Beregeningsinstallatie

Vergeet u ook regelmatig de planten in uw tuin water te geven? Of vindt u dat het teveel tijd kost? Door een beregeningsinstallatie te gebruiken krijgen uw planten automatisch de juiste hoeveelheid water. Dit scheelt u een hoop tijd en gedoe. Nooit meer twijfelen of u ze nou te veel of te weinig water heeft gegeven. Ook tijdens vakanties hoeft u hier niet om te denken of anderen om hulp te vragen. De beregeningsinstallatie regelt het voor u. Gemakkelijk he?

Altijd de juiste hoeveelheid water voor uw planten

Beregeningsinstallatie, beregeningssysteem, irrigatiesysteem of ook wel bewateringssysteem genoemd. Allemaal systemen met één doel: eenvoudig en automatisch uw planten bewateren. Zo voorkomt u uitdroging maar ook het teveel wateren van de beplanting. In beide gevallen betekent dit het einde van uw prachtige planten en dat zou zonde zijn.

De technieken volgen elkaar rap op en de markt staat niet stil. Er is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk en dat scheelt u een hoop tijd en zorgen. Heerlijk! Een beregeningssysteem wordt gekoppeld aan een bodemvoeler en/of regensensor. Aan de hand daarvan bepaalt de installatie of en hoeveel water de planten moeten krijgen. Wilt u liever geen kraanwater gebruiken voor de bewatering? Dan onderzoeken we of u gebruik kunt maken van grondwater, door middel van een geslagen bron in uw eigen tuin.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Beregeningsinstallaties laten aanleggen door ons

Het kiezen van het juiste beregeningssysteem is een investering die u het beste direct goed kunt doen. Door u te laten adviseren en ook de installatie ervan uit handen te geven, bespaart u uzelf een hoop tijd en gedoe. Wilt u door ons een bewateringssysteem laten aanleggen? Dan gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek.

01.

Uw ideale tuin in beeld

Het aanschaffen van een beregeningssysteem is een goed moment om een stapje terug te doen en na te denken over uw ideale tuin. Stel.. U hoeft niet meer te denken over het bewateren van uw beplanting, welke planten zouden er dan in uw tuin staan? Is er dan veel groen te zien? Juist veel bloemen of een ideale combinatie van beiden? De mogelijkheden zijn eindeloos.

02.

We komen bij u thuis

Na de eerste inventarisatie komen wij graag persoonlijk kennismaken bij u thuis. Een goed moment om de huidige tuin te bekijken en uw wensen en eisen in kaart te brengen. Tijdens de afspraak laten we u zien wat er mogelijk is en ontdekken zo samen waar uw behoefte ligt.

03.

De juiste beregeningsinstallatie kiezen

Nadat wij alle informatie verzameld hebben, selecteren wij een aantal geschikte beregeningssystemen voor uw tuin. Tijdens een vervolgafspraak leggen wij u de verschillende mogelijkheden voor en doorlopen samen met u het keuzeproces.

04.

Aanleg van het beregeningssysteem

Sluit het systeem volledig aan op uw voorkeuren en eisen? Dan bestellen wij alle benodigde materialen. Zodra alles binnen is bellen wij u voor een afspraak en installeren uw nieuwe beregeningssysteem.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Hovenier die z’n afspraken nakomt

Booiman Hoveniers is een bedrijf wat z’n afspraken nakomt. Veel verschillende disciplines beheerst en zeer toegankelijk is. Het personeel is zeer vriendelijk. Offertes zijn transparant en ook voor een leek goed te begrijpen. Zij zijn mensen die hun klant te proberen ontzorgen. Althans dat is onze ervaring de afgelopen 2 jaar. Fam. Klasens
- Meppen Dr.

Zeer tevreden

alles was helder en duidelijk voor het bouwen van één overkapping wij zijn zeer tevreden en de werkzaamheden zijn goed verlopen !
- Borger

Prima

Goed tuinbedrijf, mooie ideeën, goede kwaliteit en materialen, kundige medewerkers. Verbeterpunt is communicatie.
- Groningen

Top

Ben altijd weer blij dat de mannen weer weg zijn, want dan is alles weer top
- Rolde

Geweldig

Booiman Tuinen heeft van onze ‘parkeerplaats’ een prachtige tuin gemaakt waar het heerlijk vertoeven is.
- Diever

De beste hovenier van Noord Nederland

We werken al sinds 2002 met Booiman tuinen uit Beilen en altijd naar tevredenheid. Ze hebben gedreven en gekwalificeerde mensen in dienst die alles van planten en struiken afweten. Verder is het persoonlijk contact met Henk Booiman altijd zeer prettig. Een top hoveniersbedrijf die ervoor zorgt dat de tuin er altijd verzorgd uitziet.
- Assen

Booiman tuinen is een fijn hoveniersbedrijf waarin vakmanschap en klantvriendelijkheid samenkomt.

Henk Booiman heeft een mooi ontwerp laten maken voor de renovatie van onze tuin en heeft de juiste vakmensen in huis om dit ontwerp ook goed uit te voeren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
- Leek

Booiman kwam langs voor plantentips en onderhoud

Tuin ziet er weer geweldig uit door perfect onderhoud en goede tips over vervanging van afgestorven planten. We zijn super tevreden met onze geweldige tuin!!
- Assen

Prima onderhoud en fijne mensen( Hans en Martin)

Goede adviezen ,fantastische verzorging
- Emmen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken
50 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Wanneer u door ons uw beregeningssysteem laat aanbrengen, verzorgen wij de gehele installatie voor u. Denk aan het plaatsen van de bodemvoelers en regensensoren, maar ook de instellingen van de mobiele applicatie.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.