Fraud Blocker Reviews | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 maanden geleden

Reviews

10

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen
10

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zweeloo
10

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
Zou je ons aanbevelen? Ja
- haren
9

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogeveen
8

prima werk

Onze voortuin is door Booiman compleet nieuw ingericht op basis van een idee van een landschap architect. Dit is erg geslaagd en de medewerkers van Booiman verstaan hun vak en werken geheel zelfstandig. Daarnaast leveren zij prima werk af tegen redelijke uurtarieven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen
10

Prettig en duidelijke communicatie en uitwerking van onze wensen

We zijn zo blij met het resultaat. We hebben een prachtige tuin, die aan onze wensen voldoet!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen
10

Fijne persoonlijke werkwijze met mooi eindresultaat

Dit voorjaar de aanleg van ons dakterras; beplanting, vlonderbouw en verlichting. Mooi beplantingsvoorstel passend bij de plek en onze wensen. Helder advies mbt keuzemogelijkheden van materiaal voor het verdere project. We zijn heel blij met eindresultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eelderwolde
8

Tuin is erg mooi geworden

We hadden een flinke klus door een uitgebreide verbouwing en nagenoeg weer volledig nieuw aanleggen van onze tuin. Er werd goed mee gedacht en de uitvoering is goed en efficiënt en flexibel, er kunnen gaandeweg aanpassingen worden gemaakt. Tijdens de uitvoer vielen aantal projecten anders uit (meer werk) en daar kwamen we in goed overleg uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Paterswolde
1

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Paterswolde
10

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diever
10

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Peize
10

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen
8

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- beilen
7

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westerbork
10

Prima en betrouwbaar hoveniersbedrijf

Al jaren onderhoudt Booiman Tuinen (met name Hans en meestal Martin) naar alle tevredenheid onze tuin. Deskundige en toegankelijke mensen met wie het fijn werken is. Ze nemen ons op een prettige manier en met een prima resultaat veel werk uit handen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wittelte
10

Topspecialisten, excellent en vriendelijk advies en uitstekend werk

De medewerkers van Booiman waren niet alleen bijzonder vriendelijk en zeer deskundig in hun adviezen maar leverde ook prima werk en werkten heel schoon en netjes. Onze tuin heeft een enorme opkikker gekregen en we kunnen niet wachten tot alles in bloem gaat staan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Buinen
8

Creatief, goede oplossingen voor een mooie tuin.

De ideeën die werden aangedragen pasten goed bij onze wensen. De tuin is helemaal naar onze smaak. Het heeft een meerwaarde om Booiman Tuinen in te schakelen; het tuinontwerp is speels en ook echt anders dan als wij het zelf hadden bedacht. De hoveniers dachten ook tijdens het werk mee, brachten ideeën in en kwamen met mooie en passende planten en struiken. De communicatie rondom de planning verliep wat stroever. Dit is normaliter, bij een woonhuis, misschien niet zo erg, maar in ons geval was een strakke planning belangrijk omdat het om een vakantiewoning ging die ook verhuurd werd. Nadat [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dwingeloo
10

Een erg goed en betrouwbaar bedrijf

In 2022 is onze tuin door Booiman Tuinen aangelegd. Tijdens de voorbereiding is er goed geluisterd naar onze wensen en die zijn daarna naar alle tevredenheid uitgevoerd. Kortom wij hebben een schitterende tuin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooghalen
9

Goede en nette hovenier

Meedenkend en nette medewerkers bij Booiman Tuinen. Nette hovenier die meedenkt in de plannen en de jongens werken netjes. Afspraken worden nagekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooghalen
10

goed

persoonlijk. prettig. kundig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Aalden
10

Geweldig

We hebben goede ervaringen opgedaan met Booiman Tuinen. Kwaliteit staat en valt met de personen die het werk uitvoeren. Booiman Tuinen mag zich gelukkig prijzen met ervaren en betrokken medewerkers, die meedenken met de klant. Hiermee heeft het ontwerp op papier geresulteerd in naar verwachting een prachtig eindresultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Pesse
9

Hovenier die z’n afspraken nakomt

Booiman Hoveniers is een bedrijf wat z’n afspraken nakomt. Veel verschillende disciplines beheerst en zeer toegankelijk is. Het personeel is zeer vriendelijk. Offertes zijn transparant en ook voor een leek goed te begrijpen. Zij zijn mensen die hun klant te proberen ontzorgen. Althans dat is onze ervaring de afgelopen 2 jaar. Fam. Klasens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppen Dr.
10

Zeer tevreden

alles was helder en duidelijk voor het bouwen van één overkapping wij zijn zeer tevreden en de werkzaamheden zijn goed verlopen !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borger
8

Prima

Goed tuinbedrijf, mooie ideeën, goede kwaliteit en materialen, kundige medewerkers. Verbeterpunt is communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen
10

Top

Ben altijd weer blij dat de mannen weer weg zijn, want dan is alles weer top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde
9

Geweldig

Booiman Tuinen heeft van onze ‘parkeerplaats’ een prachtige tuin gemaakt waar het heerlijk vertoeven is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diever
10

De beste hovenier van Noord Nederland

We werken al sinds 2002 met Booiman tuinen uit Beilen en altijd naar tevredenheid. Ze hebben gedreven en gekwalificeerde mensen in dienst die alles van planten en struiken afweten. Verder is het persoonlijk contact met Henk Booiman altijd zeer prettig. Een top hoveniersbedrijf die ervoor zorgt dat de tuin er altijd verzorgd uitziet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen
9

Booiman tuinen is een fijn hoveniersbedrijf waarin vakmanschap en klantvriendelijkheid samenkomt.

Henk Booiman heeft een mooi ontwerp laten maken voor de renovatie van onze tuin en heeft de juiste vakmensen in huis om dit ontwerp ook goed uit te voeren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leek
10

Booiman kwam langs voor plantentips en onderhoud

Tuin ziet er weer geweldig uit door perfect onderhoud en goede tips over vervanging van afgestorven planten. We zijn super tevreden met onze geweldige tuin!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen
10

Prima onderhoud en fijne mensen( Hans en Martin)

Goede adviezen ,fantastische verzorging
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen
10

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hijken
10

Fantastisch

Super tevreden over onze complete nieuwe tuin. Zeer vriendelijk personeel en echte vakmensen (ook houtbouw). Zeer oplossingsgericht en afspraken worden nagekomen. Ook aftersales is top zonder gezeur worden planten vervangen als ze niet aanslaan. Al met al echte aanrader!! Vrienden van ons hebben dezelfde ervaringen opgedaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen
9

Uitstekende service!

Booiman Tuinen heeft bij ons zowel de voor- als achtertuin gedaan. Het personeel is betrokken en zaken worden goed overlegd. Vakwerk en vooral de nazorg is top: er waren wat kleine dingetjes, je mag altijd bellen als er wat is en het wordt opgelost! Top, we zijn er erg blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, harde werkers en een zeer sociale en nette omgang met ons als klant.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westerbork
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele traject van tuinontwerp (ook in zeer plezierige samenwerking met tuinarchitect Kasper Klap), aanleg en nazorg is overall fantastisch gelopen. Kwaliteit van het geleverde werk zeer hoog. We zijn zeer tevreden met het resultaat; een tuin waar we nog meer dan verwacht volop van genieten. Contact met de medewerkers van Booiman (en Booiman zelf) was zeer plezierig en gaf en geeft veel vertrouwen. Zeker de nadruk op kwaliteit van het werk en product hebben we zeer gewaardeerd en is zeer zichtbaar in het finale resultaat. Complimenten en we bevelen jullie graag aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles keurig aangelegd en conform afspraak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leek
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanvullend op onze vorige recensie komen wij nu op een betere score, Henk Booiman heeft zich er oprecht sterk voor gemaakt de gemaakte fouten te onderzoeken en te herstellen. Het leverde op dat wij inderdaad teveel hadden betaald voor meerwerk en dat bepaalde werkzaamheden wel binnen de offerte hadden moeten worden gedaan. Door middel van een correcte herberekening en retourbetaling hebben wij nu het juiste bedrag berekend gekregen. Prima opgelost!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drouwenermond
4

2 sterren: slechter dan verwacht

Booiman werd hier aan het werk gezet in opdracht van de provincie, dus gevraagd om bij ons wat extra te doen. Hierop goed advies en duidelijke offerte gekregen en op het eerste gezicht wordt degelijk werk geleverd, maar...
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Drouwenermond
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nazorg na de renovatie van onze tuin 2 jaar geleden prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

levert kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

ga zo voort
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HEERENVEEN
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerst een origineel ontwerp en daarna de uitvoering, waarbij goed werd ingespeeld op onze wensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig om je tuin door aan te leggen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hans doet al jaren naar alle tevredenheid het onderhoud van onze tuin. Eerst via een ander hoveniersbedrijf, daarna als zelfstandige en nu via Booiman. Dit zegt genoeg, nietwaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

eerder reactie op vragen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooghalen
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

de hierboven gegeven beoordeling spreekt voor zich
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hoogeveen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top hovenier
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kundige en prettige mensen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte en eerlijke voorlichting...kleine probleempjes werden naar tevredenheid opgelost
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

heb ik mondeling al gedaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- beilen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima uitvoering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Communicatie van management richting medewerkers en derden zodat ieder op de hoogte is van gemaakte afspraken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

goed werk, goede adviezen en wordt goed mee gedacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diever
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hans is de persoon die meestal onze tuin onderhoud en over hem zijn wij zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meer uit leggen wat de verzorging is, en niet vertellen wat niet klopt bijvoorbeeld eigen schuld, te slechte grond en dergelijke.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik vond het fijn dat ik terwijl de mannen al bezig waren nog dingen kon veranderen of toevoegen. De communicatie was goed en prettig. Fijn dat er zo werd meegedacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima hovenier! En vooral prima personeel. Er is altijd 1 kundige hovenier aanwezig die hart voor de zaak en de tuin heeft en meedenkt met de klant
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vries
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

nakomen afspraken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lieveren
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Maarten en Hans komen al jaren bij me voor de tuin , ben zeer content met ze en hebben aan een half woord genoeg, deze 2 kanjers graag houden voor de tuin.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijster
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zijn altijd heel positief met de manier waarop worden benaderd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hooghalen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

We wilden graag dat klus snel werd gedaan en dat is gebeurd tot tevredenheid
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogeveen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prachtig aangelegde tuin!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Assen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogersmilde
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Communicatie door offerteopnemer tijdens de uitvoering van het werk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nakomen van afspraken zoals de tuin is getekend en is afgesproken tijdens de gesprekken. En de juiste spullen bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede prijs kwaliteits verhouding in zakelijke sector
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beilen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top hoveniers !!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rolde
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Scroll naar boven