8,6 67 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden

Tuin laten onderhouden

Komt u er maar niet aan toe om de tuin periodiek te onderhouden? Of lukt het fysiek gewoon niet? Laat onze gediplomeerde hoveniers uw tuinonderhoud uitvoeren. Zo geniet u altijd van een nette en onderhouden tuin. Onze hoveniers zijn gediplomeerd en werken met de juiste gereedschappen. Of we moeten snoeien, bomen verzorgen, de bodem verrijken, de grond bemesten en ook uw gazon onderhouden; we kunnen het allemaal.

Altijd genieten van een nette tuin

Door uw tuinonderhoud uit te besteden creëert u meer tijd voor anderen dingen. Van omkijken naar weer kijken en genieten van uw tuin. Niet langer meer aanhikken tegen dat onderhoud en niet meer bedenken; wat moet er wanneer gesnoeid worden en hoe? Heerlijk he? Onze hoveniers weten precies wat er nodig is om uw tuin klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Tijdens het voorjaar, de zomer, het najaar én de winter. Wij onderhouden kleine tot grote tuinen en verzorgen uw tuin van A tot Z. Van het verrijken van de bodem, het bemesten van de tuin, het gazon onderhouden, heggen snoeien, bomen kappen of rooien; echt alles.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Lorem ipsum dolor sit amet
Wat we voor u regelen

Uw tuinonderhouds-abonnement op maat

Geen enkele tuin is hetzelfde en daarom is ook geen onderhoudsplan hetzelfde. Wilt u bij ons een tuinonderhoud abonnement afnemen? Dan komen we eerst bij u langs om uw wensen helder te krijgen en daarna doen wij een voorstel op maat. Wilt u een deel van het onderhoud zelf uitvoeren? Dan voorzien wij u graag van advies, waaronder een bemestingsplan op maat. Van tevoren nemen we een grondmonster zodat wij u precies kunnen vertellen welke mest te gebruiken, hoeveel en hoe vaak.

01.

We komen bij u thuis

Na het eerste contact plannen we een afspraak in om persoonlijk kennis te maken bij u thuis. We horen graag wat u precies verwacht van onze hoveniers. Ook bekijken we de huidige situatie van de tuin, waaronder de ligging en de bodem. Soms nemen we ook een grondmonster om te bepalen wat er nodig is om de tuin te geven wat het nodig heeft. Wilt u bepaald onderhoud zelf doen, met wellicht wat advies van onze hoveniers? Heeft u alleen hulp nodig bij het winter- of zomerklaar maken van de tuin? Verlangt u naar volledige ontzorging zodat u geen omkijken meer heeft naar het onderhoud?

02.

Uw tuinonderhoudsabonnement op maat

We weten precies wat u van ons verwacht en weten welke aandacht uw tuin nodig heeft. Al onze abonnementen zijn maatwerk en passen deze aan op de omvang van uw tuin, de onderhoudswerkzaamheden en de frequentie. Zo sluit deze naadloos aan op uw wensen en geniet u altijd van een nette tuin.

03.

Periodiek onderhoud aan uw tuin

Bevat het onderhoudsplan alles waarin u graag ontzorgt wordt? Dan plannen wij het periodiek onderhoud in en verzorgen vanaf dat moment onze hoveniers uw tuin.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prettig en duidelijke communicatie en uitwerking van onze wensen

We zijn zo blij met het resultaat. We hebben een prachtige tuin, die aan onze wensen voldoet!!
- Assen

Fijne persoonlijke werkwijze met mooi eindresultaat

Dit voorjaar de aanleg van ons dakterras; beplanting, vlonderbouw en verlichting. Mooi beplantingsvoorstel passend bij de plek en onze wensen. Helder advies mbt keuzemogelijkheden van materiaal voor het verdere project. We zijn heel blij met eindresultaat.
- Eelderwolde

Tuin is erg mooi geworden

We hadden een flinke klus door een uitgebreide verbouwing en nagenoeg weer volledig nieuw aanleggen van onze tuin. Er werd goed mee gedacht en de uitvoering is goed en efficiënt en flexibel, er kunnen gaandeweg aanpassingen worden gemaakt. Tijdens de uitvoer vielen aantal projecten anders uit (meer werk) en daar kwamen we in goed overleg uit.
- Paterswolde

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
- Paterswolde

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork
67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

Wij helpen al onze klanten aan mooie en nette tuinen, van klein tot groot. Al onze onderhoudsabonnementen zijn maatwerk en passen deze aan op de omvang van de tuin, de onderhoudswerkzaamheden én de frequentie.

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

Dit hangt volledig af van uw wensen. Wilt u dat we ieder seizoen langskomen? Alleen in het najaar en voorjaar? Of bijvoorbeeld ook in vakanties, zodat u thuiskomt en de tuin al lekker op orde is? Dan passen we daar de frequentie op af.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor periodiek onderhoud aan uw tuin? Neem dan contact met ons op.

Als u onze hulp nodig heeft met de voorjaars- en najaarssnoei, dan komen wij alleen in die periodes langs. Al onze onderhoudsabonnementen zijn maatwerk, zowel in omvang van de tuin, het type onderhoud en de frequentie hiervan.

Wilt u ook een onderhoudsplan op maat? Neem dan contact met ons op.

Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van tuinonderhoud. Van de bodem, het gazon, tot uw heggen snoeien, nieuwe planten beplanten en ook bomen snoeien, kappen of rooien. Echt daadwerkelijk alles.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact