8,3 41 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 jaar geleden
Bel ons voor vrijblijvend advies

Hart voor buiten

Over Booiman Tuinen

Al 25 jaar werken wij met liefde en passie aan tuinen. Het creëren van een tuin waarin je volledig kunt genieten en ontspannen, dat is voor ons het mooiste wat er is. Dit doen wij met een team van meer dan 25 hoveniers die iedere dag met enthousiasme aan de slag gaan.

Of het nu gaat om het ontwerpen van een tuin op maat, of het adviseren over onderhoud. Het vak van een hovenier is divers, en dat maakt het juist zo leuk. Ieder project is anders, denk alleen al aan de mogelijkheden aan stijlen en trends & innovaties die ieder jaar verschijnen.

Dat wij al zoveel mensen blij mochten maken met een prachtige tuin… daar zijn we best een beetje trots op. Wilt u ook een tuin om trots op te zijn? Bij Booiman Tuinen bent u aan het juiste adres.

0
Jaar van oprichting
0 +
Vakkundige hovenieren
0 +
Tuinen ontworpen
Gewoon genieten

Een tuin om van te houden

Booiman Tuinen  is onder de bezielende leiding van Henk Booiman in 1993 gestart. Samen met zijn enthousiaste en vakkundige team brengt Booiman Tuinen een tuin weer helemaal tot leven.

Met de passie waarmee Henk begon, gaan we als team nog steeds iedere dag aan de slag: Een tuin creëren waarin u écht kunt genieten. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot hét hoveniersbedrijf dat kwaliteit levert en elke keer een verrassend & inspirerend eindproduct presenteert. Dit doen wij  voor zowel particulieren als de zakelijke markt.

Booiman Tuinen onderscheidt zich van andere hoveniersbedrijven door haar vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Er wordt gewerkt volgens de normen en eisen van VCA*.

Trots op een team vaklieden

Het Booiman team

Ieder project is anders, en dat vraagt telkens om een andere aanpak. Dankzij ons fantastische team met vakkundige hoveniers kunnen we u in ieder project ondersteunen. Zo hebben we specialisten in huis die bekwaam zijn in ontwerp, aanleg of bijvoorbeeld specialismen als boomverzorging. Onze vriendelijke hoveniers begeleiden het project van A tot Z en houden u te allen tijde op de hoogte.

Booiman Tuinen als leerbedrijf

Booiman Tuinen is samen met TRI groei in groen bezig om jongeren en zij-instromers enthousiasmeert te maken voor het groene vakgebied. TRI is een samenwerkingsverband van 250 deelnemende bedrijven uit heel Nederland. Als stichting werken zij intensief samen met scholen en het bedrijfsleven om er voor te zorgen dat de groene sector ook in de toekomst genoeg aanwas heeft van goed opgeleide hoveniers, groenvoorzieners en boomverzorgers.

Samen met TRI bepalen wij de koers voor de toekomst. Zij zorgen dat de leerlingen met de gewenste competenties het vakgebied instromen om zo te voldoen aan de vraag uit het bedrijfsleven. Zo zorgen wij voor een veelbelovende match tussen bedrijf en leerling. En zijn we als groenplatform de verbindende factor tussen bedrijf, school en leerling. Voor nu en in de toekomst.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u ook écht kunnen genieten van uw tuin? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Scroll naar top
Vrijblijvend advies?