede tijd om weer lekker buiten te genieten van de tuin! Alleen, als u naar buiten kijkt ziet u vooral werk liggen.. Er zitten mos en gaten in uw gazon, de tuin is rommelig en ook de planten kunnen wel een goede onderhoudsbeurt gebruiken. Om nog maar niet te spreken over het bemesten van de tuin of uw tuintegels weer mosvrij maken.. Heeft u niet de tijd, kennis of zin om dit zelf te doen? Dan komen de hoveniers van Booiman Tuinen graag bij u langs om uw tuin op te frissen met een voorjaarsbeurt!

Een voorjaarsbeurt voor uw tuin

Gedurende de winter komt de tuin tot rust en gaat de tuin als het ware slapen. De weersomstandigheden in deze periode zijn ideaal voor het groeien van mos en het rotten van bladafval. De natuur ruimt veel dingen zelf op, maar niet alles en dan is het fijn om uw tuin een handje te helpen met de voorjaarsbeurt. Denk aan het verwijderen van mos uit uw gazon, gras bijzaaien, de tegels weer onkruid- en mosvrij maken en ook uw planten weer in vorm brengen. Tijdens de voorjaarsbeurt trekken onze hoveniers uw gehele tuin weer strak zodat u onbezorgd geniet van een prachtige en nette tuin. Wist u dat we zelfs uw dak en dakgoten voor u willen reinigen? Onze focus ligt op totale ontzorging, wat dat voor uw tuin ook mag betekenen.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

De frisse wind door uw tuin: van planten snoeien tot dakgoten reinigen

Het hele jaar door is er van alles te zien en te beleven in de tuin. Dit geldt ook voor het onderhoud aan uw tuin. Van het terras tot uw gazon en alles ertussenin. Het voorjaar is de ideale periode om beplanting weer in de vorm te brengen die past bij uw tuin. Kan de tuin wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan komen wij graag bij u langs om deze weer strak te trekken.

01.

Uw wensen in beeld

Heeft uw tuin eenmalig een onderhoudsbeurt nodig of vindt u het fijn als we structureel langskomen? Wat verdient er allemaal aandacht in uw tuin? Wilt u hiervan iets zelf doen, misschien met wat advies van ons? Of liever alles uitbesteden? Graag maken wij persoonlijk kennis met u om uw wensen door te nemen en ervoor te zorgen dat onze dienstverlening daar volledig op aansluit.

02.

Uw voorjaarsbeurt op maat

We weten precies wat u van ons verwacht en welke aandacht uw tuin in het voorjaar nodig heeft. Hiervoor maken we een persoonlijk voorstel op maat. Hierbij kijken wij naar het type en de omvang van de tuin, de onderhoudswerkzaamheden en de frequentie ervan.

03.

Aan de slag

Bevat het voorstel alle werkzaamheden die uw tuin nodig heeft? Dan plannen wij de voorjaarsbeurt in en komen onze hoveniers langs voor het opfrissen van uw tuin.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van uw wensen en ook van uw tuin. In de breedste zin frissen wij de gehele tuin op en zorgen we ervoor dat de beplanting weer is zoals het bedoeld is.

  • Gazononderhoud, zoals het verwijderen van mos en mollenbulten, eventuele gaten bijzaaien en het gazon bemesten. Is het al mei? Dan kunnen we ook uw gazon verticuteren.
  • Onderhoud van uw beplanting, zoals het vervangen van dode planten, maar ook het leiden, bemesten, dunnen en snoeien van planten.
  • Boomonderhoud, zoals het verwijderen van dode takken door te snoeien en ook het bemesten van de boom. Bent u niet meer blij met de boom in uw tuin? Dan kunnen wij deze ook hakken of rooien.
  • Reinigen van uw bestrating, denk aan het schoonmaken van de oprit of de tuintegels van het terras. Heeft u geen bestrating, maar een houten vlonder? Ook dat maken wij weer voor u schoon.
  • Daarnaast ook het reinigen van uw dak en de dakgoten.

Onze focus ligt op volledige ontzorging en wij horen graag wat dat voor u betekent. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.

De groene vingers van onze hoveniers onderhouden met passie en plezier het gehele jaar uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan een opfrisbeurt tijdens uw vakantie, zo komt u weer thuis in een nette tuin en kijkt u niet tegen onkruid aan. Daarnaast verzorgen wij ook de najaarsbeurt en het tuinonderhoud in de winter.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact