Fraud Blocker Schutting op maat: een tuinafscheiding met klasse | Booiman Tuinen
8,7 71 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
hardhouten schutting

Schutting op maat: een tuinafscheiding met klasse

Verlang je naar meer privacy in je tuin? Met een schutting op maat heb je geen last meer van nieuwsgierige blikken van buren. En ook luide gesprekken van voorbijgangers zullen je buitenmomenten minder verstoren. Daarnaast houdt het ook wind tegen en biedt daarmee meer comfort. Jouw tuin en smaak zijn uniek en een tuinafscheiding moet daarbij passen. Met een schutting op maat worden jouw wensen en de uitstraling van je tuin perfect op elkaar afgestemd.

Een schutting op maat voor exclusiviteit en duurzaamheid

Wanneer standaardoplossingen niet voldoen, is een schutting op maat dé oplossing. Jouw tuin is een persoonlijke plek die verdient om afgeschermd te worden met een unieke en hoogwaardige tuinafscheiding. Geen concessies aan kwaliteit, geen standaard schuttingen, maar maatwerk dat perfect aansluit bij jouw behoeften en de uitstraling van jouw buitenruimte.

De perfecte hardhouten schutting

Voor wie op zoek is naar een mooie én duurzame tuinafscheiding komt al snel uit bij een hardhouten schutting. Hardhout staat bekend om zijn natuurlijke weerbestendigheid en lange levensduur, waardoor het perfect is voor de Nederlandse weersomstandigheden. Gebruik bijvoorbeeld horizontale houten latten om een moderne en stijlvolle look te creëren die jouw tuin naar een hoger niveau tilt.

hardhouten schutting op maat

Heidemat tuinafscheiding: natuurlijke schoonheid en privacy ineen
Een groene afscheiding is niet alleen functioneel, maar voegt ook natuurlijke schoonheid toe aan jouw tuin. Met een heidemat tuinafscheiding kan je genieten van een rustiek uiterlijk dat naadloos opgaat in jouw buitenomgeving. De heidemat zorgt niet alleen voor visuele afscherming, maar ook voor geluidsdemping en een comfortabele, natuurlijke sfeer.

heidemat schutting op maat

Bamboe schutting: milieubewuste afscheiding met een oosterse touch

Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijke en exotische uitstraling voor jouw tuin, is een bamboe schutting een uitstekende keuze. Laat je een bamboe schutting op maat maken, dan transformeer je jouw tuin tot een rustgevende oase met een unieke stijl.

bamboe schutting op maat

Wilgentenen schutting: landelijke charme

Voor een authentieke en landelijke uitstraling biedt een op maat gemaakte wilgentenen schutting de perfecte oplossing. Wilgentenen zijn flexibel en duurzaam, waardoor ze ideaal zijn om prachtige en natuurlijke schuttingen te creëren. Deze schutting ademt rustieke warmte uit en past perfect bij tuinen die een vleugje landelijke charme willen.

Wilgentenen schutting op maat

Groene geluidswal: de perfecte geluidsabsorptie

Wil je niet alleen privacy, maar ook de omgevingsgeluiden effectief buitenhouden? Dan is een groene geluidswal dé oplossing. De geluidsabsorberende eigenschappen en weelderige beplanting zorgen voor een esthetisch aantrekkelijke én goede barrière. Het laat zien hoe goed groenontwerp en geluidsbeheersing samengaan. Het is niet alleen mooi en doeltreffend, maar ook goed voor de natuur. Hier lees je meer over een groene geluidswal in je tuin laten plaatsen. Nieuwsgierig naar het verschil van voor en na de plaatsing? Beluister dan eens het fragment hieronder!


Jouw tuinafscheiding, jouw stijl | Schutting op maat

Jouw tuin is je persoonlijke toevluchtsoord. Een plek waar je tot rust komt en geniet. Daarom bieden we geen standaardoplossingen, maar werken we nauw met je samen om een schutting op maat te ontwerpen en te plaatsen die aan al je eisen voldoet. Onze expertise in schuttingbouw stelt ons in staat hoogwaardige materialen te gebruiken en vakmanschap toe te passen in elk project.

Professioneel maatwerk bij Booiman Tuinen

Of het nu gaat om een hardhouten tuinafscheiding, heidemat erfafscheiding, bamboe schutting of wilgentenen afscherming, wij staan klaar om jouw schutting op maat te maken en te plaatsen. Geen concessies aan kwaliteit, geen compromissen met stijl. Neem vandaag nog contact op om jouw ideale schutting te bespreken.


Kies voor een schutting op maat door Booiman Tuinen. Jouw tuin verdient het allerbeste, en wij maken dat graag voor je waar!

Deel dit artikel
Scroll naar boven