Over Booiman Tuinen

De afgelopen 30 jaar hebben wij al meer dan 1000 tuinen aangelegd. Onze klanten zijn zo tevreden dat meer dan 90% van onze nieuwe klanten voortkomen uit de mond-op-mond-reclame die zij voor ons maken. Daar worden we een beetje stil van, maar vooral erg enthousiast.

Van tuinontwerp tot periodiek onderhoud

Wilt u een nieuw tuinontwerp laten maken? De hele tuin laten aanleggen? Of heeft u hulp nodig bij het onderhoud aan uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De werkzaamheden van een hovenier zijn divers en juist dat maakt het voor ons leuk. Een droomtuin is ontzettend persoonlijk en daarom ontdekken wij graag samen met u wat uw ideale tuin is. Wij geloven in maatwerk, u écht leren kennen en de tuin een weerspiegeling maken van uw ideale buitenleven.

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wij maken mooie tuinen

Een passie voor mooie tuinen

Al sinds 1993 bouwt Henk Booiman samen met ons team aan prachtige tuinen. Deze zijn een lust voor het oog, maar ook een plek waar geleefd en gerust kan worden. Een uitnodigende tuin om van te genieten, alleen of juist samen.

Ons hele team is verbonden door een gemeenschappelijke passie; mooie tuinen maken. Allemaal zijn we echte plantenkenners en tuinliefhebbers, maar veel meer dan een hobbyist. Wij onderscheiden ons door onze vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit waarborgen wij door te werken volgens de normen en eisen van VCA*. Werken met Booiman Tuinen, betekent kiezen voor vakkundige en gediplomeerde hoveniers.

0 +
Tuinen aangelegd
0
Jaar ervaring
0 +
Vakkundige hoveniers
Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Hovenier die z’n afspraken nakomt

Booiman Hoveniers is een bedrijf wat z’n afspraken nakomt. Veel verschillende disciplines beheerst en zeer toegankelijk is. Het personeel is zeer vriendelijk. Offertes zijn transparant en ook voor een leek goed te begrijpen. Zij zijn mensen die hun klant te proberen ontzorgen. Althans dat is onze ervaring de afgelopen 2 jaar. Fam. Klasens
- Meppen Dr.

Zeer tevreden

alles was helder en duidelijk voor het bouwen van één overkapping wij zijn zeer tevreden en de werkzaamheden zijn goed verlopen !
- Borger

Prima

Goed tuinbedrijf, mooie ideeën, goede kwaliteit en materialen, kundige medewerkers. Verbeterpunt is communicatie.
- Groningen

Top

Ben altijd weer blij dat de mannen weer weg zijn, want dan is alles weer top
- Rolde

Geweldig

Booiman Tuinen heeft van onze ‘parkeerplaats’ een prachtige tuin gemaakt waar het heerlijk vertoeven is.
- Diever

De beste hovenier van Noord Nederland

We werken al sinds 2002 met Booiman tuinen uit Beilen en altijd naar tevredenheid. Ze hebben gedreven en gekwalificeerde mensen in dienst die alles van planten en struiken afweten. Verder is het persoonlijk contact met Henk Booiman altijd zeer prettig. Een top hoveniersbedrijf die ervoor zorgt dat de tuin er altijd verzorgd uitziet.
- Assen

Booiman tuinen is een fijn hoveniersbedrijf waarin vakmanschap en klantvriendelijkheid samenkomt.

Henk Booiman heeft een mooi ontwerp laten maken voor de renovatie van onze tuin en heeft de juiste vakmensen in huis om dit ontwerp ook goed uit te voeren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
- Leek

Booiman kwam langs voor plantentips en onderhoud

Tuin ziet er weer geweldig uit door perfect onderhoud en goede tips over vervanging van afgestorven planten. We zijn super tevreden met onze geweldige tuin!!
- Assen

Prima onderhoud en fijne mensen( Hans en Martin)

Goede adviezen ,fantastische verzorging
- Emmen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken
50 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 30 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Voor de toekomst

Erkend leerbedrijf

Samen met TRI Groei enthousiasmeren wij jongeren en zij-instromers voor het groene vakgebied. TRI is een samenwerkingsverband dat bestaat uit 250 deelnemende bedrijven uit heel Nederland. Deze stichting werkt intensief samen met scholen en het bedrijfsleven, met als doel genoeg aanwas voor de groene sector. Denk aan goed opgeleide hoveniers, groenvoorzieners en boomverzorgers.

Samen met TRI bepalen wij de koers voor de toekomst. Zij zorgen dat de leerlingen met de gewenste competenties het vakgebied instromen om zo te voldoen aan de vraag uit het bedrijfsleven. Zo zorgen wij voor een veelbelovende match tussen bedrijf en leerling. En zijn we als groenplatform de verbindende factor tussen bedrijf, school en leerling. Voor nu en in de toekomst.

TRI LOGO FC INCLUSIEF PAY OFF
Scroll naar top