Fraud Blocker Een beplantingsplan laten maken | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden

Beplantingsplan laten maken door een tuinarchitect

Wilt u meer tot rust komen in uw tuin? Genieten van mooie kleuren en u omgeven met groen? Een uniek beplantingsplan laten maken brengt uw tuin tot leven. Ontspannend voor u en goed voor de natuur. Wij helpen u graag aan beplantingsplannen voor onder andere een moestuin, een pluktuin en nieuwe of bestaande borders. En ook het beplanten van opritten, tot voor- en achtertuinen.

Het hele jaar plezier van een mooie en levendige tuin

In een goed beplantingsplan werken alle planten met elkaar samen. Ze wisselen elkaar af in kleur, hoogte en bloeiperiode. Tijdens welk seizoen u ook in de tuin kijkt, er is altijd wat moois te zien. In de zomer een fijn thuis voor insecten, zoals bijen en vlinders en in het najaar voor de egel. Lang blijven genieten van een mooie tuin, betekent ook onderhoud. Ons werk stopt niet na het aanbrengen van de beplanting, wij voorzien u namelijk ook van een onderhoudsadvies inclusief een bemestingsplan op maat. Zo weet u precies hoeveel, hoe vaak en welk type bemesting u nodig heeft om uw tuin mooi te houden.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Engelse beplanting
Klassieke beplanting
Moderne beplanting
Romantische beplanting
Weelderig Natuurlijk
Ruig
Wat we voor u regelen

Een beplantingsplan laten maken door ons

Niet iedere plant doet het goed op iedere plek en soms zelfs niet in iedere tuin. Om planten goed te laten aanslaan is het belangrijk om te kijken wat daarvoor nodig is. Hierbij kijken we naar uw wensen, de ligging van uw tuin en ook uw bodem.

01.

Uw droomtuin in beeld

Om van uw droom een echte tuin te maken, willen wij precies weten hoe deze eruitziet en wat u het liefste doet in de tuin. Wilt u graag tuinieren in uw moestuin en hiervoor een kas laten bouwen? Lijkt het u prachtig om bloemen te plukken in uw eigen bloemenweide? Of vindt u planten prachtig om naar te kijken, maar wilt u weinig tijd besteden aan het onderhoud? Wat voor vormen worden er gebruikt in de tuin? Bevat uw tuin veel groen, kleur of een ideale mix van beiden? Kortom: wat zijn al uw wensen en verlangens op het gebied van de tuin.

02.

We komen bij u thuis

Daarna komen we bij u langs langs en bespreken we nogmaals uw wensen. Ook nemen we voorbeelden mee en delen onze ideeën met u. Zoekt u naar prachtige alternatieven voor de veelgebruikte planten zoals een plataan of een beukenhaag? Dan stellen wij unieke planten voor, die maar weinig mensen in de tuin hebben. Ook bekijken we uw huidige tuin en letten hierbij op de ligging en de bodem.

03.

Uw beplantingsplan laten maken

Nu we alles weten over u en uw ideale tuin, vertalen we dit naar het beplantingsplan op maat. Zo weten we zeker van elkaar dat we hetzelfde bedoelen en heeft u van tevoren een goed beeld van uw nieuwe tuin.

Wilt u naast beplanting ook andere nieuwe elementen aan uw tuin toevoegen? Dan maken wij in deze fase een uniek tuinontwerp, waar het beplantingsplan volledig op aansluit.

04.

Beplanting aanbrengen

Bent u helemaal blij met de geselecteerde planten en bent u het eens met het plan? Dan steken onze hoveniers de handen uit de mouwen om uw ideale tuin te creëren. Ook voorzien wij u van een bemestingsadvies op maat, zodat u precies weet hoe u de tuin mooi en gezond houdt. Denk aan het gebruik van het type mest, de hoeveelheid en de frequentie ervan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van verschillende factoren zoals grootte van de tuin, type beplanting en wat er nodig is om die beplanting goed te laten aanslaan. Voor al onze klanten maken wij mooie tuinen die aansluiten op hun persoonlijke wensen én hun budget.

Benieuwd naar de investering om uw ideale tuin te creëren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

Onze tuinarchitecten hebben allemaal hun eigen stijl, waardoor wij alle tuinstijlen creëren. Denk aan landelijk, modern, romantisch, Engels, Japans, natuurlijke tuinen en variërend van groot tot klein. Passend bij de stijl worden er strakke, ronde of juist organische vormen gebruikt. Ook bij de beplanting houden we rekening met uw wensen. Houdt u van een ruige, weelderige, nette of juist moderne tuin? Of liever klassiek en romantisch? Dan selecteren wij de planten die daarbij passen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

Ja graag zelfs. We zijn gespecialiseerd in de gehele aanleg en onderhoud van uw tuin, maar de tuin beplanten doet ons groene hart net iets sneller kloppen.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact