Fraud Blocker Van verlichtingsplan tot tuinverlichting laten aanleggen | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 maanden geleden

Tuinverlichting laten aanleggen

Wilt u ook ‘s avonds genieten van uw prachtige tuin? Door tuinverlichting aan te leggen creëert u een magische sfeer en een luxe uitstraling. Hiermee benadrukt u mooie delen van de tuin, zoals planten of een vijver, maar ook uw woning. Om de buitenverlichting af te stemmen op elkaar en de tuin, is het belangrijk om een goed verlichtingsplan te laten maken. Zo combineert u het aangename met het praktische en geniet u ook ‘s avonds van het heerlijke buitenleven.

Creëer sfeer en veiligheid met het ideale tuinverlichtingsplan

Het gebruik van verlichting in de tuin levert u verschillende voordelen op. Zo is het mogelijk om ook ‘s avonds van uw tuin te genieten, sfeer aan te brengen en mooie delen van uw tuin te benadrukken. Een ander mooi bijkomend voordeel is het creëren van meer veiligheid.

Door te werken met een tuinverlichtingsplan wordt uw buitenverlichting naadloos geïntegreerd in de tuin en vormt het een mooi geheel. Ook kunt u kiezen voor sfeerverlichting met sensoren en worden deze lampen alleen gebruikt als het nodig is. Om uw verlichting te bedienen zijn er verschillende opties. Denk aan bediening via een app op uw telefoon of door middel van een transformator in de tuin of schuur.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Tuinverlichting laten aanleggen door ons

Een sfeervolle en goed verlichte tuin begint met een goed verlichtingsplan dat aansluit op uw wensen en smaak. Daarom gaan wij graag met u in gesprek en willen alles horen over uw droomtuin.

01.

Uw ideale tuin in beeld

Een droomtuin is een weerspiegeling van uw ideale buitenleven. Deze sluit naadloos aan op uw lifestyle en past goed bij de woning. In deze fase horen wij daarom graag precies wat u mooi vindt. Dus… Als u ‘s avonds in de tuin kijkt, wat ziet u dan het liefste? Welke delen van de tuin wilt u in de spotlights zetten? Wat zijn de looproutes die continue verlichting nodig hebben? Op welke plekken is het praktisch om sensoren te gebruiken? En wat voor verlichting spreekt u aan?

02.

We komen bij u thuis

Na de eerste inventarisatie komen wij persoonlijk bij u thuis om kennis te maken. We bespreken nogmaals uw wensen en laten u voorbeelden van tuinverlichting zien. Zo weten wij precies wat u bedoelt en zorgen voor een goede vertaling van uw ideeën naar de juiste verlichting in uw tuin.

03.

Het tuinverlichtingsplan maken

Na de verzameling van alle input vertalen wij dit naar uw ideale verlichtingsplan. Op die manier weet u van tevoren precies welke lampen waar geplaatst gaan worden. Zo wordt u achteraf alleen maar positief verrast.

04.

Tuinverlichting laten aanleggen

Is het verlichtingsplan exact wat u voor ogen had? Dan stemmen we eerst alles definitief af en bestellen alle verlichting. Zodra alles binnen is komen wij bij u thuis en leggen de nieuwe verlichting aan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Van binnenplaats tot organische tuin

Booijman hielp onze binnenplaats te veranderen in een organische tuin. Met o.a. luifruit en leuke bloesem rijke bomen. Het grondwerk werd opnieuw gedaan en er werden verrassende ronde paadjes in gelegd. Het oude straatwerk werd opnieuw gebruikt. En komt nu pas echt mooi tot zijn recht. Er is hierdoor een basis van rust en ruimte in de tuin ontstaan. De schuttingen zijn vernieuwd en de tuin overkapping is ge-upgrade. Het past nu qua positie en hoogte beter in de tuin. De beplanting werd net voor de winter aangebracht. Na maanden van regen vonden wij het spannend of het wel allemaal was aangeslagen. Nou het begint heel mooi allemaal uit te lopen. We verheugen ons al op de rest van het jaar. De vakmensen, van Booijman, zijn prettig in de omgang en je kunt ze goed om huis hebben. En als er wat was dan kwamen ze snel langs om het te verhelpen of aan te passen.
- Beilen

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Booiman tuinen heeft onze nieuwe tuin aangelegd na de bouw van ons nieuwe huis. De commnunicatie was heel erg goed en prettig, als wij om nog extra dingen vroegen ( bijv. bestrating of een kant- en - klare grasmat ipv ingezaaid gazon) of als er iets niet helemaal goed was gegaan ( bijv. water bleef staan op de oprit) dan werd dit snel en vakkundig opgelost. Afspraken werden goed nagekomen, de communicatie was prettig, de oprit en het terras is heel erg mooi geworden en we hebben gemerkt dat het een goed geolied bedrijf is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden.
- Zweeloo

zeer vakkundig

alles wordt goed doordacht hoog niveau
- haren

Kan niet beter!

De aanleg en het onderhoud van mijn kleine tuintje is een feestje voor mij! Lijkt heel ruim, alles wat ik graag wilde is gerealiseerd. Onderhoud al even netjes en correct, alles schoon, opgeruimd en gevoed Personeel zeer vriendelijk en opgewekt! Er blijft niets te wensen over, toppers zijn het!
- Hoogeveen
71 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

De kosten om tuinverlichting aan te brengen lopen sterk uiteen en zijn van verschillende factoren afhankelijk. Denk aan de hoeveelheid lampen, gebruikte verlichting en de werkzaamheden die nodig zijn om de verlichting te installeren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuinverlichting? Neem dan contact met ons op.

We kunnen een volledig verlichtingsplan implementeren, waarbij verschillende soorten verlichting gebruikt wordt om de juiste sfeer te creëren. Denk aan een combinatie van spotjes, dimbare lichten en zachte sfeerverlichting. Ook is het mogelijk om verlichting met sensoren in de tuin te plaatsen.

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ja absoluut. Wij ontzorgen u van ontwerp, aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze bedrijfstuinen.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang een offerte

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Contact