Fraud Blocker Tuin bij hoekhuis met extra nuance | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden

Tuin bij hoekhuis met extra nuance

Werkzaamheden
OntwerpBeplantingVijverGazonHout

Op zoek naar voorbeelden voor een tuin voor een hoekhuis? Deze tuin aan de zij- en voorkant geeft inspiratie!

Een tuin bij een hoekhuis vraagt om creativiteit

Tuinen bij hoekhuizen bieden een unieke kans om onze creativiteit te tonen. Dit tuinproject is een perfect voorbeeld van hoe een tuin aan de zijkant en voorkant van een hoekhuis extra dimensie kan krijgen.

Functioneel en esthetisch

Het tuinontwerp voor dit hoekhuis had een belangrijke vereiste: de hond van de bewoners mocht niet weglopen. Onze experts hebben dit slim aangepakt door een fraaie omheining te plaatsen. Zo kan de hond van de buitenlucht genieten zonder dat de bewoners zich zorgen hoeven te maken.

Tuin hoekhuis | Voortuin ideeën

De zijkant van de tuin is omgetoverd tot een functionele en esthetisch aantrekkelijke ruimte. Een hout-composieten vlonderterras biedt een stijlvolle plek om te ontspannen en te genieten van het buitenzijn, terwijl het gazon ruimte biedt voor spelen en activiteiten. Een prachtige waterschaal zorgt ervoor dat de vogels lekker kunnen badderen. De speelse hoogteverschillen voegen karakter toe aan de tuin en creëren een aantrekkelijke omgeving voor zowel bewoners als bezoekers.

Tot in de kleinste details uitgedacht

De beplanting in deze hoektuin is zorgvuldig gekozen om de ruimte tot leven te brengen en de natuurlijke schoonheid te benadrukken. Het resultaat is een tuin die tot in de kleinste details is uitgedacht en perfect past bij het hoekhuis.

Heeft u een hoekhuis en wilt u een zij- en voortuin laten aanleggen?

Hulp nodig bij het ontwerpen en/of aanleggen van de tuin bij uw hoekhuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar!

DSC 2916
Scroll naar boven