8,6 67 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden

Veranda laten bouwen

Geniet u ook zo van het buitenleven in de frisse lucht? Maar bent u bij slecht weer toch aangewezen op binnen zitten? Een unieke veranda laten plaatsen biedt u de kans om het hele jaar comfortabel te genieten van de buitenlucht. Heerlijk relaxen en ontspannen in uw eigen tuin en op de manier die bij u past. Alleen of juist samen met familie, vrienden of bekenden. Een veranda laten bouwen is een specialistische klus, maar gelukkig zijn onze hoveniers uit het juiste hout gesneden.

Het hele jaar door genieten van het buitenleven

In de zomer zijn we bij mooi weer massaal buiten te vinden. Gezellig samen barbecueën of lekker opgaan in de natuur. Vaak stopt dit als het begint te regenen of het wat kouder wordt. Door een overkapping te plaatsen creëert u een plek waar u altijd kunt zitten. Wilt u nog wat extra comfort? Dan is het plaatsen van een extra wand of een heater een ideale oplossing. Zo zit u droog en nog net even iets warmer. Alle veranda’s die wij plaatsen zijn speciaal ontworpen voor onze klanten. Zo krijgt u een veranda die volledig aansluit op uw persoonlijke wensen.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Veranda
Veranda
Veranda
Kapschuur
Wat we voor u regelen

Uw veranda laten plaatsen door ons

Door ons uw veranda laten bouwen? Dan gaan wij graag met u in gesprek en zetten uw wensen om naar een uniek ontwerp op maat. Ook is dit een mooi moment om na te denken over uw ideale tuin. Een veranda wordt vaak tegen de woning aan geplaatst, maar dit hoeft niet persé. Door even een stapje terug te doen en te kijken naar de gehele tuin, komen we tot verrassende ideeën.

01.

Uw ideale tuin in beeld

Wij zijn erg benieuwd hoe uw droomtuin eruitziet. Hoe wilt u het liefste buiten leven onder uw veranda? Wilt u buiten overdekt kunnen eten en droomt u van een buitenkeuken? Vindt u een verhoogde of juist een gelijkvloers veranda mooi? Welke veranda’s spreken u aan? Wat voor vloer wilt u onder de veranda hebben?

02.

Wij komen bij u thuis

Een prachtige veranda laten plaatsen vraagt om een goede voorbereiding en daarom komen wij graag bij u thuis. Wij bereiden de afspraak voor en nemen voorbeelden mee. Ook spreken we nogmaals goed uw wensen door, zodat we precies weten wat u graag wilt hebben.

03.

Tijd voor het ontwerp op maat

Nadat wij al uw wensen en voorkeuren in kaart hebben gebracht, maakt onze tuinarchitect de vertaling naar het ontwerp op maat. Op die manier weten we zeker van elkaar wat we bedoelen en krijgt u achteraf alleen maar positieve verrassingen.

04.

Uw veranda laten plaatsen

Bent u meer dan tevreden met de tekeningen van uw nieuwe veranda? Dan bouwen onze hoveniers stapsgewijs uw nieuwe favoriete zitplek in de tuin.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Prettig en duidelijke communicatie en uitwerking van onze wensen

We zijn zo blij met het resultaat. We hebben een prachtige tuin, die aan onze wensen voldoet!!
- Assen

Fijne persoonlijke werkwijze met mooi eindresultaat

Dit voorjaar de aanleg van ons dakterras; beplanting, vlonderbouw en verlichting. Mooi beplantingsvoorstel passend bij de plek en onze wensen. Helder advies mbt keuzemogelijkheden van materiaal voor het verdere project. We zijn heel blij met eindresultaat.
- Eelderwolde

Tuin is erg mooi geworden

We hadden een flinke klus door een uitgebreide verbouwing en nagenoeg weer volledig nieuw aanleggen van onze tuin. Er werd goed mee gedacht en de uitvoering is goed en efficiënt en flexibel, er kunnen gaandeweg aanpassingen worden gemaakt. Tijdens de uitvoer vielen aantal projecten anders uit (meer werk) en daar kwamen we in goed overleg uit.
- Paterswolde

Helaas tuin niet af, drainage functioneert niet naar wens en bijzonder veel geld gekost dan begroot

We hebben bijna 30.000 euro aan extra kosten en meerwerk, totaal bijna 70.000 euro betaald en kijken nu op een tuin waar de drainage niet werkt en beplanting niet is afgemaakt. In plaats van mooi willen afmaken krijgen we alleen maar rekeningen met achteraf meerwerk waar we geen opdracht voor hebben gegeven. Kan helaas geen goede referentie geven en hoop dat anderen dit niet hoeven mee te maken.
- Paterswolde

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork
67 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.6/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

De kosten voor een veranda lopen sterk uiteen en zijn geheel afhankelijk van uw wensen. De prijs voor een veranda hangt af van de grootte en ook de gekozen materialen. Hier geldt dat goedkoop vaak duurkoop wordt. Een laag geprijsde veranda wordt vaak gemaakt van dun hout en slijt daardoor sneller.

Wilt u graag een veranda laten bouwen die volledig aansluit op uw wensen? Neem dan contact met ons op voor een veranda op maat.

Wij plaatsen veranda’s die verhoogd of gelijkvloers zijn. Wilt u door ons een veranda laten bouwen? Dan gaan wij met u in gesprek over uw wensen, smaak en budget. Deze vertalen wij naar een uniek ontwerp dat hierbij past.

Benieuwd naar onze ideeën voor uw nieuwe veranda? Neem dan contact met ons op.

Wij geloven in maatwerk en leveren daarom uitsluitend op maat ontworpen veranda’s, overkappingen en tuinhuizen. Aan de hand van uw wensen maken wij eerst een schetsontwerp en deze vertaalt de architect naar een maat ontwerp. Wel zo fijn om van tevoren precies te weten hoe uw nieuwe veranda eruitziet.

Wij leggen voor onze klanten regelmatig elektriciteit en verlichting aan in de veranda. Wanneer u kiest voor een deels open veranda, is een heater een uitstekende oplossing voor extra warmte. Bij een volledig gesloten veranda, is verwarming mogelijk.

We gebruiken hiervoor een combinatie van hout, glas en/of composiet.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact