8,7 62 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden

Tuinverlichting laten aanleggen

Wilt u ook ‘s avonds genieten van uw prachtige tuin? Door tuinverlichting aan te leggen creëert u een magische sfeer en een luxe uitstraling. Hiermee benadrukt u mooie delen van de tuin, zoals planten of een vijver, maar ook uw woning. Om de buitenverlichting af te stemmen op elkaar en de tuin, is het belangrijk om een goed verlichtingsplan te laten maken. Zo combineert u het aangename met het praktische en geniet u ook ‘s avonds van het heerlijke buitenleven.

Creëer sfeer en veiligheid met het ideale tuinverlichtingsplan

Het gebruik van verlichting in de tuin levert u verschillende voordelen op. Zo is het mogelijk om ook ‘s avonds van uw tuin te genieten, sfeer aan te brengen en mooie delen van uw tuin te benadrukken. Een ander mooi bijkomend voordeel is het creëren van meer veiligheid.

Door te werken met een tuinverlichtingsplan wordt uw buitenverlichting naadloos geïntegreerd in de tuin en vormt het een mooi geheel. Ook kunt u kiezen voor sfeerverlichting met sensoren en worden deze lampen alleen gebruikt als het nodig is. Om uw verlichting te bedienen zijn er verschillende opties. Denk aan bediening via een app op uw telefoon of door middel van een transformator in de tuin of schuur.

Persoonlijk advies op maat

Ook uw droomtuin realiseren? Neem dan contact op en maak een afspraak

Wat we voor u regelen

Tuinverlichting laten aanleggen door ons

Een sfeervolle en goed verlichte tuin begint met een goed verlichtingsplan dat aansluit op uw wensen en smaak. Daarom gaan wij graag met u in gesprek en willen alles horen over uw droomtuin.

01.

Uw ideale tuin in beeld

Een droomtuin is een weerspiegeling van uw ideale buitenleven. Deze sluit naadloos aan op uw lifestyle en past goed bij de woning. In deze fase horen wij daarom graag precies wat u mooi vindt. Dus… Als u ‘s avonds in de tuin kijkt, wat ziet u dan het liefste? Welke delen van de tuin wilt u in de spotlights zetten? Wat zijn de looproutes die continue verlichting nodig hebben? Op welke plekken is het praktisch om sensoren te gebruiken? En wat voor verlichting spreekt u aan?

02.

We komen bij u thuis

Na de eerste inventarisatie komen wij persoonlijk bij u thuis om kennis te maken. We bespreken nogmaals uw wensen en laten u voorbeelden van tuinverlichting zien. Zo weten wij precies wat u bedoelt en zorgen voor een goede vertaling van uw ideeën naar de juiste verlichting in uw tuin.

03.

Het tuinverlichtingsplan maken

Na de verzameling van alle input vertalen wij dit naar uw ideale verlichtingsplan. Op die manier weet u van tevoren precies welke lampen waar geplaatst gaan worden. Zo wordt u achteraf alleen maar positief verrast.

04.

Tuinverlichting laten aanleggen

Is het verlichtingsplan exact wat u voor ogen had? Dan stemmen we eerst alles definitief af en bestellen alle verlichting. Zodra alles binnen is komen wij bij u thuis en leggen de nieuwe verlichting aan.

Wij houden van ontzorgen

Dit zeggen klanten over ons

Wat een vakmensen !

Onze tuin is gedeeltelijk opnieuw aangelegd. Naar volle tevredenheid. Een zeer plezierig bedrijf om mee te werken en alle mannen die bij ons gewerkt hebben zijn vaklui en bovendien bijzonder vriendelijk.
- Diever

Plan en uitvoering perfect! Professioneel team van gewoon doen!

Vanaf het begin een goed gevoel met Henk Booiman en zijn enthousiaste, betrokken en vakkundige mensen. Volledig nieuw en mooi tuinplan en perfecte uitvoering van tuin en bestrating. Het heeft even geduurd, want het was een grote klus, maar vond het iedere keer plezierig als de jongens hier aan het werk waren. Praktische insteek, klantgericht, positief gestemd, harde werkers en ook veel gelachen. Het resultaat mag er zijn! Of zoals ze daar in Beilen zeggen: 't is best!
- Peize

Uitstekend

Accuraat, positief ingesteld en dienstbaar
- Beilen

Gewoon een mooi berijf

Plezier werken met booiman tuinen geen gezeur gewoon doen!
- beilen

Komen de afspraken goed na.

Duidelijk, afspraak is afspraak.
- Westerbork

Prima en betrouwbaar hoveniersbedrijf

Al jaren onderhoudt Booiman Tuinen (met name Hans en meestal Martin) naar alle tevredenheid onze tuin. Deskundige en toegankelijke mensen met wie het fijn werken is. Ze nemen ons op een prettige manier en met een prima resultaat veel werk uit handen.
- Wittelte

Topspecialisten, excellent en vriendelijk advies en uitstekend werk

De medewerkers van Booiman waren niet alleen bijzonder vriendelijk en zeer deskundig in hun adviezen maar leverde ook prima werk en werkten heel schoon en netjes. Onze tuin heeft een enorme opkikker gekregen en we kunnen niet wachten tot alles in bloem gaat staan.
- Buinen

Creatief, goede oplossingen voor een mooie tuin.

De ideeën die werden aangedragen pasten goed bij onze wensen. De tuin is helemaal naar onze smaak. Het heeft een meerwaarde om Booiman Tuinen in te schakelen; het tuinontwerp is speels en ook echt anders dan als wij het zelf hadden bedacht. De hoveniers dachten ook tijdens het werk mee, brachten ideeën in en kwamen met mooie en passende planten en struiken. De communicatie rondom de planning verliep wat stroever. Dit is normaliter, bij een woonhuis, misschien niet zo erg, maar in ons geval was een strakke planning belangrijk omdat het om een vakantiewoning ging die ook verhuurd werd. Nadat we hier nog een keer goed over gesproken hadden met Booiman Tuinen is dit alsnog goed opgepakt. We zijn al met al heel tevreden!
- Dwingeloo

Een erg goed en betrouwbaar bedrijf

In 2022 is onze tuin door Booiman Tuinen aangelegd. Tijdens de voorbereiding is er goed geluisterd naar onze wensen en die zijn daarna naar alle tevredenheid uitgevoerd. Kortom wij hebben een schitterende tuin.
- Hooghalen

Goede en nette hovenier

Meedenkend en nette medewerkers bij Booiman Tuinen. Nette hovenier die meedenkt in de plannen en de jongens werken netjes. Afspraken worden nagekomen.
- Hooghalen
62 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Waarom Booiman Tuinen

Werken met Booiman Tuinen

Al ruim 29 jaar maken wij mooie tuinen en daar zijn onze klanten ontzettend tevreden over. Deze blije klanten vertellen het voort en daardoor komt meer dan 90% van onze nieuwe opdrachten via hen binnen.

Werken met ons betekent voor u:

  • Een nette en vakkundig onderhouden tuin, dus minder omkijken naar en meer genieten van de tuin.
  • Een partner met ruime ervaring en voor wie geen enkel tuinproject te klein of te groot is.
  • Een persoonlijk maatwerkadvies door Henk Booiman, gewoon bij u thuis.
  • Lekker genieten van een tuin die volledig aansluit op uw wensen, voorkeuren én budget.
In de afgelopen 30 jaar al meer dan 1.000 tuinen aangelegd
Onze vakkundige collega’s ontzorgen u van A tot Z
Persoonlijk maatwerkadvies gewoon bij u thuis
Dé alleskunner op het gebied van tuinen
Vraag & Antwoord

Veelgestelde vragen

De kosten om tuinverlichting aan te brengen lopen sterk uiteen en zijn van verschillende factoren afhankelijk. Denk aan de hoeveelheid lampen, gebruikte verlichting en de werkzaamheden die nodig zijn om de verlichting te installeren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuinverlichting? Neem dan contact met ons op.

We kunnen een volledig verlichtingsplan implementeren, waarbij verschillende soorten verlichting gebruikt wordt om de juiste sfeer te creëren. Denk aan een combinatie van spotjes, dimbare lichten en zachte sfeerverlichting. Ook is het mogelijk om verlichting met sensoren in de tuin te plaatsen.

Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ja absoluut. Wij ontzorgen u van ontwerp, aanleg en het onderhoud van bedrijfstuinen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze bedrijfstuinen.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ons een bericht.

Scroll naar boven

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.