Fraud Blocker Een veranda laten bouwen door Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

Veranda laten bouwen

Geniet u ook zo van het buitenleven in de frisse lucht? Maar bent u bij slecht weer toch aangewezen op binnen zitten? Een unieke veranda laten plaatsen biedt u de kans om het hele jaar comfortabel te genieten van de buitenlucht. Heerlijk relaxen en ontspannen in uw eigen tuin en op de manier die bij u past. Alleen of juist samen met familie, vrienden of bekenden. Een veranda laten bouwen is een specialistische klus, maar gelukkig zijn onze hoveniers uit het juiste hout gesneden.

Het hele jaar door genieten van het buitenleven

In de zomer zijn we bij mooi weer massaal buiten te vinden. Gezellig samen barbecueën of lekker opgaan in de natuur. Vaak stopt dit als het begint te regenen of het wat kouder wordt. Door een overkapping te plaatsen creëert u een plek waar u altijd kunt zitten. Wilt u nog wat extra comfort? Dan is het plaatsen van een extra wand of een heater een ideale oplossing. Zo zit u droog en nog net even iets warmer. Alle veranda’s die wij plaatsen zijn speciaal ontworpen voor onze klanten. Zo krijgt u een veranda die volledig aansluit op uw persoonlijke wensen.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Veranda
Veranda
Veranda
Kapschuur
Wat we voor u regelen

Uw veranda laten plaatsen door ons

Door ons uw veranda laten bouwen? Dan gaan wij graag met u in gesprek en zetten uw wensen om naar een uniek ontwerp op maat. Ook is dit een mooi moment om na te denken over uw ideale tuin. Een veranda wordt vaak tegen de woning aan geplaatst, maar dit hoeft niet persé. Door even een stapje terug te doen en te kijken naar de gehele tuin, komen we tot verrassende ideeën.

01.

Uw ideale tuin in beeld

Wij zijn erg benieuwd hoe uw droomtuin eruitziet. Hoe wilt u het liefste buiten leven onder uw veranda? Wilt u buiten overdekt kunnen eten en droomt u van een buitenkeuken? Vindt u een verhoogde of juist een gelijkvloers veranda mooi? Welke veranda’s spreken u aan? Wat voor vloer wilt u onder de veranda hebben?

02.

Wij komen bij u thuis

Een prachtige veranda laten plaatsen vraagt om een goede voorbereiding en daarom komen wij graag bij u thuis. Wij bereiden de afspraak voor en nemen voorbeelden mee. Ook spreken we nogmaals goed uw wensen door, zodat we precies weten wat u graag wilt hebben.

03.

Tijd voor het ontwerp op maat

Nadat wij al uw wensen en voorkeuren in kaart hebben gebracht, maakt onze tuinarchitect de vertaling naar het ontwerp op maat. Op die manier weten we zeker van elkaar wat we bedoelen en krijgt u achteraf alleen maar positieve verrassingen.

04.

Uw veranda laten plaatsen

Bent u meer dan tevreden met de tekeningen van uw nieuwe veranda? Dan bouwen onze hoveniers stapsgewijs uw nieuwe favoriete zitplek in de tuin.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

De kosten voor een veranda lopen sterk uiteen en zijn geheel afhankelijk van uw wensen. De prijs voor een veranda hangt af van de grootte en ook de gekozen materialen. Hier geldt dat goedkoop vaak duurkoop wordt. Een laag geprijsde veranda wordt vaak gemaakt van dun hout en slijt daardoor sneller.

Wilt u graag een veranda laten bouwen die volledig aansluit op uw wensen? Neem dan contact met ons op voor een veranda op maat.

Wij plaatsen veranda’s die verhoogd of gelijkvloers zijn. Wilt u door ons een veranda laten bouwen? Dan gaan wij met u in gesprek over uw wensen, smaak en budget. Deze vertalen wij naar een uniek ontwerp dat hierbij past.

Benieuwd naar onze ideeën voor uw nieuwe veranda? Neem dan contact met ons op.

Wij geloven in maatwerk en leveren daarom uitsluitend op maat ontworpen veranda’s, overkappingen en tuinhuizen. Aan de hand van uw wensen maken wij eerst een schetsontwerp en deze vertaalt de architect naar een maat ontwerp. Wel zo fijn om van tevoren precies te weten hoe uw nieuwe veranda eruitziet.

Wij leggen voor onze klanten regelmatig elektriciteit en verlichting aan in de veranda. Wanneer u kiest voor een deels open veranda, is een heater een uitstekende oplossing voor extra warmte. Bij een volledig gesloten veranda, is verwarming mogelijk.

We gebruiken hiervoor een combinatie van hout, glas en/of composiet.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact