Fraud Blocker Zwemvijver laten aanleggen door dé zwemvijver specialist van Nederland
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 maanden geleden

Zwemvijver laten aanleggen door de zwemvijverspecialist

Wilt u graag zwemmen in eigen tuin en zoekt u hiervoor een natuurlijke oplossing? Een zwemvijver laten aanleggen geeft u het beste van beide werelden: zwemplezier én een natuurlijk karakter. De grote voordelen van een zwemvijver zijn dat deze mooi te integreren is in het landschap van uw tuin en ook worden er geen chemicaliën gebruikt in het water. Daarmee is de zwemvijver een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor het zwembad.

Een verfrissende duik gewoon in uw tuin

Om te genieten van een prachtige zwemvijver dichtbij huis, heeft u een specialist nodig. Een goede zwemvijver aanleggen vraagt om de juiste locatie in uw tuin. Daarnaast is het belangrijk dat deze bestaat uit een gesloten systeem zodat het zwemwater niet in aanraking komt met het grondwater. Ook is het belangrijk om goed na te denken over het type filtering. Daarnaast kan uw zwemvijver bijverwarmd worden en zijn hier tegenwoordig prachtige duurzame oplossingen voor. Denk aan het verwarmen via een zonneboiler die aangesloten is op zonnecollectoren of verwarming via een warmtepomp die omgevingslucht gebruikt om het badwater te verwarmen.

Wij werken samen met GardenSwimm.

Gardenswimm logo

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wij werken samen met GardenSwimm.

Aanleg zwemvijver
Wat we voor u regelen

Uw zwemvijver laten aanleggen door onze zwemvijverspecialisten

De aanleg van een zwemvijver is een specialistische klus en wordt regelmatig onderschat. Dit begint al bij de keuze voor het type zwemvijver, want er is ontzettend veel mogelijk. Wilt u door ons een zwemvijver laten aanleggen? Dan gaan wij graag met u in gesprek om te ontdekken welk type het beste bij u past. Naast het praktische speelt ook het esthetische aspect een grote rol en is het belangrijk om de zwemvijver naadloos te integreren in uw tuin.

01.

Wij komen bij u thuis

Om maximaal te genieten van uw zwemvijver is het belangrijk om het juiste type te selecteren. Daarom komen wij bij u thuis langs en bekijken de huidige tuin, de ligging hiervan en de gewenste plek voor de zwemvijver.
Verder nemen wij u mee in het keuzeproces en stellen alle vragen die nodig zijn om de juiste zwemvijver te kiezen. Wat voor zwemvijvers vindt u mooi? Houdt u van ronde of juist strakke vormen? Hoeveel en wat voor planten wilt u graag gebruiken? Wat vindt u een mooie afwerking? Verhoogd, een opstaande rand of liever helemaal geen rand? Wilt u de zwemvijver kunnen afdekken en/of bijverwarmen? Oftewel: alles wat nodig is om deze volledig te laten aansluiten op uw wensen.

02.

Tijd voor het ontwerp op maat

We hebben al uw wensen met betrekking tot de zwemvijver in kaart gebracht. Nu is het tijd om de vertaling te maken naar het ontwerp op maat voor het zwemplezier in uw tuin. Op die manier weet u zeker dat we van elkaar begrijpen wat we bedoelen en creëren we achteraf alleen maar positieve verrassingen. En dat is wel zo prettig.

Wilt u naast de zwemvijver ook de rest van de tuin aanpakken? Dan ontwerpt onze architect uw volledige droomtuin.

03.

Uw zwemvijver laten aanleggen

Bent u meer dan tevreden met het ontwerp van uw zwemvijver en hebben we alles afgestemd? Dan bestellen wij alle benodigde materialen om het zwemplezier in uw eigen tuin te realiseren. Zodra alles binnen komen we bij u langs en bouwen stapsgewijs aan uw nieuwe favoriete zwemplek.

04.

Helder en schoon houden

Is het water schoon en helder? Dan kunt u heerlijk genieten van het waterplezier in uw tuin. Om uw zwemvijver schoon te houden zijn er drie filtermogelijkheden. Denk aan filtering door middel van waterplanten of een helofytenfilter, welke beiden worden ondersteund door een pomp. De derde optie is filtering met behulp van een mechanisch filtersysteem.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

De kosten voor het aanleggen van een zwemvijver lopen sterk uiteen. Dit is geheel afhankelijk van de omvang, het type zwemvijver, de gebruikte beplanting en de afwerking. Voor al onze klanten maken wij mooie tuinen die volledig aansluiten op hun wensen en budget. Juist daarom gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek om een zwemvijver te creëren die bij u past.

Benieuwd wat de aanleg van een zwemvijver in uw tuin kost? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Onze specialisten zijn zeer kundig in het aanleggen en onderhouden van zwemvijvers.

Blijft of krijgt u het water niet meer mooi helder? Neem dan contact met ons op.

Ja wij leggen verschillende soorten zwemgelegenheden aan, waaronder ook zwembaden.

Benieuwd wat er mogelijk is voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

De zwemvijvers die wij aanleggen kunnen op drie manieren gefilterd worden. Denk aan een helofytenfilter, een teco filtersysteem of een natuurlijk filter op basis van planten en allen ondersteund door een pomp.

Alle zwemvijvers die wij aanleggen worden gefilterd met de ondersteuning van een pomp. De zwemvijvers die wij aanleggen kunnen op drie manieren gefilterd worden. Denk aan een helofytenfilter, een teco filtersysteem of een natuurlijk filter op basis van planten en ondersteuning van een pomp.

Sommige typen zwemvijvers kunnen maximaal 5 °C bijverwarmd worden. Dit kan door middel van een zonneboiler die aangesloten is op zonnecollectoren of met het gebruik van een warmtepomp die omgevingslucht gebruikt om het badwater te verwarmen.

Benieuwd wat er mogelijk is voor uw tuin? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact