Tuin laten onderhouden

Komt u er maar niet aan toe om de tuin periodiek te onderhouden? Of lukt het fysiek gewoon niet? Laat onze gediplomeerde hoveniers uw tuinonderhoud uitvoeren. Zo geniet u altijd van een nette en onderhouden tuin. Onze hoveniers zijn gediplomeerd en werken met de juiste gereedschappen. Of we moeten snoeien, bomen verzorgen, de bodem verrijken, de grond bemesten en ook uw gazon onderhouden; we kunnen het allemaal.

Altijd genieten van een nette tuin

Door uw tuinonderhoud uit te besteden creëert u meer tijd voor anderen dingen. Van omkijken naar weer kijken en genieten van uw tuin. Niet langer meer aanhikken tegen dat onderhoud en niet meer bedenken; wat moet er wanneer gesnoeid worden en hoe? Heerlijk he? Onze hoveniers weten precies wat er nodig is om uw tuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Tijdens het voorjaar, de zomer, het najaar én de winter. Wij onderhouden kleine tot grote tuinen en verzorgen uw tuin van A tot Z. Van het verrijken van de bodem, het bemesten van de tuin, het gazon onderhouden, heggen snoeien, bomen kappen of rooien; echt alles.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet
Wat we voor u regelen

Uw tuinonderhouds-abonnement op maat

Geen enkele tuin is hetzelfde en daarom is ook geen onderhoudsplan hetzelfde. Wilt u bij ons een tuinonderhoud abonnement afnemen? Dan komen we eerst bij u langs om uw wensen helder te krijgen en daarna doen wij een voorstel op maat. Wilt u een deel van het onderhoud zelf uitvoeren? Dan voorzien wij u graag van advies, waaronder een bemestingsplan op maat. Van tevoren nemen we een grondmonster zodat wij u precies kunnen vertellen welke mest te gebruiken, hoeveel en hoe vaak.

01.

We komen bij u thuis

Na het eerste contact plannen we een afspraak in om persoonlijk kennis te maken bij u thuis. We horen graag wat u precies verwacht van onze hoveniers. Ook bekijken we de huidige situatie van de tuin, waaronder de ligging en de bodem. Soms nemen we ook een grondmonster om te bepalen wat er nodig is om de tuin te geven wat het nodig heeft. Wilt u bepaald onderhoud zelf doen, met wellicht wat advies van onze hoveniers? Heeft u alleen hulp nodig bij het winter- of zomerklaar maken van de tuin? Verlangt u naar volledige ontzorging zodat u geen omkijken meer heeft naar het onderhoud?

02.

Uw tuinonderhoudsabonnement op maat

We weten precies wat u van ons verwacht en weten welke aandacht uw tuin nodig heeft. Al onze abonnementen zijn maatwerk en passen deze aan op de omvang van uw tuin, de onderhoudswerkzaamheden en de frequentie. Zo sluit deze naadloos aan op uw wensen en geniet u altijd van een nette tuin.

03.

Periodiek onderhoud aan uw tuin

Bevat het onderhoudsplan alles waarin u graag ontzorgt wordt? Dan plannen wij het periodiek onderhoud in en verzorgen vanaf dat moment onze hoveniers uw tuin.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Hovenier die z’n afspraken nakomt

Booiman Hoveniers is een bedrijf wat z’n afspraken nakomt. Veel verschillende disciplines beheerst en zeer toegankelijk is. Het personeel is zeer vriendelijk. Offertes zijn transparant en ook voor een leek goed te begrijpen. Zij zijn mensen die hun klant te proberen ontzorgen. Althans dat is onze ervaring de afgelopen 2 jaar. Fam. Klasens
- Meppen Dr.

Zeer tevreden

alles was helder en duidelijk voor het bouwen van één overkapping wij zijn zeer tevreden en de werkzaamheden zijn goed verlopen !
- Borger

Prima

Goed tuinbedrijf, mooie ideeën, goede kwaliteit en materialen, kundige medewerkers. Verbeterpunt is communicatie.
- Groningen

Top

Ben altijd weer blij dat de mannen weer weg zijn, want dan is alles weer top
- Rolde

Geweldig

Booiman Tuinen heeft van onze ‘parkeerplaats’ een prachtige tuin gemaakt waar het heerlijk vertoeven is.
- Diever

De beste hovenier van Noord Nederland

We werken al sinds 2002 met Booiman tuinen uit Beilen en altijd naar tevredenheid. Ze hebben gedreven en gekwalificeerde mensen in dienst die alles van planten en struiken afweten. Verder is het persoonlijk contact met Henk Booiman altijd zeer prettig. Een top hoveniersbedrijf die ervoor zorgt dat de tuin er altijd verzorgd uitziet.
- Assen

Booiman tuinen is een fijn hoveniersbedrijf waarin vakmanschap en klantvriendelijkheid samenkomt.

Henk Booiman heeft een mooi ontwerp laten maken voor de renovatie van onze tuin en heeft de juiste vakmensen in huis om dit ontwerp ook goed uit te voeren. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
- Leek

Booiman kwam langs voor plantentips en onderhoud

Tuin ziet er weer geweldig uit door perfect onderhoud en goede tips over vervanging van afgestorven planten. We zijn super tevreden met onze geweldige tuin!!
- Assen

Prima onderhoud en fijne mensen( Hans en Martin)

Goede adviezen ,fantastische verzorging
- Emmen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken
50 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.5/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Wij helpen al onze klanten aan mooie en nette tuinen, van klein tot groot. Al onze onderhoudsabonnementen zijn maatwerk en passen deze aan op de omvang van de tuin, de onderhoudswerkzaamheden én de frequentie.

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Dit hangt volledig af van uw wensen. Wilt u dat we ieder seizoen langskomen? Alleen in het najaar en voorjaar? Of bijvoorbeeld ook in vakanties, zodat u thuiskomt en de tuin al lekker op orde is? Dan passen we daar de frequentie op af.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor periodiek onderhoud aan uw tuin? Neem dan contact met ons op.

Als u onze hulp nodig heeft met de voorjaars- en najaarssnoei, dan komen wij alleen in die periodes langs. Al onze onderhoudsabonnementen zijn maatwerk, zowel in omvang van de tuin, het type onderhoud en de frequentie hiervan.

Wilt u ook een onderhoudsplan op maat? Neem dan contact met ons op.

Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van tuinonderhoud. Van de bodem, het gazon, tot uw heggen snoeien, nieuwe planten beplanten en ook bomen snoeien, kappen of rooien. Echt daadwerkelijk alles.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.