8,6 67 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
Beregeningsinstallatie

Vergeet u ook regelmatig de planten in uw tuin water te geven? Of vindt u dat het teveel tijd kost? Door een beregeningsinstallatie te gebruiken krijgen uw planten automatisch de juiste hoeveelheid water. Dit scheelt u een hoop tijd en gedoe. Nooit meer twijfelen of u ze nou te veel of te weinig water heeft gegeven. Ook tijdens vakanties hoeft u hier niet om te denken of anderen om hulp te vragen. De beregeningsinstallatie regelt het voor u. Gemakkelijk he?

Altijd de juiste hoeveelheid water voor uw planten

Beregeningsinstallatie, beregeningssysteem, irrigatiesysteem of ook wel bewateringssysteem genoemd. Allemaal systemen met één doel: eenvoudig en automatisch uw planten bewateren. Zo voorkomt u uitdroging maar ook het teveel wateren van de beplanting. In beide gevallen betekent dit het einde van uw prachtige planten en dat zou zonde zijn.

De technieken volgen elkaar rap op en de markt staat niet stil. Er is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk en dat scheelt u een hoop tijd en zorgen. Heerlijk! Een beregeningssysteem wordt gekoppeld aan een bodemvoeler en/of regensensor. Aan de hand daarvan bepaalt de installatie of en hoeveel water de planten moeten krijgen. Wilt u liever geen kraanwater gebruiken voor de bewatering? Dan onderzoeken we of u gebruik kunt maken van grondwater, door middel van een geslagen bron in uw eigen tuin.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Beregeningsinstallaties laten aanleggen door ons

Het kiezen van het juiste beregeningssysteem is een investering die u het beste direct goed kunt doen. Door u te laten adviseren en ook de installatie ervan uit handen te geven, bespaart u uzelf een hoop tijd en gedoe. Wilt u door ons een bewateringssysteem laten aanleggen? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek.

01.

Uw ideale tuin in beeld

Het aanschaffen van een beregeningssysteem is een goed moment om een stapje terug te doen en na te denken over uw ideale tuin. Stel.. U hoeft niet meer te denken over het bewateren van uw beplanting, welke planten zouden er dan in uw tuin staan? Is er dan veel groen te zien? Juist veel bloemen of een ideale combinatie van beiden? De mogelijkheden zijn eindeloos.

02.

We komen bij u thuis

Na de eerste inventarisatie komen wij graag persoonlijk kennismaken bij u thuis. Een goed moment om de huidige tuin te bekijken en uw wensen en eisen in kaart te brengen. Tijdens de afspraak laten we u zien wat er mogelijk is en ontdekken zo samen waar uw behoefte ligt.

03.

De juiste beregeningsinstallatie kiezen

Nadat wij alle informatie verzameld hebben, selecteren wij een aantal geschikte beregeningssystemen voor uw tuin. Tijdens een vervolgafspraak leggen wij u de verschillende mogelijkheden voor en doorlopen samen met u het keuzeproces.

04.

Aanleg van het beregeningssysteem

Sluit het systeem volledig aan op uw voorkeuren en eisen? Dan bestellen wij alle benodigde materialen. Zodra alles binnen is bellen wij u voor een afspraak en installeren uw nieuwe beregeningssysteem.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prettig en duidelijke communicatie en uitwerking van onze wensen

We zijn zo blij met het resultaat. We hebben een prachtige tuin, die aan onze wensen voldoet!!
- Assen

Fijne persoonlijke werkwijze met mooi eindresultaat

Dit voorjaar de aanleg van ons dakterras; beplanting, vlonderbouw en verlichting. Mooi beplantingsvoorstel passend bij de plek en onze wensen. Helder advies mbt keuzemogelijkheden van materiaal voor het verdere project. We zijn heel blij met eindresultaat.
- Eelderwolde

Tuin is erg mooi geworden

We hadden een flinke klus door een uitgebreide verbouwing en nagenoeg weer volledig nieuw aanleggen van onze tuin. Er werd goed mee gedacht en de uitvoering is goed en efficiënt en flexibel, er kunnen gaandeweg aanpassingen worden gemaakt. Tijdens de uitvoer vielen aantal projecten anders uit (meer werk) en daar kwamen we in goed overleg uit.
- Paterswolde

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
- Paterswolde

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork
67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Wanneer u door ons uw beregeningssysteem laat aanbrengen, verzorgen wij de gehele installatie voor u. Denk aan het plaatsen van de bodemvoelers en regensensoren, maar ook de instellingen van de mobiele applicatie.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact