Tuinontwerp

De basis voor uw droomtuin wordt gelegd in een eerste vrijblijvende afspraak waarin alle wensen worden genoteerd. Tijdens dit gesprek horen wij graag uw voorkeuren voor de inrichting, kleuren en andere aspecten die u van belang vindt om een prachtige leefomgeving te creëren.

Een tuinaanleg is erg klant specifiek en daar onderscheidt zich Booiman Tuinen, luisteren naar de wensen en deze vertalen naar een prachtig eindresultaat.

hoving_hb_00018_Small.JPG

In het vervolggesprek bespreken wij met u een schetsontwerp met de vele ideeën en mogelijkheden. Onze tuinvisie delen wij met een aantal tuinarchitecten die meedenken over uw wensen, de ligging van uw tuin en de uitdagingen. Uiteindelijk komen wij met u tot een gezamenlijk plan voor uw woon-, werk- en of leefomgeving. Het eerste tuinontwerp is een duidelijk en overzichtelijk schetsontwerp, met een of meerdere 3D uitgelichte afbeeldingen van het gemaakte ontwerp. Het schetsontwerp is getekend als een bovenaanzicht van de kavel en ingekleurd. Hierdoor zijn duidelijk de verschillende onderdelen te herkennen.

Valk_vd_Wolvega_Small.jpg

Na het eerste gesprek weten wij van uw voorkeuren en de gewenste kleuren. Het beplantingsplan zal met u worden doorgenomen. Met een duidelijke sfeerimpressie geven wij u het gevoel alsof u in uw tuin loopt. Met onze tuinarchitecten wordt gekeken naar de ligging van uw tuin om een goede woon- en leefomgeving te creëren. Schaduw en zon moeten goed in verhouding zijn en de plantenkeus verantwoord ten opzichte van de grondsoort.

beplantingsplan_Small.jpg