Fraud Blocker Een beregeningsinstallatie laten aanleggen | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden
Beregeningsinstallatie

Vergeet u ook regelmatig de planten in uw tuin water te geven? Of vindt u dat het teveel tijd kost? Door een beregeningsinstallatie te gebruiken krijgen uw planten automatisch de juiste hoeveelheid water. Dit scheelt u een hoop tijd en gedoe. Nooit meer twijfelen of u ze nou te veel of te weinig water heeft gegeven. Ook tijdens vakanties hoeft u hier niet om te denken of anderen om hulp te vragen. De beregeningsinstallatie regelt het voor u. Gemakkelijk he?

Altijd de juiste hoeveelheid water voor uw planten

Beregeningsinstallatie, beregeningssysteem, irrigatiesysteem of ook wel bewateringssysteem genoemd. Allemaal systemen met één doel: eenvoudig en automatisch uw planten bewateren. Zo voorkomt u uitdroging maar ook het teveel wateren van de beplanting. In beide gevallen betekent dit het einde van uw prachtige planten en dat zou zonde zijn.

De technieken volgen elkaar rap op en de markt staat niet stil. Er is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk en dat scheelt u een hoop tijd en zorgen. Heerlijk! Een beregeningssysteem wordt gekoppeld aan een bodemvoeler en/of regensensor. Aan de hand daarvan bepaalt de installatie of en hoeveel water de planten moeten krijgen. Wilt u liever geen kraanwater gebruiken voor de bewatering? Dan onderzoeken we of u gebruik kunt maken van grondwater, door middel van een geslagen bron in uw eigen tuin.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Beregeningsinstallaties laten aanleggen door ons

Het kiezen van het juiste beregeningssysteem is een investering die u het beste direct goed kunt doen. Door u te laten adviseren en ook de installatie ervan uit handen te geven, bespaart u uzelf een hoop tijd en gedoe. Wilt u door ons een bewateringssysteem laten aanleggen? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek.

01.

Uw ideale tuin in beeld

Het aanschaffen van een beregeningssysteem is een goed moment om een stapje terug te doen en na te denken over uw ideale tuin. Stel.. U hoeft niet meer te denken over het bewateren van uw beplanting, welke planten zouden er dan in uw tuin staan? Is er dan veel groen te zien? Juist veel bloemen of een ideale combinatie van beiden? De mogelijkheden zijn eindeloos.

02.

We komen bij u thuis

Na de eerste inventarisatie komen wij graag persoonlijk kennismaken bij u thuis. Een goed moment om de huidige tuin te bekijken en uw wensen en eisen in kaart te brengen. Tijdens de afspraak laten we u zien wat er mogelijk is en ontdekken zo samen waar uw behoefte ligt.

03.

De juiste beregeningsinstallatie kiezen

Nadat wij alle informatie verzameld hebben, selecteren wij een aantal geschikte beregeningssystemen voor uw tuin. Tijdens een vervolgafspraak leggen wij u de verschillende mogelijkheden voor en doorlopen samen met u het keuzeproces.

04.

Aanleg van het beregeningssysteem

Sluit het systeem volledig aan op uw voorkeuren en eisen? Dan bestellen wij alle benodigde materialen. Zodra alles binnen is bellen wij u voor een afspraak en installeren uw nieuwe beregeningssysteem.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Wanneer u door ons uw beregeningssysteem laat aanbrengen, verzorgen wij de gehele installatie voor u. Denk aan het plaatsen van de bodemvoelers en regensensoren, maar ook de instellingen van de mobiele applicatie.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact