8,6 63 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

Tuinhuis laten plaatsen

Wilt u het hele jaar door comfortabel van uw tuin genieten? Of wilt u een plek in de tuin creëren om u rustig terug te trekken? Dan is een tuinhuis laten plaatsen de ideale oplossing voor u. Door ons uw tuinhuis laten bouwen? Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Dit vertalen wij naar een uniek ontwerp op maat.

Met een tuinhuis op maat geniet u het hele jaar van uw tuin

Een tuinhuis laten bouwen is een specialistische klus en wordt vaak onderschat. Door een expert in te schakelen en gebruik te maken van hoogwaardige materialen, geniet u zo lang mogelijk van uw overdekte plek in de tuin.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Een tuinhuis laten bouwen door ons

Wilt u een tuinhuis laten plaatsen? Dan is dit een goed moment om na te denken over uw gehele tuin. Een tuinhuis laten verplaatsen is namelijk een iets minder makkelijke klus.

01.

Uw droomtuin in beeld

Wij willen eerst van u weten hoe uw ideale tuin eruitziet. Waar en wanneer wilt u in de tuin zitten? Bent u hier dan vaak alleen of juist met een groter gezelschap? Wilt u het tuinhuis gebruiken om te werken? Wilt u meer buiten leven en ook graag een buitenkeuken integreren? Is extra comfort gewenst en wilt u het tuinhuis graag verwarmen? Wat voor tuinhuizen spreken u aan? Oftewel: we brengen uw wensen en voorkeuren in kaart om uw nieuwe tuinhuis daar naadloos op aan te sluiten.

02.

Wij komen bij u thuis

Een ideale tuinhuis laten bouwen vraagt om wat denkwerk en daarom komen we graag bij u langs. Dan nemen wij voorbeelden mee en spreken goed uw wensen door. Ook bekijken we uw tuin en leggen mogelijke tuinhuizen voor.

03.

Tijd voor een uniek ontwerp

Nadat we uw wensen en dromen in kaart hebben gebracht, is het tijd voor de architect om deze te vertalen naar een ontwerp op maat. Zo weet u zeker dat wij begrijpen wat u bedoelt en heeft u een helder beeld van uw nieuwe tuinhuis. Door op deze manier te werken, creëren we achteraf alleen maar positieve verrassingen. Wel zo fijn.

04.

Uw tuinhuis laten plaatsen

Is het maatontwerp precies het tuinhuis dat u voor ogen heeft? Dan gaan onze hoveniers aan de slag met uw nieuwe favoriete plek in de tuin.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
- Paterswolde

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork

Prima en betrouwbaar hoveniersbedrijf

Al jaren onderhoudt Booiman Tuinen (met name Hans en meestal Martin) naar alle tevredenheid onze tuin. Deskundige en toegankelijke mensen met wie het fijn werken is. Ze nemen ons op een prettige manier en met een prima resultaat veel werk uit handen.
- Wittelte

Topspecialisten, excellent en vriendelijk advies en uitstekend werk

De medewerkers van Booiman waren niet alleen bijzonder vriendelijk en zeer deskundig in hun adviezen maar leverde ook prima werk en werkten heel schoon en netjes. Onze tuin heeft een enorme opkikker gekregen en we kunnen niet wachten tot alles in bloem gaat staan.
- Buinen

Creatief, goede oplossingen voor een mooie tuin.

De ideeën die werden aangedragen pasten goed bij onze wensen. De tuin is helemaal naar onze smaak. Het heeft een meerwaarde om Booiman Tuinen in te schakelen; het tuinontwerp is speels en ook echt anders dan als wij het zelf hadden bedacht. De hoveniers dachten ook tijdens het werk mee, brachten ideeën in en kwamen met mooie en passende planten en struiken. De communicatie rondom de planning verliep wat stroever. Dit is normaliter, bij een woonhuis, misschien niet zo erg, maar in ons geval was een strakke planning belangrijk omdat het om een vakantiewoning ging die ook verhuurd werd. Nadat we hier nog een keer goed over gesproken hadden met Booiman Tuinen is dit alsnog goed opgepakt. We zijn al met al heel tevreden!
- Dwingeloo

Een erg goed en betrouwbaar bedrijf

In 2022 is onze tuin door Booiman Tuinen aangelegd. Tijdens de voorbereiding is er goed geluisterd naar onze wensen en die zijn daarna naar alle tevredenheid uitgevoerd. Kortom wij hebben een schitterende tuin.
- Hooghalen
63 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

De kosten voor het laten bouwen van een tuinhuis lopen sterk uiteen. Een mooie tuin is voor iedereen verschillend en daarom geloven wij in maatwerk.

Wilt u graag een tuinhuis op maat en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wij leveren uitsluitend maatwerk en dit geldt ook voor onze tuinhuizen. Op basis van uw wensen maken wij eerst een schetsontwerp en aansluitend maakt onze tuinarchitect een uniek ontwerp. Zo weet u vooraf exact hoe uw nieuwe tuinhuis eruitziet.

Voor klanten die extra comfort willen, is het mogelijk om een tuinhuis te verwarmen. Vaak wordt een tuinhuis ook gebruikt als extra werkplek en dan is elektriciteit echt een must. Daarnaast is verlichting wel erg handig, zodat u ook op donkere momenten van uw tuinhuis geniet.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact