Fraud Blocker Beplanting garantie en extra service | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 maanden geleden

Beplanting

Garantie & extra service

Waarom de aankoop van je beplanting Bij Booiman Tuinen de beste keus is? Dat kunnen we uitleggen. Online lijkt het misschien aantrekkelijk met verleidelijke prijzen, maar het onderscheid zit in de details. Wij gaan verder dan het simpelweg aanbieden van planten. Niet alleen de beplanting is onderdeel van de prijs, we planten het (tenzij anders afgesproken) ook voor je aan. En het mooiste komt nog: de garantie is óók bij de prijs inbegrepen. Dat geeft toch wel een extra veilig en zeker gevoel. We zetten even op een rijtje wat je moet weten.

Wist je dat…

  • Booiman Tuinen een garantie geeft op de beplanting
    Koop je planten (of struiken, hagen of bomen) bij Booiman Tuinen, dan sta je er niet alleen voor. We stellen samen een beplantingsplan op, rekening houdend met factoren zoals bloeitijden en hoogtes. Hierbij krijgt je een garantie op de beplanting (met uiteraard de voorwaarde dat je de planten op tijd en de juiste hoeveelheid water geeft). Mocht een plant binnen één groeiseizoen onverhoopt niet aanslaan, dan wordt deze kosteloos vervangen. Deze garantie is inbegrepen in de prijs.

  • Booiman Tuinen zorgt voor de perfecte groeicondities
    Ons team zorgt ervoor dat je aankoop perfect wordt geplant. Niet te diep, niet te ondiep. Vooral bomen planten is echt een specialiteit, we zien vaak dat deze te diep of ondiep worden geplant en dan doodgaan. Wij planten met aandacht voor de juiste ondergrond, optimale blootstelling aan zonlicht, en (eventuele) bemesting, als basis voor gezonde groei. Planten is echt een vak. Als beplanting kapotgaat ligt het meestal niet aan de plant maar aan de wijze van beplanting, je kunt het daarom het beste aan vakmensen overlaten.

  • Booiman Tuinen zorgt voor hoogwaardige beplanting met volledige service
    Terwijl online aanbiedingen op het eerste gezicht goedkoper lijken, wordt het voordeel snel tenietgedaan wanneer beplanting vervangen moet worden. Vooral bij grotere planten kan dit een aanzienlijke kostenpost zijn. Wanneer je voor Booiman Tuinen kiest, bent je verzekerd van beplanting die van hoge kwaliteit is en waar je gegarandeerd jaren plezier van hebt.

Kortom; bij Booiman Tuinen is de prijs inclusief hoogwaardige beplanting, professionele aanleg én garantie. Die complete service geeft gemoedsrust. Dat is toch onbetaalbaar?

Scroll naar boven