Tuinhuis laten plaatsen

Wilt u het hele jaar door comfortabel van uw tuin genieten? Of wilt u een plek in de tuin creëren om u rustig terug te trekken? Dan is een tuinhuis laten plaatsen de ideale oplossing voor u. Door ons uw tuinhuis laten bouwen? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Dit vertalen wij naar een uniek ontwerp op maat.

Met een tuinhuis op maat geniet u het hele jaar van uw tuin

Een tuinhuis laten bouwen is een specialistische klus en wordt vaak onderschat. Door een expert in te schakelen en gebruik te maken van hoogwaardige materialen, geniet u zo lang mogelijk van uw overdekte plek in de tuin.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Een tuinhuis laten bouwen door ons

Wilt u een tuinhuis laten plaatsen? Dan is dit een goed moment om na te denken over uw gehele tuin. Een tuinhuis laten verplaatsen is namelijk een iets minder makkelijke klus.

01.

Uw droomtuin in beeld

Wij willen eerst van u weten hoe uw ideale tuin eruitziet. Waar en wanneer wilt u in de tuin zitten? Bent u hier dan vaak alleen of juist met een groter gezelschap? Wilt u het tuinhuis gebruiken om te werken? Wilt u meer buiten leven en ook graag een buitenkeuken integreren? Is extra comfort gewenst en wilt u het tuinhuis graag verwarmen? Wat voor tuinhuizen spreken u aan? Oftewel: we brengen uw wensen en voorkeuren in kaart om uw nieuwe tuinhuis daar naadloos op aan te sluiten.

02.

Wij komen bij u thuis

Een ideale tuinhuis laten bouwen vraagt om wat denkwerk en daarom komen we graag bij u langs. Dan nemen wij voorbeelden mee en spreken goed uw wensen door. Ook bekijken we uw tuin en leggen mogelijke tuinhuizen voor.

03.

Tijd voor een uniek ontwerp

Nadat we uw wensen en dromen in kaart hebben gebracht, is het tijd voor de architect om deze te vertalen naar een ontwerp op maat. Zo weet u zeker dat wij begrijpen wat u bedoelt en heeft u een helder beeld van uw nieuwe tuinhuis. Door op deze manier te werken, creëren we achteraf alleen maar positieve verrassingen. Wel zo fijn.

04.

Uw tuinhuis laten plaatsen

Is het maatontwerp precies het tuinhuis dat u voor ogen heeft? Dan gaan onze hoveniers aan de slag met uw nieuwe favoriete plek in de tuin.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Hovenier die z’n afspraken nakomt

Booiman Hoveniers is een bedrijf wat z’n afspraken nakomt. Veel verschillende disciplines beheerst en zeer toegankelijk is. Het personeel is zeer vriendelijk. Offertes zijn transparant en ook voor een leek goed te begrijpen. Zij zijn mensen die hun klant te proberen ontzorgen. Althans dat is onze ervaring de afgelopen 2 jaar. Fam. Klasens
- Meppen Dr.

Zeer tevreden

alles was helder en duidelijk voor het bouwen van één overkapping wij zijn zeer tevreden en de werkzaamheden zijn goed verlopen !
- Borger

Prima

Goed tuinbedrijf, mooie ideeën, goede kwaliteit en materialen, kundige medewerkers. Verbeterpunt is communicatie.
- Groningen

Top

Ben altijd weer blij dat de mannen weer weg zijn, want dan is alles weer top
- Rolde

Geweldig

Booiman Tuinen heeft van onze ‘parkeerplaats’ een prachtige tuin gemaakt waar het heerlijk vertoeven is.
- Diever

De beste hovenier van Noord Nederland

We werken al sinds 2002 met Booiman tuinen uit Beilen en altijd naar tevredenheid. Ze hebben gedreven en gekwalificeerde mensen in dienst die alles van planten en struiken afweten. Verder is het persoonlijk contact met Henk Booiman altijd zeer prettig. Een top hoveniersbedrijf die ervoor zorgt dat de tuin er altijd verzorgd uitziet.
- Assen

Booiman tuinen is een fijn hoveniersbedrijf waarin vakmanschap en klantvriendelijkheid samenkomt.

Henk Booiman heeft een mooi ontwerp laten maken voor de renovatie van onze tuin en heeft de juiste vakmensen in huis om dit ontwerp ook goed uit te voeren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
- Leek

Booiman kwam langs voor plantentips en onderhoud

Tuin ziet er weer geweldig uit door perfect onderhoud en goede tips over vervanging van afgestorven planten. We zijn super tevreden met onze geweldige tuin!!
- Assen

Prima onderhoud en fijne mensen( Hans en Martin)

Goede adviezen ,fantastische verzorging
- Emmen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken
50 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

De kosten voor het laten bouwen van een tuinhuis lopen sterk uiteen. Een mooie tuin is voor iedereen verschillend en daarom geloven wij in maatwerk.

Wilt u graag een tuinhuis op maat en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wij leveren uitsluitend maatwerk en dit geldt ook voor onze tuinhuizen. Op basis van uw wensen maken wij eerst een schetsontwerp en aansluitend maakt onze tuinarchitect een uniek ontwerp. Zo weet u vooraf exact hoe uw nieuwe tuinhuis eruitziet.

Voor klanten die extra comfort willen, is het mogelijk om een tuinhuis te verwarmen. Vaak wordt een tuinhuis ook gebruikt als extra werkplek en dan is elektriciteit echt een must. Daarnaast is verlichting wel erg handig, zodat u ook op donkere momenten van uw tuinhuis geniet.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.