Fraud Blocker Nakomingsgarantie | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 maanden geleden

Nakomingsgarantie

Uw zekerheid bij Booiman Tuinen

Bij Booiman Tuinen streven we ernaar om onze klanten te allen tijde de beste service te bieden. Daarom zijn we aangesloten bij de Branchevereniging VHG en hebben we ons aangesloten bij Stichting Garantiefonds Groen. Maar wat betekent dat eigenlijk voor u als klant?

Wat is de nakomingsgarantie?

De nakomingsgarantie houdt in dat Stichting Garantiefonds Groen garant staat voor de naleving van bindende adviezen van de geschillencommissie door de leden van branchevereniging VHG. Met andere woorden, als er een geschil ontstaat tussen u als klant en Booiman Tuinen, en dit geschil wordt voorgelegd aan de geschillencommissie en er wordt een bindend advies gegeven, dan staat Stichting Garantiefonds Groen garant voor de naleving van dit advies door Booiman Tuinen.

Uw zekerheid bij geschillen

Indien het bindend advies wordt toegekend en Booiman Tuinen dit niet nakomt, dan zal Stichting Garantiefonds Groen ervoor zorgen dat u als consument tot maximaal € 10.000,- per bindend advies wordt uitgekeerd. Dit bedrag wordt aan u uitgekeerd onder de voorwaarde dat u tegelijkertijd uw vordering uit hoofde van het bindend advies tot maximaal het uitgekeerde bedrag overdraagt aan Stichting Garantiefonds Groen.

Wanneer geldt de nakomingsgarantie niet?

Het is belangrijk om te weten dat de nakomingsgarantie niet geldt in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld als Booiman Tuinen surseance van betaling heeft gekregen, failliet is verklaard, of als de bedrijfsactiviteiten feitelijk zijn beëindigd.

Extra gemoedsrust
Bij Booiman Tuinen streven we ernaar om al onze klanten een uitstekende service te bieden en met de nakomingsgarantie van Stichting Garantiefonds Groen bieden we u extra zekerheid en gemoedsrust bij uw aankopen.

Meer informatie
Deze voorwaarden zijn, gehoord de Vakgroep Hoveniers, vastgesteld door de ledenraad van de VHG en de gedeponeerd bij de KvK en fabrieken te Utrecht onder nr.40482980 en te lezen in onze algemene voorwaarden. Artikel 18 van deze algemene voorwaarden is tot stand gekomen in overleg met de Stichting Garantiefonds Groen. Bij opdrachtverstrekking verklaart u de algemene voorwaarden te hebben ontvangen en van inhoud ervan kennis te hebben genomen.

Scroll naar boven