Gazon laten onderhouden

Ook genieten van een groen en gezond gazon? Maar geen tijd (of zin) om deze zelf te onderhouden? Onze hoveniers uw gazon laten onderhouden is dan een ideale oplossing. Zij komen periodiek langs en doen wat nodig is om uw gazon netjes en verzorgd te houden. Goed om te weten is dat wij uitsluitend met eco-vriendelijke producten werken.

Altijd een groen en strak gazon

Het gras lijkt altijd groener bij de buren en soms is dat ook echt zo. Hoe doen ze dat toch? Een mooie groene grasmat, zonder onkruid of mos? Het geheim: goed en consistent onderhoud. Wanneer u het gazon regelmatig maait, geeft het maaiafval uw gazon de voeding die het nodig heeft. Toch kan het zijn dat op bepaalde plekken mos groeit in uw gazon. Denk aan plekken in de schaduwen en die wat vochtiger zijn. Door regelmatig kalk te strooien en uw gazon te bemesten, behoudt u het strakke en verzorgde uiterlijk. Heeft u onkruid? Dan is het belangrijk deze vroegtijdig te verwijderen en de kale of dorre plekken bij te zaaien. Vraagt u zich af wanneer u dat allemaal moet doen? Dan komen wij graag langs voor periodiek gazononderhoud.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Onze hoveniers uw gazon laten onderhouden

Gazons zijn er in vele vormen, maten en soorten. Juist daarom is lang niet al het gazononderhoud hetzelfde. Wilt u door ons uw gazon laten onderhouden? Dan komen we bij u thuis om uw wensen inzichtelijk te krijgen en bekijken we de huidige omstandigheden van uw gazon. Denk aan de ligging en de bodem, bij twijfel nemen we ook een grondmonster af. Daarna ontvangt u van ons een onderhoudsplan op maat, inclusief een bemestingsadvies. Zo weet u exact hoeveel, hoe vaak en welke mest wij gebruiken voor uw gazon.

01.

We komen bij u thuis

Na het eerste telefonische contact komen wij bij u langs en maken persoonlijk kennis met u. We bekijken uw huidige gazon en willen graag weten wat u verwacht van het onderhoud. Wilt u bepaald onderhoud zelf doen met advies van ons? Heeft uw gazon een opfrisbeurt nodig zoals verticuteren? Of is het hoog tijd om kalk te strooien en uw grasmat opnieuw te voeden met organische meststoffen? Wat uw behoefte ook is, wij gaan graag voor u aan de slag.

02.

Gazononderhoud op maat

Al uw wensen zijn in kaart gebracht en we weten precies welke aandacht uw gazon nodig heeft. Wat we ook voor u gaan doen, we leveren altijd maatwerk. Het onderhoud passen we aan op de omvang van uw gazon, het type onderhoud en de frequentie hiervan. Op basis daarvan maken wij een onderhoudsplan op maat.

03.

Altijd een groen en net gazon

Sluit het onderhoudsplan volledig aan op uw wensen en gazon? Dan komen wij graag periodiek langs om deze tot in de puntjes te verzorgen. Denk aan het ontkalken.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prima

Goed tuinbedrijf, mooie ideeën, goede kwaliteit en materialen, kundige medewerkers. Verbeterpunt is communicatie.
- Groningen

Top

Ben altijd weer blij dat de mannen weer weg zijn, want dan is alles weer top
- Rolde

Geweldig

Booiman Tuinen heeft van onze ‘parkeerplaats’ een prachtige tuin gemaakt waar het heerlijk vertoeven is.
- Diever

De beste hovenier van Noord Nederland

We werken al sinds 2002 met Booiman tuinen uit Beilen en altijd naar tevredenheid. Ze hebben gedreven en gekwalificeerde mensen in dienst die alles van planten en struiken afweten. Verder is het persoonlijk contact met Henk Booiman altijd zeer prettig. Een top hoveniersbedrijf die ervoor zorgt dat de tuin er altijd verzorgd uitziet.
- Assen

Booiman tuinen is een fijn hoveniersbedrijf waarin vakmanschap en klantvriendelijkheid samenkomt.

Henk Booiman heeft een mooi ontwerp laten maken voor de renovatie van onze tuin en heeft de juiste vakmensen in huis om dit ontwerp ook goed uit te voeren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
- Leek

Booiman kwam langs voor plantentips en onderhoud

Tuin ziet er weer geweldig uit door perfect onderhoud en goede tips over vervanging van afgestorven planten. We zijn super tevreden met onze geweldige tuin!!
- Assen

Prima onderhoud en fijne mensen( Hans en Martin)

Goede adviezen ,fantastische verzorging
- Emmen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken

Fantastisch

Super tevreden over onze complete nieuwe tuin. Zeer vriendelijk personeel en echte vakmensen (ook houtbouw). Zeer oplossingsgericht en afspraken worden nagekomen. Ook aftersales is top zonder gezeur worden planten vervangen als ze niet aanslaan. Al met al echte aanrader!! Vrienden van ons hebben dezelfde ervaringen opgedaan!
- Assen

Uitstekende service!

Booiman Tuinen heeft bij ons zowel de voor- als achtertuin gedaan. Het personeel is betrokken en zaken worden goed overlegd. Vakwerk en vooral de nazorg is top: er waren wat kleine dingetjes, je mag altijd bellen als er wat is en het wordt opgelost! Top, we zijn er erg blij mee.
- Beilen
48 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Alles wat nodig is om een gezond en verzorgd gazon te creëren. We kunnen mos verwijderen, bemesten, verticuteren, maaien, randen netjes afwerken en bijzaaien.

Benieuwd wat wij voor uw gazon kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Onze onderhoudsplannen zijn volledig maatwerk. We gaan graag met u in gesprek en stemmen aan de hand daarvan de onderhoudswerkzaamheden en de frequentie af.

Benieuwd wat we voor uw gazon kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Ja absoluut. Wij kunnen nieuw gras voor u inzaaien of graszoden leggen.

Lees meer over gazonaanleg.

Naast gazononderhoud kunnen we ook uw gehele tuin en uw bomen onderhouden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.