Greenwall

Greenwall, de (tuin)afscheiding die zomer en winter een groen uiterlijk heeft, is een manshoge begroeide wal, die door zijn geluid- en windkerende eigenschappen optimale privacy biedt vanaf het moment dat het is geplaatst. Door de volledige bedekking met klimplanten heeft de Greenwall een rustiek karakter, waardoor een vloeiende overgang naar het omliggende landschap wordt bereikt.

Greenwall heeft meerdere produkten voor een directe afscheiding o.a.:

Greenwall Compact

De Greenwall Compact is een modulair systeem dat bestaat uit stapelbare elementen. De elementen kunnen tegen palen of tussen u-profielen worden geschoven. Deze panelen zijn opgebouwd uit een stalen kooi, belegd met een natuurvezeldoek en gevuld met een substraat. Het element is zowel horizontaal als verticaal stapelbaar te plaatsen.

Greenwall Classic

De Greenwall is een uniek concept dat rust en privacy in de openbare ruimte creëert. Het gepatenteerde systeem bestaat uit prefab elementen die snel geplaatst en geschakeld worden. Hierdoor ontstaat een efficiënt, graffitibestendig geluidsscherm met een groene, natuurlijke uitstraling en een groot draagvlak bij de omwonenden. Elk element kan vooraf worden ingepland met een snelgroeiende klimplant als de Hedera Helix of u kunt ervoor kiezen het na plaatsing te laten begroeien.

Greenwall Contruct

De Greenwall Construct biedt de mogelijkheid om een geluidswal tot een grotere hoogte te bouwen. De Greenwall Construct bestaat uit prefab elementen, die ter plaatse worden gemonteerd en afgevuld. De constructie is thermisch verzinkt en wordt naar keuze intensief of extensief beplant. De breedte van de voet wordt bepaald door te bereiken hoogte, die maximaal 6 meter kan bedragen. Voor meer informatie: www.greenwall.nl