8,3 41 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 jaar geleden
Bel ons voor vrijblijvend advies

Greenwall

Een prachtige groene tuinafscheiding

Greenwall, de (tuin)afscheiding die zomer en winter een groen uiterlijk heeft, is een manshoge begroeide wal, die door zijn geluid- en windkerende eigenschappen optimale privacy biedt vanaf het moment dat het is geplaatst.

Door de volledige bedekking met klimplanten heeft de Greenwall een rustiek karakter, waardoor een vloeiende overgang naar het omliggende landschap wordt bereikt.

Wilt u meer weten over Greenwall? Bel of mail ons voor meer informatie.

Klanten geven ons een
8,3 41 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 jaar geleden
8,3 41 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 jaar geleden
Screenshot 2019 07 22 at 18.29.40

Direct en snel advies

Heeft u vragen over het laten aanleggen van een tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Liever een offerte aanvragen?
Extra groen

Greenwall

Greenwall heeft meerdere produkten voor een directe afscheiding o.a.:

Greenwall Compact

De Greenwall Compact is een modulair systeem dat bestaat uit stapelbare elementen. De elementen kunnen tegen palen of tussen u-profielen worden geschoven. Deze panelen zijn opgebouwd uit een stalen kooi, belegd met een natuurvezeldoek en gevuld met een substraat. Het element is zowel horizontaal als verticaal stapelbaar te plaatsen.

Greenwall Classic

De Greenwall is een uniek concept dat rust en privacy in de openbare ruimte creëert. Het gepatenteerde systeem bestaat uit prefab elementen die snel geplaatst en geschakeld worden. Hierdoor ontstaat een efficiënt, graffitibestendig geluidsscherm met een groene, natuurlijke uitstraling en een groot draagvlak bij de omwonenden. Elk element kan vooraf worden ingepland met een snelgroeiende klimplant als de Hedera Helix of u kunt ervoor kiezen het na plaatsing te laten begroeien.

Greenwall Construct

De Greenwall Construct biedt de mogelijkheid om een geluidswal tot een grotere hoogte te bouwen. De Greenwall Construct bestaat uit prefab elementen, die ter plaatse worden gemonteerd en afgevuld. De constructie is thermisch verzinkt en wordt naar keuze intensief of extensief beplant. De breedte van de voet wordt bepaald door te bereiken hoogte, die maximaal 6 meter kan bedragen. Voor meer informatie: www.greenwall.nl

Wij houden van ontzorgen

Wat anderen over ons zeggen

Een bedrijf met goede kennis van zaken

Wij hebben een tuinontwerp laten maken en een beplantingsontwerp. Dit was zeer naar onze zin. Wij konden onze voorkeuren uitspreken en er is goed naar ons geluisterd. De tuin is erg mooi geworden zowel voor als achter. Alle planten zijn op elkaar afgestemd. De samenwerking was ook prima. De werknemers die hier zijn geweest hadden goede kennis van zaken. Wij kunnen Booiman tuinen bij iedereen aanraden. Top!
- hijken

Fantastisch

Super tevreden over onze complete nieuwe tuin. Zeer vriendelijk personeel en echte vakmensen (ook houtbouw). Zeer oplossingsgericht en afspraken worden nagekomen. Ook aftersales is top zonder gezeur worden planten vervangen als ze niet aanslaan. Al met al echte aanrader!! Vrienden van ons hebben dezelfde ervaringen opgedaan!
- Assen

Uitstekende service!

Booiman Tuinen heeft bij ons zowel de voor- als achtertuin gedaan. Het personeel is betrokken en zaken worden goed overlegd. Vakwerk en vooral de nazorg is top: er waren wat kleine dingetjes, je mag altijd bellen als er wat is en het wordt opgelost! Top, we zijn er erg blij mee.
- Beilen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, harde werkers en een zeer sociale en nette omgang met ons als klant.
- Westerbork

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het hele traject van tuinontwerp (ook in zeer plezierige samenwerking met tuinarchitect Kasper Klap), aanleg en nazorg is overall fantastisch gelopen. Kwaliteit van het geleverde werk zeer hoog. We zijn zeer tevreden met het resultaat; een tuin waar we nog meer dan verwacht volop van genieten. Contact met de medewerkers van Booiman (en Booiman zelf) was zeer plezierig en gaf en geeft veel vertrouwen. Zeker de nadruk op kwaliteit van het werk en product hebben we zeer gewaardeerd en is zeer zichtbaar in het finale resultaat. Complimenten en we bevelen jullie graag aan!
- Groningen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles keurig aangelegd en conform afspraak.
- Leek
41 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.3/10

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u ook écht kunnen genieten van uw tuin? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Scroll naar top

Ontvang direct een scherp aanbod

Wij maken voor u een geheel vrijblijvende offerte op maat.

Vrijblijvend advies?