Fraud Blocker Gazon laten onderhouden door Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

Gazon laten onderhouden

Ook genieten van een groen en gezond gazon? Maar geen tijd (of zin) om deze zelf te onderhouden? Onze hoveniers uw gazon laten onderhouden is dan een ideale oplossing. Zij komen periodiek langs en doen wat nodig is om uw gazon netjes en verzorgd te houden. Goed om te weten is dat wij uitsluitend met eco-vriendelijke producten werken.

Altijd een groen en strak gazon

Het gras lijkt altijd groener bij de buren en soms is dat ook echt zo. Hoe doen ze dat toch? Een mooie groene grasmat, zonder onkruid of mos? Het geheim: goed en consistent onderhoud. Wanneer u het gazon regelmatig maait, geeft het maaiafval uw gazon de voeding die het nodig heeft. Toch kan het zijn dat op bepaalde plekken mos groeit in uw gazon. Denk aan plekken in de schaduwen en die wat vochtiger zijn. Door regelmatig kalk te strooien en uw gazon te bemesten, behoudt u het strakke en verzorgde uiterlijk. Heeft u onkruid? Dan is het belangrijk deze vroegtijdig te verwijderen en de kale of dorre plekken bij te zaaien. Vraagt u zich af wanneer u dat allemaal moet doen? Dan komen wij graag langs voor periodiek gazononderhoud.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Onze hoveniers uw gazon laten onderhouden

Gazons zijn er in vele vormen, maten en soorten. Juist daarom is lang niet al het gazononderhoud hetzelfde. Wilt u door ons uw gazon laten onderhouden? Dan komen we bij u thuis om uw wensen inzichtelijk te krijgen en bekijken we de huidige omstandigheden van uw gazon. Denk aan de ligging en de bodem, bij twijfel nemen we ook een grondmonster af. Daarna ontvangt u van ons een onderhoudsplan op maat, inclusief een bemestingsadvies. Zo weet u exact hoeveel, hoe vaak en welke mest wij gebruiken voor uw gazon.

01.

We komen bij u thuis

Na het eerste telefonische contact komen wij bij u langs en maken persoonlijk kennis met u. We bekijken uw huidige gazon en willen graag weten wat u verwacht van het onderhoud. Wilt u bepaald onderhoud zelf doen met advies van ons? Heeft uw gazon een opfrisbeurt nodig zoals verticuteren? Of is het hoog tijd om kalk te strooien en uw grasmat opnieuw te voeden met organische meststoffen? Wat uw behoefte ook is, wij gaan graag voor u aan de slag.

02.

Gazononderhoud op maat

Al uw wensen zijn in kaart gebracht en we weten precies welke aandacht uw gazon nodig heeft. Wat we ook voor u gaan doen, we leveren altijd maatwerk. Het onderhoud passen we aan op de omvang van uw gazon, het type onderhoud en de frequentie hiervan. Op basis daarvan maken wij een onderhoudsplan op maat.

03.

Altijd een groen en net gazon

Sluit het onderhoudsplan volledig aan op uw wensen en gazon? Dan komen wij graag periodiek langs om deze tot in de puntjes te verzorgen. Denk aan het ontkalken.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Alles wat nodig is om een gezond en verzorgd gazon te creëren. We kunnen mos verwijderen, bemesten, verticuteren, maaien, randen netjes afwerken en bijzaaien.

Benieuwd wat wij voor uw gazon kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Onze onderhoudsplannen zijn volledig maatwerk. We gaan graag met u in gesprek en stemmen aan de hand daarvan de onderhoudswerkzaamheden en de frequentie af.

Benieuwd wat we voor uw gazon kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Ja absoluut. Wij kunnen nieuw gras voor u inzaaien of graszoden leggen.

Lees meer over gazonaanleg.

Naast gazononderhoud kunnen we ook uw gehele tuin en uw bomen onderhouden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact