Fraud Blocker Houtkwaliteit garantie | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden

Houtkwaliteit

Garantie & Diensten

Waarom zou je kiezen voor Booiman Tuinen als het gaat om houtproducten? Dat lichten we graag toe. Wij hechten namelijk veel waarde aan onze goede reputatie en doen ons uiterste best om u als opdrachtgever tevreden te stellen en te houden. Mocht er onverhoopt toch een probleem ontstaan, dan zetten we ons altijd in om dit probleem op te lossen.

Onze garantievoorwaarden

Bij Booiman Tuinen streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige houtproducten. Op al onze houtsoorten bieden wij een garantieperiode aan. Zo geven wij minimaal 6 maanden garantie op al onze houtsoorten, waaronder hardhout zoals bankirai en azobe, waarop we maar liefst 5 jaar garantie bieden. Geïmpregneerd hout en composiethout valt onder een garantieperiode van 3 jaar en onbehandeld hout heeft een garantieperiode van 1 jaar.

Onze toewijding aan kwaliteit

We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met de kwaliteit van ons hout. Daarom staan we garant voor de deugdelijkheid van onze producten. We zorgen ervoor dat het hout van goede kwaliteit is en onder de juiste omstandigheden wordt verwerkt. Eventuele schade die ontstaat door levering lossen we altijd voor u op.

Het is belangrijk om te begrijpen dat hout een natuurlijk materiaal is dat bepaalde eigenschappen heeft waar rekening mee moet worden gehouden. Hout kan bijvoorbeeld vervormen, kleurverschillen vertonen, scheuren ontwikkelen en beïnvloed worden door weersomstandigheden. Kleine gebreken zoals deze, evenals weergerelateerde afwijkingen, kunnen geen aanspraak maken op garantie.

Onze service
We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over deze natuurlijke kenmerken zodat u bij Booiman Tuinen altijd kunt rekenen op betrouwbare producten en een goede service.

Scroll naar boven