Fraud Blocker Bedrijfstuin met nieuw terras | Booiman Tuinen
8,6 70 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden

Bedrijfstuin met nieuw terras

Werkzaamheden
OntwerpBeplantingGazonTerrasHoutOnderhoud

Een bedrijfstuin laten aanleggen, maar zoekt u nog naar ideeën en foto’s voor inspiratie? Een mooi voorbeeld is deze grote tuin met nieuw terras, die wij realiseerden voor Van der Valk. Dit unieke tuinontwerp is de naadloze vertaling van de behoefte van de hotelbezoekers. Welke stijl verwachten zij en waar voelen zij zich prettig bij?

Bedrijfstuin met nieuw terras

Door het verhoogde terras aan het water genieten de hotelgasten optimaal van het mooie weidse uitzicht. Tegelijkertijd zorgen de begroeide borders voor beschutting en geborgenheid, precies de goede mix tussen voldoende privacy en toch lekker om je heen kunnen kijken. Nippend aan een glaasje drinken en genietend van een lekkere maaltijd beleven de gasten hier de tijd van hun leven. 

Een terras voor alle weersomstandigheden

Slecht weer op komst? Geen nood! Door de overkapping genieten de gasten ook bij slecht weer van een hapje of drankje in deze bedrijfstuin. Te warm op het terras? De schaduwdoeken zijn in een oogwenk geplaatst en beschermen tegen de felle zon. De rustieke palen zijn dus niet alleen sfeermakers, maar zorgen ook voor meer omzet. Gasten blijven namelijk langer zitten en genieten van verkoelende drankjes.

Ook een bedrijfstuin laten aanleggen?

Bij ons kunt u terecht voor een ontwerp, de aanleg maar ook voor onderhoud van uw bedrijfstuin. Lees hier meer over op de pagina bedrijfstuin aanleggen.

DSC 4524
Scroll naar boven