Fraud Blocker Landelijke tuin voorzien van alle gemakken | Booiman Tuinen
8,6 70 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

Landelijke tuin voorzien van alle gemakken

Werkzaamheden
OntwerpBeplantingVijverBestratingGazonTerrasHoutOnderhoud

Op zoek naar een tuin die perfect past bij een landelijke woning? Bij het bekijken van onderstaande voorbeelden doet u vast en zeker goede ideeën op voor een schitterende landelijke tuin.

Landelijke tuin met sfeervolle overkapping

Deze landelijke tuin is een harmonieuze combinatie van rustieke elegantie en modern comfort. Het hoogtepunt van de buitenruimte is het zwembad en de prachtige overkapping, waar u kunt genieten van ontspannen momenten en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie, ongeacht het weer.

Inspirerende landelijke tuinen | Voorbeelden & ideeën

Lekker zwemmen in het binnenbad, afspoelen onder de buitendouche en chillen op het gazon, of gewoon lekker borrelen onder de overkapping. Bij deze tuin kan dit allemaal. Deze landelijke tuin wordt verder gekenmerkt door weelderige glooiingen en borders met organische belijning. De zorgvuldig geselecteerde planten omarmen de charme van het landelijke leven.

Een betoverende poel voor vogelliefhebbers

Deze landelijke tuin heeft ook een prachtige poel die is voorzien van Trisoplast, waardoor deze waterdicht en duurzaam is. Deze poel is niet alleen functioneel, maar trekt ook talloze vogels aan, wat bijdraagt aan de natuurlijke schoonheid en levendigheid van uw landelijke oase.

Slimme tuinfuncties voor gemak

De tuin is voorzien van slimme technologie, waardoor u met uw telefoon de beregening in fases kunt regelen. Bovendien wordt het gazon moeiteloos kort gehouden dankzij een handige maairobot, waardoor u nog meer tijd heeft om te genieten van uw prachtige tuin.

Graag een tuin in landelijke stijl laten realiseren?

Droomt u ook van een tuin die naadloos aansluit bij uw landelijke woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze tuinexperts staan voor u klaar!

DSC 3085
Scroll naar boven