8,6 67 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden

Over Booiman Tuinen

De afgelopen 30 jaar hebben wij al meer dan 1000 tuinen aangelegd. Onze klanten zijn zo tevreden dat meer dan 90% van onze nieuwe klanten voortkomen uit de mond-op-mond-reclame die zij voor ons maken. Daar worden we een beetje stil van, maar vooral erg enthousiast.

Van tuinontwerp tot periodiek onderhoud

Wilt u een nieuw tuinontwerp laten maken? De hele tuin laten aanleggen? Of heeft u hulp nodig bij het onderhoud aan uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De werkzaamheden van een hovenier zijn divers en juist dat maakt het voor ons leuk. Een droomtuin is ontzettend persoonlijk en daarom ontdekken wij graag samen met u wat uw ideale tuin is. Wij geloven in maatwerk, u écht leren kennen en de tuin een weerspiegeling maken van uw ideale buitenleven.

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wij maken mooie tuinen

Een passie voor mooie tuinen

Al sinds 1993 bouwt Henk Booiman samen met ons team aan prachtige tuinen. Deze zijn een lust voor het oog, maar ook een plek waar geleefd en gerust kan worden. Een uitnodigende tuin om van te genieten, alleen of juist samen.

Ons hele team is verbonden door een gemeenschappelijke passie; mooie tuinen maken. Allemaal zijn we echte plantenkenners en tuinliefhebbers, maar veel meer dan een hobbyist. Wij onderscheiden ons door onze vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit waarborgen wij door te werken volgens de normen en eisen van VCA*. Werken met Booiman Tuinen, betekent kiezen voor vakkundige en gediplomeerde hoveniers.

0 +
Tuinen aangelegd
0
Jaar ervaring
0 +
Vakkundige hoveniers
Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prettig en duidelijke communicatie en uitwerking van onze wensen

We zijn zo blij met het resultaat. We hebben een prachtige tuin, die aan onze wensen voldoet!!
- Assen

Fijne persoonlijke werkwijze met mooi eindresultaat

Dit voorjaar de aanleg van ons dakterras; beplanting, vlonderbouw en verlichting. Mooi beplantingsvoorstel passend bij de plek en onze wensen. Helder advies mbt keuzemogelijkheden van materiaal voor het verdere project. We zijn heel blij met eindresultaat.
- Eelderwolde

Tuin is erg mooi geworden

We hadden een flinke klus door een uitgebreide verbouwing en nagenoeg weer volledig nieuw aanleggen van onze tuin. Er werd goed mee gedacht en de uitvoering is goed en efficiënt en flexibel, er kunnen gaandeweg aanpassingen worden gemaakt. Tijdens de uitvoer vielen aantal projecten anders uit (meer werk) en daar kwamen we in goed overleg uit.
- Paterswolde

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
- Paterswolde

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork
67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 30 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Voor de toekomst

Erkend leerbedrijf

Samen met TRI Groei enthousiasmeren wij jongeren en zij-instromers voor het groene vakgebied. TRI is een samenwerkingsverband dat bestaat uit 250 deelnemende bedrijven uit heel Nederland. Deze stichting werkt intensief samen met scholen en het bedrijfsleven, met als doel genoeg aanwas voor de groene sector. Denk aan goed opgeleide hoveniers, groenvoorzieners en boomverzorgers.

Samen met TRI bepalen wij de koers voor de toekomst. Zij zorgen dat de leerlingen met de gewenste competenties het vakgebied instromen om zo te voldoen aan de vraag uit het bedrijfsleven. Zo zorgen wij voor een veelbelovende match tussen bedrijf en leerling. En zijn we als groenplatform de verbindende factor tussen bedrijf, school en leerling. Voor nu en in de toekomst.

TRI LOGO FC INCLUSIEF PAY OFF
Scroll naar boven